Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ" ΣΤΗΝ ΕΣΗΕΑ, ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ (25/7)

altΜε μεγάλη επιτυχία σε μια κατάμεστη αίθουσα γεμάτη με ορθίους και πλημμυρισμένο τον χώρο έξω απ' αυτήν, πραγματοποιήθηκε στην ΕΣΗΕΑ την Πέμπτη στις 7:30 μ.μ., η εκδήλωση-συζήτηση της Αριστερής Πλατφόρμας.
Την εκδήλωση άνοιξαν με εισηγήσεις τους οΠαναγ. Λαφαζάνηςκοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και ο Αντ.Νταβανέλλος, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.
Στην ΕΣΗΕΑ έδωσαν το παρόν και μίλησαν εκπρόσωποι πολλών οργανώσεων και πρωτοβουλιών της Αριστεράς, δίνοντας έτσι, στην εκδήλωση τον χαρακτήρα ενός πραγματικού φόρουμ διαλόγου τωναριστερών δυνάμεων, το οποίο πρέπει να συνεχιστεί και να εξελιχθεί αποτελεσματικά και ενωτικά το επόμενο κρίσιμο διάστημα.


Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων στην εκδήλωση μίλησαν με ένα εξαιρετικά γόνιμο και ριζοσπαστικά ενωτικό τρόπο:

* Ο Παναγιώτης Σωτήρης στέλεχος της ΑΡΑΝ - συνιστώσας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ
* Η Μαρία Ζευγώλη εκ μέρους της γνωστής πρωτοβουλίας των «1000»
Ο Γιάννης Περακάκης, στέλεχος της Συμπόρευσης σε άλλο δρόμο χωρίς μνημόνια, χρέος και ευρώ
Πέραν αυτών στην εκδήλωση μίλησαν αρκετοί σύντροφοι και συντρόφισσες από διάφορους χώρουςκαι στελέχη της «Αριστερής Πλατφόρμας».
Το μήνυμα της εκδήλωσης ήταν θετικόγόνιμοενωτικό και ριζοσπαστικό για το ΣΥΡΙΖΑ και συνολικά τη ριζοσπαστική Αριστερά και κυρίως ήταν ένα μήνυμα αισιοδοξίας και αποφασιστικότητας ότι ησυμπαραταγμένη Αριστερά μπορεί να προωθηθεί και να αναδειχθεί σε μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία για την προοδευτική και σοσιαλιστική αλλαγή της ελληνικής κοινωνίας.
Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)