Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Το left.gr σας εύχεται: Καλό και ανατρεπτικό το 2013! (και δώρο τα δικά σας best of της χρονιάς!)



Η ομάδα του left.gr εύχεται σε όλους τους αναγνώστες ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ανατρεπτική και αντιμνημονιακή! Και να θυμάστε ότι το φλουρί φέτος θα το κερδίσει η Αριστερά! Στο χέρι μας είναι!


Με την ευκαιρία της εκπνοής του 2012, μιας χρονιάς δραματικών εξελίξεων και εκλογικών αναμετρήσεων που έφεραν την Αριστερά στην πρώτη γραμμή, το left.gr, αντί για ανασκόπηση, σας παρουσιάζει τα θέματά του που είχαν και τη μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα. Τα θέματα που εσείς αναδείξατε ως πρώτα!

1. Παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ στα ασφαλίτικα μπλόκα


Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ κινήθηκε πριν από τη διαδήλωση της 6ης Νοέμβρη κατά μήκος των οδών Σόλωνος και Ακαδημίας με στόχο να ελέγξει τη δράση αστυνομικών με πολιτικά, λόγω... κάκιστου προηγούμενου της Ασφάλειας με τους διαδηλωτές.






Άρθρο για τη δράση και το ποιόν των χρυσαυγιτών και τις διαστάσεις που έχουν πάρει τα φαινόμενα βίας της φασιστικής συμμορίας των μπράβων της νύχτας...






23/05/2012 - Η διοίκηση της τράπεζας απειλεί τους υπαλλήλους της ότι, αν ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, θα χάσουν τις δουλειές τους και ταυτόχρονα τους καλεί να ενημερώνουν τους καταθέτες τους ότι τα χρήματά τους κινδυνεύουν σε περίπτωση σχηματισμού κυβέρνησης της Αριστεράς.



4. Όλο το υλικό από την παρουσίαση προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ


02/06/2012 -  Το επικαιροποιημένο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου.





Αναδημοσίευση από το περιοδικό HOT DOC της περιβόητης λίστας Λαγκάρντ με τα ονόματα 2.059 Ελλήνων, που φέρονται να έχουν λογαριασμούς στην Τράπεζα HSBC της Ελβετίας. 







Άρθρο του Γιάννη Αλμπάνη...

Και φτάσαμε σήμερα 8 Μάη, δύο μέρες μετά τον εκλογικό θρίαμβο του ΣΥΡΙΖΑ, για να ακούσουμε επιτέλους αυτό το ουρανόμηκες “άντε γαμηθείτε” που περιμέναμε δύο χρόνια τώρα. 






7. Όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ












Με αφορμή τη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από τη δολοφονία του 15χρονου μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, στα Εξάρχεια, δεκάδες διαδηλώσεις πραγματοποιούνται την Πέμπτη 6 Δεκέμβρη 2012.







7/11/2012 - Τεράστια συγκέντρωση στο Σύνταγμα. Τουλάχιστον 200.000 άνθρωποι διαδήλωσαν, παρά τη βροχή και τα χημικά της αστυνομίας, την αντίθεσή τους στο νέο μνημόνιο.








Ανεπανόρθωτα εκτεθειμένος ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας, που επιχείρησε να συγκαλύψει τα βασανιστήρια στη ΓΑΔΑ και να καθοδηγήσει με σκαιό τρόπο το έργο της δικαιοσύνης και μάλιστα σε αγαστή σύμπνοια με τη Χρυσή Αυγή.








25/8/2012 - Ο χρυσαυγίτης επιτέθηκε με σπρωξιές και βρισιές, στην αντιπροσωπεία που πήγε να καταθέσει ψήφισμα στον Πρόεδρο της Βουλής. Η φρουρά παρατηρούσε το περιστατικό χωρίς να αντιδρά.






29/10/2012 - Πρωτοφανής σύλληψη με σκοπό τον εκφοβισμό και τη φίμωση κάθε φωνής που στρέφεται ενάντια στην κρατική καταστολή και αναδεικνύει τη σχέση αστυνομικών και χρυσαυγιτών.




14. Η συγκλονιστική παρουσία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στη συγκέντρωση του λαού (βίντεο)


07/11/2012 - Με ένα πανό που έγραφε «Καταστρέφετε τη χώρα - Φύγετε τώρα» τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ εμφανίστηκαν έξω από τη Βουλή, κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης.























left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)