Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Δυναμική η κινητοποίηση στη ΔΕΗ ενάντια σε χαράτσια και αυξήσεις



Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ στην οδό Αριστείδου και η πορεία προς το υπουργείο Οικονομικών στο Σύνταγμα ήταν δυναμικές και με συμμετοχή αντιπροσωπειών από όλη την Αττική. Βίντεο από το left.gr με όσα συνέβησαν στην κινητοποίηση.


Το βίντεο του left.gr από τη σημερινή κινητοποίηση, με πλάνα, φωτογραφίες και δηλώσεις:



12.30 μ.: Πορεία προς το υπουργείο Οικονομικών στο Σύνταγμα. Αντιπροσωπεία ανέβηκε στα γραφεία και επέδωσε το ψήφισμα της συγκέντρωσης. Θυμίζουμε τα βασικά αιτήματα: - Να σταματήσουν οι διακοπές ρεύματος. Επανασυνδέσεις του κομμένου ρεύματος σ’ όλα τα νοικοκυριά. Διακανονισμοί σύμφωνα με τις δυνατότητες του καθένα. Πληρωμή των λογαριασμών στα ταμεία της ΔΕΗ χωρίς το χαράτσι. Δωρεάν ρεύμα για άνεργους και άπορους.  Όχι στην υπεξαίρεση χρημάτων του ρεύματος για το χαράτσι.  Μειώσεις και όχι αυξήσεις στα τιμολόγια. 




Άποψη της συγκέντρωσης πριν λίγο




12.00 μ.: Συνεχίζεται η συγκέντρωση, σε λίγο θα ανέβει η αντιπροσωπεία για να επιδόσει το ψήφισμα της συγκέντρωσης (διαβάστε παρακάτω). Στο σημείο και η Ελένη Πορτάλιου, επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης, οι διαμερισματικοί σύμβουλοι Θωμάς Τσούκος (1ο διαμέρισμα), Πέτρος Κωνσταντίνου κ.ά.

11.45 π.μ.: Δείτε φωτογραφίες από την σε εξέλιξη συγκέντρωση. θα συγκροτηθεί αντιπροσωπεία από τις συλλογικότητες που συμμετέχουν στη συγκέντρωση για να υπάρξει συνάντηση με τη διοίκηση της ΔΕΗ. Από τον ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ παρίστανται στη συγκέντρωση οι βουλευτές Κ. Μπάρκας, Β. Διαμαντόπουλος, Θ. Πετράκος, Β. Κατριβάνου
Οδός Αριστείδου, πριν λίγο

Η αστυνομία παρούσα


22/1, 11.30 π.μ.: Σε εξέλιξη με μεγάλη συμμετοχή η διαμαρτυρία μπροστά στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ ενάντια σε χαράτσια και αυξήσεις - αυτές που όλοι βλέπουμε πλέον στους λογαριασμούς της ΔΕΗ που καταφθάνουν με τις αυξημένες τιμές σε χιλιάδες νοικοκυριά. 

«Ο λαός δεν χρωστά, δεν πληρώνει, δεν πουλά», ένα από τα πολλά συνθήματα που ακούγονται διαρκώς από τους συγκεντρωμένους. Αποκλεισμένη η είσοδος των γραφείων της ΔΕΗ απόαστυνομικούς για να μην επιχειρηθεί, υποτίθεται, κατάληψη των γραφείων από τους συγκεντρωμένους.



left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)