Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Xρυσαυγίτες χτύπησαν 40χρονο αριστερό στους Μολάους Λακωνίας


Xτυπήθηκε ο Λευτέρης Καρούνης, όταν αντέδρασε στη εξόρμηση διανομής ναζιστικών φυλλαδίων

Στις 19.50 το απόγευμα της Παρασκευής στους Μολάους Λακωνίας, ομάδα αποτελούμενη από 15 υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής άρχισε να μοιράζει υλικό της ναζιστικής συμμορίας, προκαλώντας αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία.

Ειδικότερα, ένας 40χρονος είχε φραστικές αντεγκλήσεις μαζί τους και στη συνέχεια δέχτηκε επίθεση, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί με τραύματα στο νοσοκομείο της περιοχής. Η Αστυνομία προχώρησε σε τρεις συλλήψεις.


Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, ο 40χρονος, που λέγεται Λευτέρης Καρούνης, που ήταν υποψήφιος στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές με την παράταξη Λαικη συσπείρωση, εξήλθε του νοσοκομείου και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο τοπικό τμήμα της Αστυνομίας, προκειμένου να υποβάλει μήνυση.

Ας σημειωθεί ότι μόλις την προηγούμενη μέρα είχε γίνει συναυλία αλληλεγγύης στο προσωπικό του νοσοκομείου της κωμόπολης που κλείνει όπου κρατήθηκε και ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Παύλου Φύσσα. Εκεί επίσης οι αλληλέγγυοι καυτηρίασαν την εγκληματική δράση του νεοναζιστικού μορφώματος καθώς και την ρατσιστική καμπάνια αιμοληψίας της Χρυςής Αυγής μόνο για Ελληνες.

Ο Καρούνης ήταν υποψήφιος στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές με την παράταξη λαικη συσπείρωση. Οπως καταγγέλει κάτοικος των Μολάων, οι Χρυςαυγίτες γρονθοκοπησαν τον Καρούνη. Η συνέχεια δώθηκε στο τμήμα, όπου προσήχθησαν από 15-19 χρυσαυγιτες, αλλά και το θύμα της επίθεσης. Αυτή τη στιγμή αλληλέγγυοι ειναι συγκεντρωμένοι εξω από το αστυνομικό τμήμα και αναμένουν την παραπομπή η μή του Καρούνη στο αυτόφωρο.

Υπενθυμίζεται πως πριν δυο χρονια Χρυσαυγίτες ειχαν προχωρήσει σε πογκρόμ κατά μεταναστών στην περιοχή.

Πηγές: Αυγή report24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)