Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Το left.gr ζητά τη βοήθειά σας

Αυτές τις μέρες ο κόσμος βρίσκεται στους δρόμους. Για να φωνάξει ενάντια στο φασισμό, έπειτα από τη στυγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα, για να στηρίξει το δίκαιο αγώνα για δημόσια παιδεία, για να βρεθεί δίπλα στους υπόλοιπους αγωνιζόμενους κλάδους.

Σε όλη τη χώρα, αλλά και σε πολλές πόλεις τις Ευρώπης γίνονται δυναμικές κινητοποιήσεις. Ως ομάδα του left.gr προσπαθούμε να τις καλύψουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, με όλα τα μέσα που διαθέτουμε.



 Δυστυχώς, είναι φορές που κάποια πράγματα είναι επόμενο να ξεφεύγουν απ' την αντίληψή μας. Ωστόσο, επειδή θέλουμε να παρουσιάζουμε όσο το δυνατόν περισσότερες ειδήσεις γύρω από κινηματικές δράσεις, ζητάμε τη βοήθειά σας. Θα θέλαμε όποια και όποιος μπορεί να μας ενημερώνει στέλνοντας υλικό (φωτογραφίες, βίντεο κλπ) στο info.left.gr@gmail.com ή στη σελίδα μας στο facebook.

Το left.gr προσπαθούμε να είναι ένα μέσο διαφορετικό από τα άλλα, κοντά στις κινηματικές δράσεις, που θα γράψει όσα δεν ακούγονται στα συστημικά ΜΜΕ. Με τη βοήθεια και τη συνεργασία των αναγνωστών, μπορούμε να κάνουμε το site πιο πλούσιο και πιο ζωντανό. Ελπίζουμε στη στήριξή σας.

left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)