Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Εκτός από μαχαίρια έχουν και περίστροφα

Του Πέτρου Κατσάκου

Ο «φύρερ» τους μας είχε προειδοποιήσει εδώ και καιρό πως θα έρθει η μέρα που θα ακούσουμε τον ήχο της ξιφολόγχης που θα σέρνεται στα πεζοδρόμια.

Αναφερόταν φυσικά στους μαχαιροβγάλτες των «ταγμάτων εφόδου» και στα φονικά όπλα με τα οποία κυκλοφορούν τις νύχτες των «μεγάλων μαχαιριών» στις σκοτεινές πλευρές των πόλεων. Αναφερόταν σε ένα μέρος του «οπλοστασίου» των ομάδων κρούσης της εγκληματικής του οργάνωσης όμως.



 Μιας οργάνωσης που διαθέτει και «κρυφά» αλλά και νομότυπα περίστροφα που καμιά φορά βγαίνουν για να απειλήσουν είτε εκπυρσοκροτούν κατά λάθος σε ελέγχους αεροδρομίων.

Άδειες οπλοφορίας που έχουν χορηγηθεί σωρηδόν από τις αστυνομικές αρχές τον τελευταίο χρόνο σε ανθρώπους έχοντας ληφθεί υπ' όψιν μάλιστα και η ψυχιατρική γνωμάτευση του ίδιου γιατρού από το Ψ.Ν.Α. που έχει βάλει την υπογραφή του σε όλες μάλιστα τις αιτήσεις που κατατέθηκαν στην ΓΑΔΑ. Μεταξύ των «επισκεπτών» του είναι και η γνωστή «αγανακτισμένη» του Άγιου Παντελεήμονα στην οποία χορηγεί ανελλιπώς πιστοποιητικά προκειμένου να παίρνει αναβολές για τη δίκη που εκκρεμεί εις βάρος της εδώ και χρόνια.

Παρά τον θόρυβο που είχε δημιουργηθεί για την απαγόρευση οπλοφορίας βουλευτών εντός του κοινοβουλίου και την υπόσχεση των αρχών για επανεξέταση των αδειών οπλοφορίας, το παραμικρό δεν έγινε από πλευράς του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Χρειάστηκε να ακουστεί το σύρσιμο της ξιφολόγχης στο πεζοδρόμιο που βάφτηκε με το αίμα του Π. Φύσσα για να συνειδητοποιήσουν κάποιοι το μέγεθος της απειλής. Μήπως περιμένουν να ακούσουν και τον ήχο των όπλων για να αρχίσουν να πέφτουν πάλι από τα σύννεφα;
left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)