Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Έφοδος στα Αστυνομικά Τμήματα σε Νίκαια, Ρέντη και Καμίνια από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων

Έφοδος στα Αστυνομικά Τμήματα σε Νίκαια, Ρέντη και Καμίνια από την Υπηρεσία Εσωτερικών ΥποθέσεωνΗ υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, πραγματοποιεί την Τρίτη, έρευνα στο αστυνομικό τμήμα της Νίκαιας, μετά από καταγγελία ότι αστυνομικοί άφηναν αλλοδαπούς να πουλάνε λαθραία τσιγάρα. και τους ζητούσαν ποσοστά. Η συγκεκριμένη καταγγελία έχει γίνει επίσημα στις αστυνομικές Αρχές και έφτασε στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, που διερευνά την υπόθεση και παίρνει καταθέσεις από αστυνομικούς που υπηρετούν στο Α.Τ. Νίκαιας.



  Οι αρμόδιοι αξιωματικοί εξετάζουν, παράλληλα, αν οι αστυνομικοί που καταγγέλλονται δρούσαν σε συνεργασία με μέλη της Χρυσής Αυγής, στο πλαίσιο της γενικότερης έρευνας που ανατέθηκε χτες από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Ν. Δένδια, στον διευθυντή της Υπηρεσίας, ταξίαρχο Παναγιώτη Στάθη, για να διαπιστωθεί αν υπάρχει συντονισμένη παράνομη δράση μεταξύ μελών του κόμματος και αστυνομικών.
Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων και στα Αστυνομικά Τμήματα σε Ρέντη και Καμίνια, στο πλαίσιο της εντολής του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Δένδια, για τη διερεύνηση τυχόν σχέσεων αστυνομικών με τη Χρυσή Αυγή.
Το υπουργείο ανέφερε τα εξής:  «Με εντολή του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Δένδια ανατέθηκε σήμερα από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Νικόλαο Παπαγιαννόπουλο στον Διευθυντή της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, Ταξίαρχο Παναγιώτη Στάθη, ευρύτατη έρευνα σχετικά με τα καταγγελλόμενα στον Τύπο για ενεργό εμπλοκή αστυνομικών στη δραστηριότητα του κόμματος «Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή» και την τυχόν συμμετοχή τους στη διάπραξη αδικημάτων».
Πηγές: Έθνος, ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)