Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Τα κινητά «μίλησαν» - Ποιούς κάλεσε ο Γιώργος Ρουπακιάς

Τα κινητά «μίλησαν» - Ποιούς κάλεσε ο Γιώργος ΡουπακιάςΣτις φυλακές Μαλανδρίνου οδηγείται ο Γ. Ρουπακιάς, την ώρα που ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στις έρευνες για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Μετά την άρση απορρήτου για τα άτομα που συνομίλησαν με τον 45χρονο δράστη Γιώργο Ρουπακιά, η Αντιτρομοκρατική φέρεται να βρίσκεται κοντά στην ομάδα κρούσης που συμμετείχε στο δολοφονικό χτύπημα στο Κερατσίνι.



 Σύμφωνα με πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας το άνοιγμα του τηλεφώνου Ρουπακιά, αποκαλύπτει ότι ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα είχε επικοινωνία ολίγων δευτερολέπτων με τον επικεφαλής της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια και  επικεφαλής του αντίστοιχου Τάγματος Εφόδου, Γιώργο Πατέλη,


 
Ανοίγει και το κινητό Πατέλη
Σύμφωνα και με το «Βήμα», από τη μέχρι τώρα διαδικασία, ωστόσο, αυτό που επιβεβαιώνεται είναι η κλήση και όχι αν συνομίλησαν οι δύο άνδρες κατά τη διάρκειά της και τι ακριβώς είπαν.

Τα στοιχεία αυτά είναι τα επόμενα που θα αναζητηθούν, αφού πλέον η εισαγγελία του Αρείου Πάγου επικεντρώνει στο τηλεφώνημα για να διερευνήσει αν δόθηκε εντολή για την επίθεση στο θύμα και τη δολοφονία του.
Η ανακρίτρια έχει ζητήσει μετά από αυτά το άνοιγμα και του τηλεφώνου του Πατέλη και το σχετικό βούλευμα που απαιτείται από το νόμο εκδίδεται τις επόμενες ώρες.

Καταθέτουν δημοσιογράφοι στον Αντιεισαγγελέα Αρείου Πάγου
Την ίδια στιγμή, ο Γιώργος Ρουπακιάς αναμένεται να μεταφερθεί στις φυλακές Μαλανδρίνου, μετά την άρνηση των κρατουμένων στον Κορυδαλλό να τον δεχθούν ανάμεσά τους.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι καταθέσεις μαρτύρων στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, που χειρίζεται την υπόθεση των 32 δικογραφιών που αφορούν εκκρεμείς υποθέσεις μελών της Χρυσής Αυγής.

Οι πρώτοι που εκλήθησαν είναι οι δημοσιογράφοι που έχουν πάρει κατά καιρούς συνεντεύξεις από μέλη της Χρυσής Αυγής.

Να ενταχθούν και οι 32 φάκελοι που αφορούν ισάριθμες επιθέσεις της ΧΑ, στο άρθρο 187 του Ποινικού Κώδικα, περί σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, ζήτησε από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κοτζαμάνη, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.
Πηγή: ΝΕΤ  - Το Βήμα
ertopen.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)