Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Πλαστή αφίσα του ΣΥΡΙΖΑ για το αντιφασιστικό συλλαλητήριο της Τετάρτης

Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει από χτες πλαστή αφίσα για κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ στο αυριανό αντιφασιστικό συλλαλητήριο που καλεί για αύριο, Τετάρτη 25/09 «σε συγκέντρωση στα Προπύλαια και σε πορεία στη Μεσογείων, στα γραφεία της Χρυσής Αυγής».


Να διευκρινιστεί πως ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους εργαζόμενους και τη νεολαία να συμμετάσχουν μαζικά και ειρηνικά στην αντιφασιστική συγκέντρωση των συνδικάτων την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στις 6:00 μμ στο Σύνταγμα, δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα υπεράσπισης της δημοκρατίας.



Σύμφωνα με κύκλους του ΣΥΡΙΖΑ, η «περίεργη» αυτή αφίσα δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και στόχος της είναι να υποδαυλίσει τη λογική των δύο άκρων που τάχα συγκρούονται μεταξύ τους.

Η απάντηση του Αντιφασιστικού Συντονισμού για τις πλαστές αφίσες

Ανακοίνωση Αντιφασιστικού Συντονισμού Επιτροπών Συλλογικοτήτων Πρωτοβουλιών Αθήνας - Πειραιά
 
Επειδή τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν πλαστές αφίσες που «προπαγανδίζουν» ότι πολιτικά κόμματα καλούν στην αυριανή Αντιφασιστική συγκέντρωση, -με στόχο να δημιουργήσουν σύγχυση- δηλώνουμε ότι: Ο Αντιφασιστικός Συντονισμός Αθήνας – Πειραιά, στον οποίον συμμετέχουν τμήματα της Αριστεράς, του Αντιεξουσιαστικού χώρου και του ευρύτερου Κινήματος καλεί αύριο 25/09, στις 5 μ.μ στα Προπύλαια για πορεία προς το Σύνταγμα και τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Μεσογείων.
 
Μας φοβούνται δεν μας φοβίζουν…
Αύριο και για όσο χρειαστεί θα είμαστε στο δρόμο για να διαλύσουμε τη ναζιστική δολοφονική οργάνωση!



left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)