Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του Παύλου Φύσσα(Killah P), χθές βράδυ στην Αμφιάλη, από ομάδα της Χρυσής Αβγής-ΠΛΗΡΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ



Γεώργιος Ρουπακιάς ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ,μέλος της Χ.Α.
Αντιφασιστική συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του Π. Φύσσα
Σήμερα Τετάρτη 18 Σεπτέμβρη στις 18.00 στην πλατεία Ζαρντέν  (τριγωνάκι, πλ. Νίκης στην Τσαλδάρη) από σωματεία, συλλογικότητες και φορείς της περιοχής 
O 34χρονος Παύλος Φύσσας,(killah P) γνωστός για την αντιφασιστική του δράση και ράπερ, έπεσε νεκρός γύρω στις 12.10 το βράδυ στην Αμφιάλη. Σύμφωνα με μαρτυρίες το θύμα και η παρέα του, 5 - 6 άνδρες και γυναίκες κυνηγήθηκαν από περίπου 25 άτομα της Χρυσής Αβγής, μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού.
Ο 34χρονος κτυπήθηκε με τουλάχιστον 3 μαχαιριές στο στήθος, στην οδό Τσαλδάρη και Ξάνθου στο κέντρο της Αμφιάλης, και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Καλέσματα για αντιφασιστικές συγκεντρώσεις και πορείες



ΑΘΗΝΑ (Κερατσίνι) στις 18:00 Παναγή Τσαλδάρη, 68
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (Καμάρα) στις 18:00 Εγνατίας 121
ΛΑΡΙΣΑ στις 18:00 Πλατεία Ταχυδρομείου
ΚΟΖΑΝΗ στις 19:00 Κεντρική Πλατεία
ΜΥΤΙΛΗΝΗ στις 18:00 Πλατεία Σαπφούς
ΧΙΟΣ στις 18:30 Πλατεία Βουνακίου
ΚΡΗΤΗ (ΧΑΝΙΑ) στις 18:00 Πλατεία Αγοράς
(ΡΕΘΥΜΝΟ) στις 18:00 Δημαρχείο
(ΗΡΑΚΛΕΙΟ) στις 19:00 Πλατεία Ελευθερίας
ΚΟΡΙΝΘΟΣ στις 19:00 Πλατεία Περιβολάκια
ΚΑΛΑΜΑΤΑ στις 19:00 Κεντρική Πλατεία
ΠΡΕΒΕΖΑ στις 18:00 Πλατεία Δικαστηρίων
ΒΟΛΟΣ στις 18:00 Πλατεία Ελευθερίας
ΑΓΡΙΝΙΟ στις 19:00 Κεντρική Πλατεία
ΤΡΙΚΑΛΑ στις 19:00 Κεντρική Πλατεία
ΣΕΡΡΕΣ στις 18:00 Πλατεία Κρονίου
ΓΙΑΝΝΕΝΑ στις 19:00 Νομαρχία
ΚΟΜΟΤΗΝΗ στις 18:00 (ακόμα δεν έχουμε ενημέρωση για το σημείο του καλέσματος)
ΘΗΒΑ στις 20:00 στην κεντρική πλατεία
ΤΡΙΚΑΛΑ στις 19:00 πλατεία Ρήγα Φεραίου

left.gr

NewsIt.gr: Ο πατέρας του νεαρού που δολοφονήθηκε


Για το έγκλημα τα ξημερώματα στο Κερατσίνι μίλησε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια του σημερινού απεργιακού συλλαλητηρίου.






«Θέλω να εκφράσω την οδύνη μου για ένα θλιβερό γεγονός που είχαμε χθες βράδυ σε μια λαϊκή γειτονιά του Πειραιά, για τον άδικο χαμό ενός νέου ανθρώπου. Και δυστυχώς σήμερα δεν μπορούμε να συζητάμε για τη μεγάλη κινητοποίηση των εκπαιδευτικών, που πάνω από το 90% απεργεί και διαδηλώνει ενάντια στα μέτρα ισοπέδωσης του σχολείου, αλλά μιλάμε για κάτι πιο συγκλονιστικό.

Πολύ φοβάμαι ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα σχέδιο αποσταθεροποίησης και αποπροσανατολισμού, ενορχηστρωμένο από ακροδεξιά κέντρα και τη νεοναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής.

Ελπίζω σήμερα να συνειδητοποιεί και ο πρωθυπουργός τη μεγάλη ευθύνη που έχει, όταν για λόγους μικροκομματικών συμφερόντων κατασκευάζει εδώ και μήνες αυτή την ανιστόρητη θεωρία των δύο άκρων, εξισώνοντας τους θύτες με τα θύματα και αντικειμενικά νομιμοποιώντας, αν όχι αθωώνοντας, συμπεριφορές που ξεπερνάνε τα όρια και βρίσκονται στο πλαίσιο της συμμορίας και των δολοφονικών ενεργειών.

Τούτη την ώρα χρειάζεται ψυχραιμία. Χρειάζεται πάνω απ΄ όλα δημοκρατική εγρήγορση. Ο ελληνικός λαός πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι βρισκόμαστε σε κινδύνους. Τα σχέδια αποσταθεροποίησης ενδεχομένως να εμπεριέχουν και προβοκάτσιες.

Ως εκ τούτου χρειάζεται ψυχραιμία και εγρήγορση ώστε να μετατραπεί η οργή που έχει σήμερα ο κάθε Έλληνας σε αποφασιστικότητα, για να απομονώσουμε στη συνείδηση του λαού μας τον φασισμό και τους δολοφόνους.

Χρειάζεται ομαλότητα και σταθερότητα για να προχωρήσουμε μπροστά. Και άρα πρέπει να απομονώσουμε όσους σχεδιάζουν να τορπιλίσουν την ομαλότητα, προκειμένου να επιβάλουν στη χώρα ένα σκοτάδι σαν αυτό που έχει ζήσει ο λαός μας. Και ακριβώς επειδή τα έχει ζήσει, πιστεύουμε ότι δεν θα αφήσει κανέναν να μας τα ξαναεπιβάλει.





Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:



Πηγή: enikos.gr


 Πανό στο συλλαλητήριο στην Πλ. Κλαυθμώνος, που βρίσκεται σε εξέλιξη. 
Embedded image permalink
Φωτ. Δρομογράφος.  
12.45 μ.:  Πριν από λίγα λεπτά, ο εκπρόσωπος της αστυνομίας έκανε δηλώσεις για τη σύλληψη του 45χρονου δράστη: Στην κατοχή του βρέθηκε μαχαίρι με ίχνη αίματος και ο ίδιος ομολόγησε την ένταξή του σε «συγκεκριμένο πολιτικό χώρο» (εννοώντας προφανώς τη Χρ. Αυγή). Στο σπίτι του βρέθηκε ακόμα ένα taser (όπλο που προκαλεί ηλεκτρικές εκκενώσεις) και υλικό επίσης από «συγκεκριμένο πολιτικό χώρο» κατά την αστυνομική ορολογία. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.
Ανακοίνωση νέων ΣΥΡΙΖΑ για τη φασιστική δολοφονία 34χρονου στην Αμφιάλη





Χθες το βράδυ δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας, μέλος της αντιφασιστικής πρωτοβουλίας του Πειραιά, στην Αμφιάλη. Μαχαιρώθηκε από φασίστες οι οποίοι επιτέθηκαν, τριάντα εναντίον πέντε, σε αυτόν και σε μερικούς φίλους του. Ο Παύλος Φύσσας υπέκυψε στα τραύματά του, από μαχαίρι, λίγο αργότερα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Ο δράστης, ο οποίος συνελήφθη από δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ, ομολόγησε ότι ανήκει στη Χρυσή Αυγή.


Η οργή και ο πόνος μας δεν ξεχειλίζουν απλά. Αυτό το έχουν κάνει προ καιρού. Αυτό που ξεχειλίζει πια είναι η αποφασιστικότητά μας. Ο Παύλος Φύσσας είναι ένας από εμάς. Κι αυτό το «εμάς» είναι μεγάλο: είναι το «εμάς» μιας νεολαίας που δε βολεύεται να ζει με το φόβο, να ζει στο περιθώριο, να μην μπορεί να διεκδικήσει το δικαίωμά της στη ζωή. Είναι το «εμάς» μιας κοινωνίας που δεν το βάζει κάτω κι αγωνίζεται ενάντια στην εξαθλίωση, ενάντια στην καταστροφή, για «ψωμί - παιδεία - ελευθερία».


Οι φασίστες ήταν, είναι και θα είναι οι μεγαλύτεροι εχθροί αυτού του «εμάς». Δεν είναι τυχαία η κάλυψη που απολαμβάνουν, δεν οπλίστηκε τυχαία το χέρι τους. Αυτό οπλίζεται καθημερινά όταν στελέχη της ΝΔ μιλούν για συγκυβέρνηση με τη ΧΑ, όταν το μιντιακό σύστημα υπερθεματίζει υπέρ τους, όταν η «θεωρία των δύο άκρων» έχει γίνει το βασικό αναλυτικό εργαλείο της ακροδεξιάς κυβέρνησης Σαμαρά, όταν, εσκεμμένα, οι τραμπούκοι και οι μαχαιροβγάλτες χρυσαυγίτες ταυτίζονται με τους αγωνιστές.

Δε μας φοβίζουν οι φασίστες της Χρυσής Αυγής. Το αίμα του συναγωνιστή μας μας κάνει πιο δυνατές και δυνατούς. Παλεύουμε για τις ζωές μας και για τη δική του. Αυτή η τραγική πράξη, θα είναι και η τελευταία πράξη των φασιστών της Χρυσής Αυγής.


Όλοι και όλες σήμερα, στην αντιφασιστική συγκέντρωση στις 18:00 στην πλατεία Νίκης (Ζαρντέν - οδός Παναγή Τσαλδάρη)

left.gr



Αστυνομικές δυνάμεις υπάρχουν αυτή την ώρα έξω από τα κεντρικά γραφεία της Χρ. Αυγής στη λεωφ. Μεσογείων και άλλα γραφεία του νεοναζιστικού κόμματος (κοντά στο στ. Λαρίσης και στη Νίκαια, σύμφωνα με αναφορές στο twitter). Στις 12 το μεσημέρι η αστυνομία θα προχωρήσει σε επίσημες ανακοινώσεις. 



  Η επέμβαση της αστυνομίας στα κεντρικά γραφεία της Χρ. Αυγής στη λεωφ. Μεσογείων (από enikos.gr) 


Embedded image permalink
Από το σημείο της δολοφονίας (φωτ. Makis Sinodinos)


Σύμφωνα με πληροφορίες καθώς δεν έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση από την ελληνική αστυνομία ο δράστης ονομάζεται Γεώργιος Ρουπακιάς.
Το δολοφονικό επεισόδιο σημειώθηκε γύρω στις 12.10 το βράδυ έξω από καφετέρια επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη 60. Σύμφωνα με μαρτυρίες το θύμα με τη παρέα του βρίσκονταν στην καφετέρια παρακολουθώντας τον ποδοσφαιρικό αγώνα του Ολυμπιακού και είχε έντονο φραστικό επεισόδιο με τον δράστη ο οποίος στη συνέχεια αποχώρησε. Λίγο μετά τα μεσάνυκτα ο 34χρονος με την παρέα του κινήθηκε προς την Π.  Τσαλδάρη όπου είχε σταθμεύσει το δίκυκλο του, όπως αναφέρουν οι ίδιες μαρτυρίες. Εκεί του είχε στήσει «ενέδρα» ο 45χρονος μαζί με άλλα άτομα και τότε του επιτέθηκαν.
Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής τραυματίστηκε από μαχαίρι στο στήθος ο 34χρονος ο οποίος μεταφέρθηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου και κατέληξε παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Νωρίτερα, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε υποδείξει στους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που είχαν φτάσει στο σημείο της συμπλοκής τον άνθρωπο που τον μαχαίρωσε. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν λίγα μέτρα μακρύτερα από το σημείο της συμπλοκής.

Η δολοφονία στην Αμφιάλη συζητήθηκε στην Βουλή 

Το ζήτημα της δολοφονίας του 34χρονου αριστερού στο Κερατσίνι από 45χρονο ακροδεξιό απασχόλησε το πρωί της Τετάρτης τη Βουλή, όπου ξεκίνησε η συζήτηση για νομοσχέδιο του υπ. Δικαιοσύνης.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου, καταδίκασε τη βία από τη Χρυσή Αυγή και τόνισε ότι ο νόμος θα εφαρμοστεί. 

Σε ιδιαίτερα έντονο τόνο, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημ. Παπαδημούλης, είπε ότι θα πρέπει να συλληφθούν οι δράστες και «να σαπίσουν στη φυλακή».
Το πρωί της Τετάρτης, μετά τη δολοφονία του 34χρονου, διενεργείται έφοδος της ΕΛ.ΑΣ σε γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Μεσογείων, στον Σταθμό Λαρίσης και στη Νίκαια. 
Πηγή: anemosantistasis.blogspot.com/


                                    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΩ!
   
Αποσπάσματα συνέντευξης Δημήτρη Στρατούλη, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Β Αθήνας στην πρωινή εκπομπή του MEGA (Οικονομέας- Καμπουράκης) για την σημερινή δολοφονική ενέργεια ακροδεξιού τάγματος εφόδου στο Κερατσίνι.









-       Κύριε Στρατούλη μας είπατε ότι ασχολείστε από τα μεσάνυχτα με αυτό το θέμα.
 Με πήραν σύντροφοι μου από τον Πειραιά πολύ νωρίς, από τις τεσσερισήμισι-πέντε η ώρα, και με ενημέρωσαν ότι υπάρχει αυτή η εγκληματική ενέργεια. Προσπαθούμε να μάθουμε με ποιον ακριβώς τρόπο έγιναν τα πράγματα, γιατί σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες επρόκειτο για μια ομάδα ακροδεξιών –τάγμα εφόδου–, το οποίο επιτέθηκε σε μια παρέα και κάποιος από το τάγμα εφόδου μαχαίρωσε και σκότωσε έναν νέο άνθρωπο 34άρων ετών, τον κ. Φύσσα, πολύ γνωστό αντιφασίστα και αριστερό και καλλιτέχνη.
Επομένως, σε ένα πρώτο στάδιο φαίνεται ότι υπάρχουν καθαρά πολιτικά κίνητρα. Και εάν ισχύει όντως αυτό, ότι δηλαδή ήταν τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής, όπως καταγγέλλει πολύς κόσμος που πήγε στο νοσοκομείο όπου μετέφεραν το νέο παιδί που δολοφονήθηκε, υπάρχει σοβαρό πολιτικό ζήτημα. Πάρα πολύ σοβαρό πολιτικό ζήτημα, γιατί το περιστατικό αυτό ανήκει σε μια αλυσίδα ενεργειών που έγιναν, όπως ο προπηλακισμός του Δημάρχου και συγγενών θυμάτων στο Μελιγαλά από οργανωμένη ομάδα Χρυσαυγιτών και ακροδεξιών, η επίθεση στο ΚΚΕ καθώς και ό,τι είχε γίνει παλαιότερα με την επίθεση Κασιδιάρη onkamera στις κυρίες Κανέλη και τη Δούρου.

-       Η ΧΑ δηλώνει ότι δεν είχε καμία ανάμιξη.
Οι δηλώσεις του κ. Κασιδιάρη δεν μας πείθουν, γιατί, μετά από χτυπήματα ταγμάτων εφόδου της ΧΑ, η γνωστή μέθοδος της ΧΑ είναι να βγαίνει και να λέει ότι δεν βρίσκεται πίσω από τα γεγονότα. Το ίδιο έκανε και στο ΚΚΕ, το ίδιο έκανε και στην επίθεση που είχα δεχτεί εγώ στο Ολυμπιακό Στάδιο, το ίδιο έκανε ακόμη κι όταν χτύπησε μπροστά στα μάτια ολόκληρου του ελληνικού λαού σε στούντιο τηλεόρασης την κα Κανέλη και την κα Δούρου· πάλι βγήκε και έκανε μηνύσεις αντιπερισπασμού. Και εγώ ο ίδιος έχω δεχτεί μήνυση. Αφού δέχτηκα το χτύπημα, από ομάδα που μου φώναζαν ότι είναι χρυσαυγίτες, αμέσως μετά μου έκαναν μήνυση. Η ΧΑ είναι γνωστή για τις ακροδεξιές, νεοναζιστικές της απόψεις και για την πολική της θρασυδειλία, καθώς δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες για δολοφονικές πράξεις μελών της.

Εν πάση περιτπώσει, εάν τα πράγματα έγιναν όπως ακριβώς καταγγέλλουν εκατοντάδες πολίτες που αυτή τη στιγμή είναι σε αντιφασιστική συγκέντρωση, ότι δηλαδή επρόκειτο για χτύπημα ταγμάτων εφόδου και, εάν αυτά τα τάγματα εφόδου της ακροδεξιάς συνδέονται με τη ΧΑ, αυτό συνιστά ένα πάρα πολύ σοβαρό πολιτικό ζήτημα. Απαιτεί πολιτική ιδεολογική απαξίωση, απαιτεί αντιφασιστικές κινητοποιήσεις των πολιτών για να σταματήσουν αυτά τα φαινόμενα, απαιτεί καλλιέργεια μνήμης στον ελληνικό λαό και τη νεολαία για να ξέρουν τι εγκλήματα διέπραξε ο ναζισμός εις βάρος της πατρίδας μας και του λαού μας και της Ευρώπης και απαιτεί και δίκτυα αλληλεγγύης παντού, έτσι ώστε να μην δίνεται περιθώριο σε φασίστες, σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία που ο κόσμος πεινάει και είναι άνεργος και φτωχός, να παρουσιάζονται ως εκείνοι που μπορούν να στηρίξουν αυτόν τον κόσμο.

Εάν λοιπόν ισχύει αυτό που καταγγέλλεται, γιατί προσπαθούμε κι εμείς μέχρι τέλους να διασταυρώσουμε τα στοιχεία, απαιτούνται και γενικότερες πολιτικές αποφάσεις για το εάν πρέπει ή δεν πρέπει να δρουν τάγματα εφόδου, τα οποία ενεργούν ως ομάδες κοινού ποινικού δικαίου και διαπράττουν εγκλήματα κοινού ποινικού δικαίου. Επομένως, τις επόμενες ώρες απομένει να δούμε τι έχει συμβεί, το πολιτικό πλαίσιο όμως που θέτει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτό.
Η εξομοίωση, που έκανε λίγο πριν στην εκπομπή σας ο Βουλευτής της ΝΔ Χρύσανθος Λαζαρίδης, πολιτικών απόψεων του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτών του με τις εγκληματικές πράξεις ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής, το μόνο που καταφέρνει να κάνει είναι η ουσιαστική αθώωση δολοφονικών ενεργειών τους όπως αυτή σήμερα στο Κερατσίνι.
left.gr

Ομολόγησε τη δολοφονία ο 45χρονος που δήλωσε μέλος της Χρυσής Αυγής - Έρευνα στα γραφεία του κόμματος με παρουσία εισαγγελέα      Ομολόγησε τη δολοφονία ο 45χρονος που δήλωσε μέλος της Χρυσής Αυγής - Έρευνα στα γραφεία του κόμματος με παρουσία εισαγγελέα 

            Έρευνα παρουσία εισαγγελέα κάνει αυτή την ώρα η αστυνομία στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Κατεχάκη αλλά και στα γραφεία στην Δεληγιάννη μετά την δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα από μέλος του κόμματος (σύμφωνα με όσα παραδέχθηκε ο ίδιος ο δράστης) στο Κερατσίνι.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονταν από νωρίς το πρωί έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής περιμένοντας από τον εισαγγελέα να δώσει το πράσινο φως για την έρευνα.
Παρόντες ήταν και οι βουλευτές του κόμματος Ηλίας Παναγιώταρος Χρήστος Παππάς οι οποίοι και συνόδευσαν τον εισαγγελέα στα γραφεία.
toxwni.gr

                          από τραγούδια του..


                                 για το καλό μου..
                                                          γ@μ@ τους..

η ντουλαπα

                                         μου το λεγε η μανα μου,γαμw την πουτ@ν@ μου..


                                      ελευθερια,σαν προκατ κατοικια
                                           τριπλοπενιά(live με άλλους ράπερ)


                                           εχω..


Η εν ψυχρώ δολοφονία συνέβη στην οδό Π. Τσαλδάρη στην Αμφιάλη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το θύμα βρισκόταν σε καφετέρια. Χρυσαυγίτες τον αναγνώρισαν και άρχισαν να συγκεντρώνονται στο σημείο. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως προηγήθηκε αντιπαράθεση στο δρόμο. Επιχείρησε να φύγει ωστόσο τον ακολούθησε μια ομάδα χρυσαυγιτών.

Ο δράστης, ένας από την ομάδα, φέρεται να βγήκε από ένα αυτοκίνητο και να μαχαίρωσε το θύμα στο στήθος."Ψυχορραγούσε μπροστά στα μάτια μας, καμμιά σαρανταριά άτομα συγκεντρωμένοι να παρακολουθούμε το παιδί να σβήνει και εμείς ανήμποροι να τον βοηθήσουμε, έφευγαν τα τριάντα του χρόνια μπροστά στα μάτια μας από την μαχαιριά του φασίστα και εμείς όλοι κέρινοι να κοιτάζουμε απλά δίχως να μπορούμε να βοηθήσουμε", έγραψε μια αυτόπτης μάρτυρας στο facebook. 

Το θύμα διακομίστηκε στο νοσοκομείο (Κρατικό Νικαίας) όπου και υπέκυψε στα τραύματά του. Ωστόσο πρόλαβε να υποδείξει τον δράστη τον οποίο φέρεται να έχει συλλάβει η αστυνομία. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης άφησε το αυτοκίνητο του στον τόπο του εγκλήματος. Ομάδα αστυνομικών στην αρχή φρουρούσε το αυτοκίνητο, αλλά στις 4 το πρωί το μετακίνησε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με άλλες πηγέςσε κοντινή απόσταση από το συμβάν βρίσκονταν μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ, οι αστυνομικοί της οποίας δεν παρενέβησαν, παρά τις εκκλήσεις, και μολονότι στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης ήταν μαζεμένος πολύς κόσμος.

Διαδήλωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη στις 6 το απόγευμα στην Π. Τσαλδάρη στο σημείο της δολοφονίας (αριθμός 60). Συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες πόλεις (Θεσσαλονίκη, Πάτρα κ.α.)

Πηγής: tvxs.gr , rednotebook.gr
Ανάρτηση - σχόλιο από Άνεμος Αντίστασης

Ο 34χρονος, αντιφασίστας Παύλος Φύσσας, είναι νεκρός.....
Δέχθηκε δολοφονική, άνανδρη επίθεση από ομάδα χρυσαυγιτών. Και εδώ πρέπει να προσέξουμε. Οι Ένοχοι δεν είναι μόνο οι φυσικοί αυτουργοί της Χρυσής Αυγής, αλλά κυρίως οι ηθικοί. Και τολμάμε, με πλήρη ευθύνη των λόγων μας, να υποδείξουμε τον Σαμαρά με την ακροδεξιά κυβερνητική του ομάδα, ως ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας.

Η κυβέρνηση Σαμαρά, έρχεται να περάσει νέο σκληρό πακέτο μέτρων, που μέχρι και σήμερα αρνείται. Απέναντι της, πλέον δεν είναι μόνο οι "καναπεδάτοι" Έλληνες, αλλά χιλιάδες εργαζόμενοι που αυτές τις μέρες είναι στους δρόμους, και φτάνουν να εισβάλλουν μέχρι και τα υπουργεία. Η ακροδεξιά ομάδα του Μαξίμου, ξέρει, ότι αυτή τη φορά, οι κοινωνικές αντιδράσεις θα την τσακίσουν. Και για αυτό.....

Ξαφνικά την προηγούμενη εβδομάδα, οι Χρυσαυγίτες ξεκίνησαν δολοφονικές επιθέσεις, όχι εναντίον μεταναστών, αλλά μελών κομμάτων της αντιπολίτευσης, που πρωταγωνιστούν στον απεργιακό ξεσηκωμό. Έτσι την προηγούμενη Πέμπτη, έγινε απόπειρα δολοφονίας μελών του ΚΚΕ, από Χρυσαυγίτες.

Σήμερα προχώρησαν ένα βήμα περισσότερο, "προσφέροντας" στο λαϊκό κίνημα έναν νεκρό. Αριστερό,μέλος οργάνωσης και αντιφασίστα.

Η κυβέρνηση, για να γλιτώσει από το τσουνάμι της αντίστασης των εργαζομένων, όπλισε τα χέρια των "αναλώσιμων" Χρυσαυγιτών, με την ελπίδα, ότι το κίνημα θα "ξεχάσει" την κυβέρνηση, και θα περιοριστεί στην επίθεση στην εγκληματική οργάνωση των Νεοναζί. Και εδώ είναι που πρέπει να προσέξουμε.....

Από αύριο το πρωί, εντείνουμε τον αγώνα ενάντια στην κυβέρνηση, χωρίς βέβαια να αφεθεί η ομάδα του Μιχαλολιάκου στο απυρόβλητο. Από αύριο απλά, εκτός από τα αιτήματα για ανατροπή τη κυβέρνησης, της παύσης των απολύσεων, προσθέτουμε και αυτό, του "Καμιά ανοχή στον Φασισμό".

Φασίστες και Κυβέρνηση δουλεύουν μαζί, και τους αντιμετωπίζουμε πάντα ως ένα!Καμία ανοχή σε μία κυβέρνηση που αύριο θα εμφανισθεί ως δίκαια παραδίδοντας μας, απλά έναν φονιά χρυσαυγίτη, αλλά παράλληλα θα τους οπλίζει καθημερινά το χέρι εναντίον του κινήματος.

Πληροφορίες λένε, ότι στην Αμφιάλη, στο περιστατικό ήταν παρόντες αστυνομικοί της Ομάδας Δίας, που δεν παρενέβησαν.....Ο λόγος απλός, η δολοφονία έπρεπε αν λάβει χώρα, για να ασχοληθούμε μόνο με τους Νεοναζί!

Ένα πρώτο σχόλιο...από τα πολλά που θα ακολουθήσουν

Ένα τραγούδι από τον δολοφονημένο από τα χέρια φασιστών Killah-P. Δολοφονήθηκε για τις ιδέες του και τη δράση του από τα βρωμερά χέρια ανθρωποειδών που αναπνέουν για να προστατεύουν το σύστημα εξουσίας. 


ap'to para8iro mou kano ton kosmo diko mou
gia na ton doso klironomia ston gio mou
pare kat t'oneiro mou einai to mono pou mou exei apomineidiko mou
ap'to para8iro mou to mono doro ston gio mou
ena kommati gkrizo apo ton ourano mou
2 dakria sta matia kai mia proseuxi pou kano apopse pros ton 8eo mou.
GIA TO PAIDI POU PERIMENO......
Ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την άγρια δολοφονία του Παύλου Φύσσα










Η άγρια δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα αποτελεί κορύφωση της εγκληματικής δράσης των ακροδεξιών ναζιστών της Χ.Α. στη χώρα μας. Είναι αυτονόητο ότι απαιτείται  η παραδειγματική τιμωρία των ενόχων, καθώς και η απόλυτη καταδίκη τους,  χωρίς επικινδύνους συμψηφισμούς.

Τα ερωτήματα απέναντι στα οποία καλούνται όλοι να απαντήσουν είναι ποιος οπλίζει  το δολοφονικό χέρι των ακροδεξιών φασιστών, πόσο βοηθούν  στην αντιμετώπισή τους η επίκληση από τα πιο επίσημα χείλη της ανιστόρητης θεωρίας των δύο άκρων  που  τελικά ξεπλένει τη φασιστική Χ.Α. και χτυπά την δημοκρατία .

Καλούμε κάθε δημοκράτη πολίτη να πάρει μέρος στη σημερινή αντιφασιστική διαμαρτυρία στις 6.00 μμ στην πλατεία Νίκης ( Ζαρντέν -οδός Π. Τσαλδάρη ) . Οι τυχόν απόπειρες   αποσταθεροποίησης θα πέσουν στο κενό . 

Η ανοχή στη Χρυσή Αυγή οδήγησε στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα: η πρώτη αντίδραση του Δημ. Παπαδημούλη σήμερα το πρωί στη Βουλή











Ο Δημ. Παπαδημούλης μίλησε για την ευθύνη της Νέας Δημοκρατίας που ακολούθησε την επικίνδυνη πρακτική της θεωρίας των δύο άκρων. «Ζητούμε οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης να συλληφθούν και να σαπίσουν στη φυλακή. Όλες οι πτέρυγες της Βουλής, με εξαίρεση τους νεοναζί, οφείλουν, παρά τις μεγάλες μας διαφορές, να επιδείξουν ψυχραιμία και να απομονώσουν αυτά τα φαινόμενα», πρόσθεσε.

Τι δήλωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης που παρέστη στη συνέντευξη Τύπου για τις ανακοινώσεις της αστυνομίας (βίντεο)






Εκφράζοντας «τον αποτροπιασμό και τη βαθύτατη θλιψη του για την απώλεια της ζωής του 34χρονου Παύλου Φύσσα» ξεκίνησε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης τις δηλώσεις του σχετική συνέντευξη Τύπου.

«Τα τελευταία θλιβερά και απαράδεκτα γεγονότα στο Μελιγαλά, η προσπάθεια απαξίωσης του Κοινοοβουλίου και η αποτρόπαιη δολοφονία στο Κερατσίνι από δράστη προσκείμενο στη Χρυσή Αυγή δείχνουν τις προθέσεις του νεοναζιστικού μορφώματος. Η Ελληνική Δημοκρατία δεν θα μείνει απαθής», είπε ο κ. Δένδιας.

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης προανήγγειλε την τροποποίηση άρθρων του ποινικού κώδικα (187 και 195)  σχετικά με το τι συνιστά κατάρτιση ένοπλης ομάδας - θα θέσει τη ρύθμιση σε δημόσιο διάλογο τις προσεχείς ημέρες.

Ο Ν. Δένδιας απηύθυνε «έκκληση στις πολιτικές δημοκρατικές δυνάμεις και στους απλούς πολίτες να συναποφασίσουν οριστικά ότι ούτε η κοινωνία, ούτε η Πολιτεία θα αποδεχτεί πράξεις και πρακτικές που υπονομεύουν το δημοκρατικό πολίτευμα και μεταφέρουν συμπεριφορές υπόκοσμου στην πολιτική ζωή».   Μίλησε ακόμα για «άμεση και ευθεία αποκήρυξη κάθε είδους βιαιότητας και αντιδημοκρατικών πράξεων», ενώ έκανε ειδική αναφορά στα γεγονότα με τους τραμπουκισμούς των χρυσαβγιτών στον  Μελιγαλά προ ημερών.

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης προέβαλλε επίσης το γεγονός πως ανέβαλε την συνάντησή του στην Ρώμη με τον Ιταλό ομόλογό του λόγω του εγκλήματος στην Αμφιάλη.

Οι πλήρεις δηλώσεις του Ν. Δένδια:




Βίντεο από το star μέσω enikos.gr

Χρ. Λαζαρίδης:

Ο σύμβουλος του πρωθυπουργού εμφανίστηκε το πρωί στην τηλεόραση του Mega, για να «καταδικάσει» τις πρακτικές της Χρυσής Αυγής και να περάσει γρήγορα γρήγορα στην επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ.






Ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού επιτέθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ, ισχυριζόμενος ότι με τις δηλώσεις στελεχών του κατά καιρούς «ρίχνει λάδι στη φωτιά» της πολιτικής πόλωσης. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα «γουναράδικα» αλλά και να επιτεθεί στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, μίλησε για «ομάδες κρούσης» από δύο πλευρές, πιστός στην επικίνδυνη θεωρία των δύο άκρων.

Στον Χρ. Λαζαρίδη απάντησε ο Δημ. Στρατούλης που παρευρίσκονταν στη συζήτηση, τονίζοντας πως «είναι λάθος η ΝΔ να εξομοιώνει το ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή διότι έτσι τους δικαιώνετε κ. Λαζαρίδη. Συκοφαντείτε τον ΣΥΡΙΖΑ και αθωώνετε αυτούς που σκότωσαν τον 34χρονο».

Πληροφορίες από tvxs.gr όπου και το σχετικό βίντεο:


left.gr

Το κράτος που έφτιαξε τη χίτικη συμμορία δολοφόνησε τον πρώτο έλληνα αντιφασίστα στην Αμφιάλη επιδιώκοντας να μεταφέρει στους δρόμους με απίστευτη αγριότητα που ξεπερνάει στον υπερθετικό αυτή των ΜΑΤ που δέρνουν εργαζόμενους καθημερινά, την επίσημη τρομοκρατία που ασκεί με όλα τα μέσα ενάντια στον εχθρό λαό. Τώρα πανικόβλητοι θα επιδιώξουν να περιορίσουν τις αντιδράσεις που θα μετατραπούν σε ένα τεράστιο ανατρεπτικό ποτάμι. Οι θάνατοι «των εχθρών» μεταναστών στα κρατητήρια έμειναν αναπάντητοι. Το θάνατο του άνεργου 19άχρονου στο Περιστέρι κατάφεραν να τον υποβαθμίσουν χρησιμοποιώντας όλα τα θεσμικά τους τεχνάσματα. Τώρα όμως είναι διαφορετικά. Ξεχείλισε το ποτήρι της οργής. Άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου.
Μεταφέρουμε μαρτυρία αυτόπτη που αναρτήθηκε στο athensindymedia και θα επανέλθουμε με τις κινηματικές αντιδράσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Από αυτόπτη μάρτυρα:
Γύρω στις 12 ομάδα περίπου 15-20 φασιστών, με μαύρες μπλούζες – παραλλαγή παντελόνια και αρβύλες, βρίσκονταν στην Π. Τσαλδάρη. Εκείνη την στιγμή ο Killah P περνούσε με την σύντροφο του και άλλο ένα ζευγάρι όταν είτε αναγνωρίστηκε είτε αντάλλαξαν κάποιες κουβέντες του τύπου “τι θέλετε εδώ εσείς , δεν χωράτε σε αυτή τη γειτονιά”.
Το θέμα είναι ότι αμέσως οι φασίστες κυνήγησαν τα 4 άτομα και γενικότερα έπαιξε κυνηγητό ανεβαίνοντας την Π. Τσαλδάρη με κατεύθυνση την Γρ. Λαμπράκη. Κάποια στιγμή απο κάποιο στενό βγήκαν ακόμα καμιά 10αριά φασίστες και περικύκλωσαν τα παιδιά. Εκείνη την στιγμή εμφανίζεται ένα αυτοκίνητο που μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, σταμάτησε, ο οδηγός κατέβηκε και μαχαίρωσε τον Killah P μια φορά στην καρδιά και μια φορά στην κοιλιά( η μαχαιριά στην κοιλιά είχε σχήμα Γ).
Το όλο σκηνικό έγινε παρουσία των μπάτσων ΔΙΑΣ οπού αφού έγινε οτι έγινε και αφού οι περισσότεροι φασίστες είχαν φύγει δέσαν τον δολοφόνο (κάποιοι λένε ότι ο Κillah P πριν καλά καλά συνειδητοποιήσει τι ακριβώς είχε γίνει έδειχνε τον δολοφόνο του και με αυτόν τον τρόπο οι μπάτσοι τον δέσανε). Το ΕΚΑΒ έκανε 35 λεπτά να εμφανιστεί και μετά από αρκετή ώρα έφτασε στο σημείο η πληροφορία ότι είναι νεκρός.
Αύριο καλείται συγκέντρωση στις 6μμ στο σημείο της δολοφονίας. Για οδηγίες  η διεύθυνση της δολοφονίας είναι Π. Τσαλδάρη 60.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Δελτίο Τύπου για τη φασιστική δολοφονία στο Κερατσίνι
Παύλος Φύσσας, 34 χρονών νεκρός. Μαχαιρώθηκε από χέρι φασίστα. Οι φασίστες τον στοχοποίησαν για την αντιφασιστική του δράση και όπως γνωρίζουν καλά, του επιτέθηκαν  και τον δολοφόνησαν στο Κερατσίνι. Η συμμορία της Χρυσής Αυγής που προωθείται από οικονομικά συμφέροντα για συγκυβέρνηση με την ΝΔ, συνεχίζει τα μνημονιακά εγκλήματα. Δεν δέρνουν το κατεστημένο –  χτυπούν και σκοτώνουν μετανάστες, αριστερούς  και τη νεολαία. Οι φασίστες οπλίζονται από τους κυβερνώντες, ενώ στην ίδια κατεύθυνση τα μνημονιακά παπαγαλάκια προσπαθούν να υποβαθμίσουν το γεγονός ή να το παρουσιάσουν σαν σύγκρουση ακροκινούμενων ομάδων. Όμως στην πραγματικότητα αυτό είναι ο φασισμός και η φασιστική Χρυσή Αυγή. Δολοφονική συμμορία, όπλο του συστήματος ενάντια σους εργαζόμενους και τη νεολαία.
Μετά τις χιλιάδες αυτοκτονίες των τελευταίων χρόνων, τις κρατικές δολοφονίες, τη φτώχεια και την εξαθλίωση, το παρακράτος, με τη διαρκή ανοχή της αστυνομίας, μαχαιρώνει κάποιον απλά και μόνο επειδή ήταν αντιφασίστας. Σήμερα Τετάρτη, μαζί με τους απεργούς όλης της χώρας παλεύουμε για ψωμί παιδεία ελευθερία, παλεύουμε για ζωή, ενάντια σε αυτούς που μας την στερούν, λίγο λίγο ή κατευθείαν, με μία μαχαιριά.
Όλοι στους δρόμους, στις απεργιακές συγκεντρώσεις των εκπαιδευτικών, και ολόκληρη την μέρα, να πολιορκήσουμε τους φασίστες και την πολιτική που δολοφονεί. 
Όλοι στην αντιφασιστική διαδήλωση, σήμερα Τετάρτη, στις 6.00 το απόγευμα στον τόπο δολοφονίας στο Κερατσίνι, και στις διαδηλώσεις σε κάθε πόλη.
Ο φασισμός θα τσακιστεί.






















Αυτόπτης μάρτυς δήλωσε ότι το ασθενοφόρο καθυστέρησε περίπου μισή ώρα, ενώ σε ελάχιστα λεπτά, περίπου 5 με 10, μαζεύτηκαν 5 με 6 περιπολικά και 12 μηχανές.

Η αστυνομία προσήγαγε έναν 55χρονο, στην κατοχή του οποίου, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, βρέθηκε μαχαίρι. Πηγές της αστυνομίας αναφέρουν ότι έχει σχέση με την ακροδεξιά. Αργότερα ανακοινώθηκε πως είναι ο δράστης. Αναζητούνται και άλλα άτομα που έλαβαν μέρος στην επίθεση.

Στον τόπο της δολοφονίας συγκεντρώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες περίπου 200 άτομα από τον αντιφασιστικό χώρο.


Αντιφασιστική συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του Π. Φύσσα

Σήμερα Τετάρτη 18 Σεπτέμβρη στις 18.00 στην πλατεία Ζαρντέν  (τριγωνάκι, πλ. Νίκης στην Τσαλδάρη) από σωματεία, συλλογικότητες και φορείς της περιοχής (πρόσβαση με τα λεωφορεία 824 - 826 από Πειραιά).

Το κάλεσμα

Καταγγέλλουμε την εν ψυχρώ δολοφονία του 34χρονου νέου, χτες στο Κερατσίνι από φασίστες εγκληματίες της Χρυσής Αυγής. Ο εγκληματικός μηχανισμός της Χρυσής Αυγής, χτυπάει σε εργατικές λαϊκές γειτονιές, αποκαλύπτοντας ότι είναι μηχανισμός του σάπιου συστήματος, του κεφαλαίου. Στόχο έχει να τρομοκρατήσει κάθε εργαζόμενο, κάθε νέο που σηκώνει κεφάλι και αγωνίζεται ενάντια στην βάρβαρη πολιτική.

Να μην τους περάσει.
Ο λαός έχει την δύναμη να τους τσακίσει. Τώρα χρειάζεται μαζική λαϊκή κινητοποίηση και δράση όλων των εργαζομένων και της νεολαίας για να απομονωθούν οι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής, σε κάθε τόπο δουλειάς, σε κάθε σωματείο, σε κάθε λαϊκή γειτονιά. Κάθε μαζικός φορέας να αναπτύξει δράση για να τους πετάξει έξω, αυτούς και την σάπια ιδεολογία τους, να μην περνάει πουθενά το ναζιστικό δηλητήριο.

Καλούμε τα σωματεία και τους μαζικούς φορείς να καταδικάσουν και να συμμετέχουν στη συγκέντρωση την Τετάρτη 18 Σεπτέμβρη στις 5.30 το απόγευμα στην Πλατεία Ζαρντέν (τριγωνάκι, πλ. Νίκης οδός Τσαλδάρη) στην Αμφιάλη.

Τα σωματεία: Συνδικάτο Μετάλλου Πειραιά, Πανελλήνια Ένωση Αμμοβολιστών-Καθαριστών, Σωματείο Ηλεκτρολόγων Πλοίων, Σωματείο Ναυπηγοξυλουργών, Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού, Πανελλήνια Ένωση Κατωτέρων Πληρωμάτων Μηχανής Ε.Ν «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», Πανελλήνια Επαγγελματική Ένωση Μαγείρων Εμπορικού Ναυτικού, Πανελλήνια Ένωση Ρυμουλκών – Ναυαγοσωστικών, Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων ΝΑΤ, Πανελλαδική Ένωση Ελαιοργοσαπουνοποιών, Συνδικάτο Οικοδόμων Πειραιά, Σωματείο Λογιστών Πειραιά, Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Πειραιά, Σωματείο Καθαριστών – Καθαριστριών Πειραιά, Σωματείο Ιδιωτικής Υγείας Πειραιά, Παράρτημα Πειραιά Συνδικάτου Επισιτισμού - Τουρισμού, Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Πειραιά, Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πειραιά, Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Νίκαιας – Κορυδαλλού, Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Νίκαιας – Κορυδαλλού, Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Σαλαμίνας.




Πηγή: avgi.gr
Συνέντευξή του στο hiphop4elements.blogspot.gr και τραγούδια του




Συνέντευξη με τον Killah P


Πήρα το θάρρος να κάνω συνέντευξη στον Killah Past, γνωστο και ως Killah P. Καθώς του μιλούσα, κατάλαβα ότι πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον χαρακτήρα, ο οποίος ειναι αρκετά ψαγμένος και σιγουρα αξίζει να διαβάσετε αυτη τη συνεντευξη.
Λοιπόν, ας αρχίσουμε με το πως ενδιαφέρθηκες για το Hip Hop.
Ήταν το εναλλακτικό της εποχής μου, υπήρχε βέβαια και το metal και άλλα παρεμφερή είδη, αλλά δεν είχαν την αμεσότητα της Rap μουσικής ούτε την τέχνη στο δρόμο οπως η Hip Hop
οπότε όλο αυτό μου άρεσε και ταίριαζε στην ιδιοσυγκρασία μου.
Μπορείς να μου πεις απο ποιούς επηρεάστηκες στο Rap? Ενδεχομένως απο κάποιους MCs του εξωτερικού ή κάποιους Έλληνες; Ας πούμε εχω ακούσει το Α.λή.τ.ης
και εχει το istrumental του Dr. Dre από το τραγούδι What's the Difference.
Το ότι έχει instrumental του Dre δεν δηλώνει ντε και καλα τις επιρροές μου....μου άρεσε το beat και το πάτησα...τόσο απλά...ωστόσο σίγουρα κάτι άκουσα που μου ερεθισε τα αυτια και σαν πρωτο άκουσμα ήταν ο mc hammer που μου έδωσε το κίνητρο να δω τι παίζει με αυτόν τον ήχο.....γρήγορα έφτασαν στ' αυτιά μου οι public enemy, οι run dmc και οι N.W.A από εναν παιδικό μου φίλο τον ΛΟΣ που μπόρει να τον εχεις ακούσει στο cd των ΠΑΡΕΜΒΟΛΩΝ...Εεε μετά πηρε τον δρόμο του το όλο σκηνικό.
Ναι, κατάλαβα. Το όνομα Killah P πως προέκυψε;
Από την στιγμή που έφυγα απο την Freestyle Productions. Killah Past όπως ειναι ολόκληρο το Nickname και σημαίνει σε ελεύθερη μετάφραση ο Δολοφόνος του παρελθόντος.
Να τονίσω πως δεν είχε να κάνει με την φυγή μου από την εν λόγο μουσική παρέα αλλά με τα πιστεύω μου.
Όταν λες τα πιστεύω σου;
Τα κακώς κείμενα της ζωής μας πρέπει να τα πετάμε στο πέρασμα του χρόνου και να μην τα επαναλαμβάνουμε....κοινός με μια λέξη ΕΞΕΛΙΞΗ
Πολύ σωστά! Υπάρχει κάποια πηγή έμπνευσης; Θέλω να πω...όταν γράφεις ένα τραγούδι, σκέφτεσαι κάτι συγκεκριμένο;
Όχι, είναι όλα βιωματικά απλά μαζεύω στιγμές, συναισθήματα, πράξεις μαζεύω, μαζεύω, μαζεύω....και μετά απλά γράφω γι'αυτό και δεν βγάζω συχνά δουλειές.
Σημασία έχει το αποτέλεσμα της δουλειάς και όχι το κάθε πότε βγάζεις τις δουλειές σου προς τα έξω.
Αυτό φιλε μου είναι τελείως υποκειμενικό και ανάλογα το πως το αντιλαμβάνεται ο καθείς.
Εξαρτάται και από τα γούστα του καθενός.
Ή από τα βιώματα του ή ακόμα καλύτερα από τα ερεθίσματα που παίρνει από τον περιβάλλοντα χώρο του θα συμπληρώσω εγώ.
Ναι, ακριβώς. Κατι άλλο...Πως βλέπεις την ελληνική σκηνή;
Χμμμμ....μια ερώτηση, που λαμβάνει πολλές απαντήσεις. Η Ελληνική σκηνή ας πούμε ότι βρίσκετε σε κώμα και κάποιες στιγμές με κάποιους φερελπις καλλιτέχνες τρώει κάτι τινάγματα, προσπαθεί να βγει από το κώμα αλλά ακόμα θέλει δουλεία. Ωστόσο, αν τα καταφέρει και βγει θα παραμιλήσουν πολλοί.
Δηλαδή πιστεύεις ότι είναι πίσω σε σχέση με την Διεθνής Σκηνή;
Τεχνικά και ιδεολογικά όχι. Αλλά το θέμα είναι ότι μπορεί να πάει ένα βήμα πιο μπροστά και δεν το κάνει. Θα μου πεις η σκηνή φταίει;
Μάλλον οχι.
Το κράτος μας, ο λαός μας ο ίδιος εχει Αμερικανοποιηθεί τόσο πολύ πια που χάσαμε το δρόμο μας. Η πλάκα είναι όμως, ότι στην Αμερική κάποιοι καλλιτέχνες έχουν ξυπνήσει (βλεπε Nas & Damien)...Που; Στη πλέον πιο κοιμισμένη χώρα και εμείς ακόμα σε αποχαύνωση.
Παγκοσμιοποίηση φίλε, παγκοσμιοποίηση...
Και ποιός είπε ότι μια άλλη παγκοσμιοποίηση δεν είναι εφικτή;
Τα πάντα ειναι εφικτά. Κοίτα, βλέπω και κάποιους που έκαναν κάποια επανάσταση με τραγούδια τους ή τουλάχιστον προσπάθησαν να κάνουν, θέλω να πω πως δεν κοιμούνται όλοι...
Συμφωνώ, αλλά οι πιο πολλοί από αυτούς που δεν κοιμούνται ειναι φοβισμένοι.
Φοβισμένοι από τι;
Από την Μαύρη Αλήθεια που υπάρχει εκεί έξω, ασυνείδητα.
Η οποία είναι;
Όταν και αμα ειμαι άξιος να την συναντήσω αδελφέ θα σου πω. Πάντως το γεγονός είναι ένα...Μια είναι η Αλήθεια και αν ψάχνεις μια Αλήθεια τότε σίγουρα θα την βρεις...Μπορεί να τρομάξεις αλλά θα την βρεις.
Χμμμ....Θες να πεις ότι ο καθένας βρίσκει την δικιά του Αλήθεια;
Περίμενα πολύ να μου δώσεις αυτήν την απάντηση. Λοιπόν φίλτατε Ιάσονα (βαρύ όνομα και με μεγάλη ιστορία)... Σε ένα κόσμο ιδιοκτησίας, που η αξία είναι το χρήμα πάντα ο καθένας θα βρίσκει την δική του αλήθεια, ακριβώς για τον λόγο οτι μεγαλώνει και μαθαίνει να ειναι ιδιοκτήτης.
Θες να πεις οτι όλα εξαρτώνται από το πως μεγάλωσες και οτι τα χρήματα έχουν κάνει μεγάλη ζημειά στην κοινωνία;
Ναι, δεν μπορώ να χωνέψω με τίποτα οτι στηρίζομαι και επιβιώνω μέσα σε ένα δεκαδικό σύστημα, ενώ η πραγματική μου φύση ειναι να ΖΩ σε ένα κόσμο δημιουργίας.
Κοίτα, επειδή είμαι επηρεασμένος και από τον ήρωα, πρέπει να τον ξέρεις, πιστεύω ότι ο άνθρωπος έχει την δύναμη να πραγματοποιήσει τα όνειρα του απλά απο την στιγμή που δεν υπάρχει συνεργασία μεταξύ μας δεν μπορούμε να πετύχουμε τίποτα....
Εκεί λοιπόν έρχεσαι στα λόγια μου, το ότι είμαστε ακόμα σε κώμα... Φυσικά δεν θέλω να επεκταθώ παραπάνω γιατί δεν έχω καμία διάθεση να θιξω ουτε ονοματα ούτε καταστάσεις γιατί δεν γίνετε αυτή η γενική συνεργασία,ουτε βέβαια με βγάζω απ'έξω. Συντέλεσα και γω με τον τρόπο μου να συντηρήσω αυτή τη κατάσταση. 
Πιστεύεις πως υπάρχουν κάποιοι στην ελληνική σκηνή που, χρησιμοποιούν τους στοίχους τους για κάποιο ανώτερο σκοπό για παράδειγμα να τους περασει μια ιδέα;
Ακριβώς. 
Υπάρχουν κάποιοι που προσπαθούν να ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ κάτι απο αυτό που κάνουν;
Ναι, το πιστεύω ακράδαντα, γιατί το έχω δει με τα μάτια μου, αλλά ειλικρινά δεν ειναι επι της παρούσης να το αναλύσουμε τώρα γιατί το κοινό δεν είναι έτοιμο και μόνο παρανόηση, παρεξήγηση και πανικός θα προκληθεί.
Σε κάποιον που άρχισε μόλις τώρα να ακούει Hip Hop, τι θα του πρότεινες...; Ας πούμε υπάρχουν τραγούδια με νόημα, απαισιοδοξιά και ''battle rap''...θα του πρότεινες κάτι συγκεκριμένο ή απλά να ψαχτεί;
Εγώ θα του έλεγα πρώτα να ακούσει οποιοδήποτε είδος μουσικής....να κλείσει τα μάτια του και να ακούσει τον ίδιο του τον εαυτό, να δει ποιός θέλει να είναι και όχι για τι τον προορίζουν, να πιστέψει αυτό που θέλει να είναι και μετά όλα παίρνουν το δρόμο τους. Θα βρει ο ίδιος τι αξίζει να ακούσει.
Θα ήθελα να μου πεις, υπάρχει κάποιος που θα ήθελες να συνεργαστείς στο μέλλον;
Συγκεκριμένα όχι μπορώ να σου πω όμως πως συνεργάζομαι με κάποιον και αυτό βγαίνει βιωματικά, επίσης. Οπότε στο μέλλον, πάλι με αυτούς που με συγκινούν ο καθένας ξεχωριστά με τον τρόπο του.
Θες να μου πεις με ποιόν;
Σίγουρα με τους Νtopaz, από εκεί και πέρα θα έρθει μόνο του. Δεν εξιδανικεύω κανέναν, ούτε είχα και ποτέ μου πρότυπα. Σου ξαναλέω θα γίνει με αυτούς που προπαντών στη ζωή κινούμαστε στα ίδια μήκη κύματος.
Έχεις σίγουρα παρατηρήσει ότι εχουμε γεμίσει καινούργιους MCs και Writers, αυτό κατά την γνώμη σου ειναι καλό ή κακό;
Και τα δυο, καλό που συμβαίνει, κακό ως προς το γιατί συμβαίνει. Γιατί δυστυχώς και εδω μπαίνει ασυνείδητα. Το ερέθισμα που μεγαλώνεις και φτάνουμε στο σημείο ο καθένας να κάνει το ΔΙΚΟ ΤΟΥ hip hop, το ΔΙΚΟ ΤΟΥ graffiti και πάει λέγοντας... την ώρα που ο εχθρός ειναι κοινός για ολους.
Όταν λες ο έχθρος είναι κοινός για όλους, ποιός είναι ο εχθρός;
Έλα τώρα, αυτό δεν θέλει και πολύ ανάλυση ούτε είναι καμιά θεωρία συνομοσίας, όσο αφορά φυσικά το χρηματοοικονομικό σύστημα, ξέρουμε όλοι ποιός ειναι ο εχθρός. Και φυσικά θα ακουστεί ηλίθιο, αλλα κάτσε παρατήρησε το hip hop, πόσες ομοιότητες έχει με το καπιταλιστικό σύστημα, πως είναι δυνατόν ενα τόσο νέο ρεύμα, σχετικα, μέσα σε λίγες δεκαετίες να γίνει παγκόσμιο κίνημα και μάλιστα ανίκητο και οχι μόνο ανίκητο αλλά έχει γίνει πλέον κουλτούρα παντού, κάποιο στοιχίο του πάντα θα το βρίσκεις κάπου.
Ετοιμάζεις κάποια δουλεία, για το μέλλον;
Ένα mixtape σίγουρα και ίσως και μια συλλογική δουλειά ακόμα ίσως.
Πόσο καιρό έκανες να ολοκληρώσεις το 'Μια μαλακία και μισή';
2 μήνες, φυσικά αυτό έγινε γιατί παραγωγικά τα κομμάτια τα περισσότερα ηταν έτοιμα instumentals που απλά πειράξαμε το editing και συμπληρωματικά. Εδώ πρέπει πρωτίστος να ζητήσω μια συγνώμη που δεν αναφέρονται οι πηγές αλλά έδρασα πολύ στιγμιαία. Γενικά...είναι και του χαρακτήρα μου, βλέπεις, στοιχείο αυτό. Να συμπληρώσω...Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που συμμετείχαν στο πάρτυ των ηχογραφήσεων αλλά πάνω από όλα, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε Cenobite, Ραμσή και Θανάσιμο για την υπομονή και την ανοχή τους, χωρίς αυτούς δεν θα έβγαινε καμία δουλειά.
Έχεις ξεχωρίσει κάποιο τραγούδι από αυτά; Κάποιο που να σου αρέσει πολύ;
Καταρχήν προς ώρας ακόμα το τραγούδι που έγραψα για να το ακούω εγώ είναι σκόρπιο κάπου στο διαδίκτιο και λέγεται "Παράθυρο μου" με συμμετοχή από ΜΕΓΑ. Τώρα από το Mixtape είναι η "Ντουλάπα" μαζί με Θανάσιμο, που δείχνει ακριβώς την μεταβατική περίοδο της ζωής μου και το καμάρι μου είναι το "Εκτός ελέγχου" το Anthem. Όπου οι λόγοι εκεί νομίζω, είναι πασιφανές, πρωτίστος γιατί ως τότε δεν είχε γίνει άλλο anthem με τοσους διαφορετικούς mc's και από τόσες διαφορετικές σχολές και ειδικά σε ένα κοινωνικοπολιτικό θέμα... εκτός κι αν μου διαφεύγει εμένα.


Και εδώ ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ απ'όλα τα παιδιά που αγκάλιασαν αυτό το εγχείρημα και συμμετείχαν όλοι είναι φίλοι καλοί και αξιόλογοι καλλιτέχνες.
Ναι, μπορώ να πω πως οι φίλοι είναι ένα μεγάλο και σημαντικό μέρος της ζωής μας.
Μεγάλο πράγμα οι φίλοι εγώ είμαι ευγνώμων για τους δικούς μου φίλους, μάλλον καλύτερα να πω Αδέλφια μου, γιατί μόνο αδέλφια σε στηρίζουν τόσο... Εγώ χρωστάω πολλά στα δικά μου αδέλφια.
Τι σημαίνει Hip Hop για σένα;
Ιάσονα επειδή αυτό το πράγμα θα προκαλέσει άσχημες εντυπώσεις, άστο... Θα ήθελα να κάνεις λίγο υπομονή πάνω σε αυτό. Σύντομα θα δημοσιεύσω ένα άρθρο πάνω στο hip hop όπου εκφέρω την άποψη γι'άυτο το κίνημα....Ωστόσο με μια φράση θέλω να σου πω πως το Rap είναι ένα πολύ επικύνδινο όπλο που το χειρίστηκαν εξίσου επικίνδυνα και διεστραμμένα μυαλά και πάνω εκεί στηρίξανε και όλη την κουλτούρα φυσικά...




https://www.facebook.com/pages/Killah-P-Official/

left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)