Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Παρέμβαση εισαγγελέα για την επίθεση στον Γ. Καμίνη, ο οποίος συνεχίζει την επίθεση στην ΠΟΕ-ΟΤΑ

Την παρέμβαση της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Παναγιώτας Φάκου προκάλεσε η επίθεση σε βάρος του Δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη.

Η προϊσταμένη διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν τελεστεί αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα, όπως αυτό της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης.




Μιλώντας στο πρωί σε τηλεοπτικούς σταθμούς ο κ. Καμίνης χαρακτήρισε τον προέδρο της ΠΟΕ - ΟΤΑ Θ. Μπαλασόπουλο ως ηθικό αυτουργό της επίθεσης που δέχθηκε κατά την έξοδό του από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας.

Σε δηλώσεις του στο Mega, τόνισε ότι «οι τραμπουκισμοί αυτοί σε βάρος ενός εκλεγμένου δημάρχου είναι απαράδεκτοι». «Αφού ο κ. Μπαλασόπουλος μας μιλάει για χουντικούς, για ακροδεξιούς και χρυσαυγίτες άρα τους ξέρει. Να πάει να τους καταγγείλει», επισήμανε και πρόσθεσε: «Οι ίδιοι είναι που είχαν κάνει την επίθεση στον πρόξενο στη Θεσσαλονίκη; Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας».

Απαντώντας, στην ίδια εκπομπή, ο πρόεδρος της ΠΟΕ - ΟΤΑ επανέλαβε τα περί προβοκάτσιας και δήλωσε ότι θα ήταν ανόητοι να στοχοποιήσουν τον δήμαρχο, ενώ ελήφθη ομόφωνη απόφαση για κινητοποιήσεις. «Έδειξε» δε «γνωστούς» ακροδεξιούς και χρυσαυγίτες υπαλλήλους του Δήμου Αθηναίων.
Σε άλλη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι ο δήμαρχος Αθηναίων υποστήριξε ότι ο πρόεδρος της ΠΟΕ – ΟΤΑ μετέρχεται μεθόδους του παρελθόντος που έχουν χρεοκοπήσει. «Δεν θα με καταπτοήσουν. Εγώ θα το πάω μέχρι τέλους», διεμήνυσε.

Σε ό,τι αφορά τη δημοτική αστυνομία, επισήμανε ότι οι δημοτικοί αστυνομικοί πρέπει να αναβαθμιστούν και να αποκτήσουν χαρακτηριστικά της ΕΛ.ΑΣ.

Τόνισε ακόμη ότι πρέπει να μπει μια τάξη στους δήμους και αυτό θα γίνει μόνο με αξιολόγηση.

Πηγή: newsroom naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)