Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Να ξεβαλτώσουμε!


του Ιωαννη Εξαδακτυλου 

Tο 153 αντέχει? Όχι δεν αντέχει. Ήδη ξεσηκώθηκε η ''λαϊκή δεξιά'' με πρωτοστάτη τον Καραμανλή (μπουλη). Είναι ο μόνος? Όχι ακολουθούν όλοι οι αντιλουζερ. Έχει σκάσει μύτη ακόμα και η άσπονδη φίλη του ''αποστάτη'' φιλεύσπλαχνη Ντόρα. Φαίνεται ότι ο επίτιμος έχει ισχυρή μνήμη και χτυπά ξανά. Έχει μπερδευτεί ακόμα και η επικοινωνιακη ομάδα. Ο ψιλό φασίστας Κεδικογλου σε ακατανόητα κρεσέντο. Φαίνεται πάντως ότι με την φασίζουσα συμπεριφορά του να συντάσσεται με την ακροδεξιά του SSαμαρα. Το νέο εδώδιμο και αποικιακό επικοινωνιακο ''Μισέλ'' από τα Γιάννενα ποια πολιτική τάση να εκπροσωπεί ? 
Σε κάθε περίπτωση η κυρία αυτή αναδύεται ως ''εμίρησα στην θέση του εμίρη'' (Κεδικογλου).



Στο ΠΑΣΟΚ τελευταία αναρωτιουνται εάν ένα και ένα μας κάνει δυο. 
Μεγάλοι προβληματισμοι υπό το βλέμμα του αρχηγού που μετράει τους σίγουρους χωρίς να αφαιρεί τους ''αδιάβαστους''.
Η ΔΗΜΑΡ ψαρεύει σε θολές τραγάνες μπας και τσιμπήσει καμιά γόπα για απαγκίστρωση. Πολύ δόλωμα όμως και τηγανιά μηδέν.
Κατά πως φαίνεται πάλι σε ότι έχει να να κάνει με το φασιστικό μόρφωμα η ΝΔ έκλεισε την στρόφιγγα με τα επικοινωνούντα φασιστικά δοχεία έχοντάς Βοριδη και Γεωργιάδη στο κομματικό της ροστερ πάντα με ευλογίες SSαμαρα που κλείνει το αριστερό του μάτι για λόγους αντικειμενικους στους φασίστες της ανάγκης.
Το ΚΚΕ όπως πάντα προσπαθεί να κάνει λαϊκό μέτωπο με το ΠΑΜΕ.....
Εμείς του ΣΥΡΙΖΑ από τι λένε οι ''δημοσκοπησεις'' με ποσοστά ελάχιστα υψηλότερα από τις εκλογές της 17Ης Ιούνη του 12. Προσπαθούμε λέει να συμμαχήσουμε με τις σοσιαλδημοκρατικες δυνάμεις λες και υπάρχουν. Ίσως να μην έχουμε καταλάβει ότι ο λαός χωρίζεται σε δυο κατηγορίες α) στους ελάχιστους που πλούτιζαν πάντα β) στους φτωχούς και στους οικονομικά κατεστραμενους πολίτες.
Ποιος πολιτικός φορέας έχει σαν σημαία την σοσιαλδημοκρατικη Ευρωπαϊκή πολιτική συνείδηση των κοινωνικών παροχών και της λειτουργίας των συνδικάτων όπως στις εποχές του Βίλι Μπραντ, Ολαφ Παλμε, Μιτεραν, Παπανδρέου? Κανένας και ας διαψευστω.
Επίσης δεν υφίσταται ετυμολογικό, εννοιολογικό προηγούμενο που να περιγράφει την έννοια για το ποια από όλες είναι η πατριωτική λαϊκή δεξιά. Υπάρχουν μόνο φτωχοποιημενοι πολίτες που επέλεγαν να ψηφίζουν στο παρελθον συντηρητικά και που τώρα ανήκουν στον εξαθλιωμένο και φτωχό λαϊκό ιστό.
Ναι. Κατά των μνημονίων με κορμό της Αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ. Ναι. Η εμείς η αυτοί. Πρέπει όμως να ορίσουμε προσεκτικοτερα ποιοι είναι ''αυτοί''. Δεν υπάρχουν κριτικές επιλογες στο ''αυτοί''. Άντε να ξεβαλτώνουμε σιγα, σιγα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)