Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Μια ακυρωμένη συναυλία, με πολλά παρατράγουδα..

active-kokkino-kentrinews.grΑκυρώθηκε η συναυλία των Active Member που ήταν προγραμματισμένη να γίνει την Παρασκευή(2/8/13) στη Ραφήνα. Σύμφωνα με τον Μιχάλη Μυτακίδη, γι΄ αυτό ευθύνονται οι επιτελείς του ραδιοφωνικού σταθμού του ΣΥΡΙΖΑ, (Στο Κόκκινο 105,5). Το μέλος των Active Member, σε ανάρτησή του στο facebook, χρησιμοποιεί μάλιστα βαριές εκφράσεις για τους υπεύθυνους του κομματικού ραδιοφώνου του ΣΥΡΙΖΑ. Από την πλευρά τους οι υπεύθυνοι του σταθμού, κάνουν λόγο για ανεξήγητες κατηγορίες. 
Τι λέει ο Μιχάλης Μυτακίδης :



Τέλικα η ξεφτίλα δεν έχει όρια.
(σχετικα με τη συναυλία στη Ραφήνα)
Όταν μας πήρε ο τύπος που έχει τη μουσική σκηνή "Αυλαία"και μας είπε ότι ειναι υπεύθυνος για τα live που γίνονται στο stage στη Ραφήνα και μας ζήτησε να παίξουμε του είπαμε ναι. Φυσικά αυτός ξέρει μιας και συνεργαζόμαστε τόσα χρόνια τα βίτσια μας όλα(για τους χορηγούς, τα κόμματα κλπ). Σήμερα λοιπόν το πρωί μου έστειλε ένα παιδί μια διαφημιση που έγραφε ότι τη συναυλία τη κάνει το κόκκινο fm και είναι σε μια σειρά συναυλιών που διοργανώνει εκεί στο μαγαζί. Απ' ότι καταλαβαίνετε η συναυλία δε θα γίνει και αυτή τη φορά δε θα το αφήσουμε έτσι, θα κινηθούμε νομικά (να μου πεις και κάτι έγινε αφου αυτά τα μουνόσκυλα έχουν παντού άκρες). Δε πειράζει, έτσι για το γαμώτο θα το κάνουμε.
θα υπάρξει αναλυτική ανακοίνωση από κάποιον που είναι πιο ήρεμος (μιας κι αν τους είχα τώρα κοντα θα τους γαμούσα το σπίτι γι αρχή). Και φυσικά θα το κάνουμε γνωστό όπου μπορούμε γιατί ποιά η ξεφτίλα δεν έχει κανένα όριο. Τέλος, πως περιμένατε ρε μαλάκες εσείς από το κόκκινο ότι θα δεχτούμε κάτι τέτοιο, δε σας έφτανε η χυλόπιτα που φάγατε στο τεχνόπολις τον Ιούνιο, ούτε τ' αμέτρητα όχι τόσα χρόνια στα φεστιβάλ σας. Το χειρότερο για σας αρχιδάκια είναι ότι ούτε οι φασίστες δεν έχουν τέτοια λογική, ακόμα κι αυτοί θα ρώταγαν η θα έβαζαν τους δικούς τους. Μιλάμε για τέτοια ξεφτίλα. Αλλά όλοι σας το ίδιο σχολείο έχετε τελειώσει, από το ίδιο σχολείο αποφοιτούσατε μέχρι το '90.
Ας κάνουν το κόπο οι δικοί μας να ενημερώσουνε όσους μπορουν ότι δε θα γίνει το αποψινό καιγια ποιο λόγο.
Β.d.foxmoor


105,5 Στο Κόκκινο
Πέμπτη στην περιοχή Athens
Απάντηση του ρ/σ 105,5 Στο Κόκκινο στους Active Member με αφορμή τις ανεξήγητες κατηγορίες που μας εκτόξευσαν μετά την ακύρωση από μέρους τους της συναυλίας που είχε προγραμματιστεί για αύριο στο Stage Musicafe της Ραφήνας:
1. Ο ρ/σ 105,5 Στο Κόκκινο χορηγεί κάθε χρόνο μια σειρά συναυλιών στο πλαίσιο της πολιτιστικής του δραστηριότητας.
2. Οι Active Member μας κατηγορούν ότι θα έπρεπε ως σταθμός να τους είχαμε ενημερώσει ότι είμαστε χορηγοί επικοινωνίας στη σειρά συναυλιών στο Stage Musicafe της Ραφήνας, γιατί σημειώνουν ότι είναι γνωστή η εχθρική σχέση που έχουν με χορηγούς και κόμματα.
3. Κανείς χορηγός δεν ενημερώνει τους καλλιτέχνες αυτή είναι υπόθεση του διοργανωτή.
4. Κανείς από τους δημοσιογράφους και τους παραγωγούς μας δε θα μπορούσε να φανταστεί αυτήν την αντίδραση από τη στιγμή που οι Active Member ουδέποτε αρνήθηκαν να φιλοξενηθούν οι ίδιοι, τα τραγούδια τους και οι ιδέες τους στο σταθμό μας.
Όσο για την ακύρωση της συναυλίας της Τεχνόπολης ουδέποτε το εκλάβαμε ως χυλόπιτα αφού ο λόγος που επικαλέστηκαν ήταν ασθένεια φιλικού προσώπου.

Stage Musicafe Η απάντηση του Stage στην σελίδα των Active Member:

Stage Musicafe Κε Β.d.foxmoor, καλή η επαναστατική γυμναστική και ίσως με μια διαλογική συζήτηση να συμφωνούσαμε σε μερικές τοποθετήσεις σας, εμάς όμως στην μικρή επιχείρηση του STAGE Ραφήνας, μας ρωτήσατε τι θα κάνουμε;;; είναι δυνατόν, μία μέρα πριν την συναυλία σας, να μαθαίνουμε ότι ακυρώνετε την εμφάνιση σας, στο STAGE, από ένα εργαζόμενο μας, που του τόπε ένας φίλος του, που είδε εντελώς τυχαία την ανάρτηση σας... μια ακύρωση την οποία κοινοποιήσατε μόνο στους δικούς σας FANS φίλους, στην δική σας σελίδα, στο Αμερικάνικο facebook, που είναι προφανώς και ο μοναδικός χορηγός, που δέχεστε, μιας και τους Έλληνες χορηγούς δεν τους καταδέχεστε... 
Όλα ωραία και καλά ρε μάγκες, να δεχτούμε ότι είστε γενικώς αντιδραστικά στοιχεία, αλλά μια επιχείρηση, η οποία σας φιλοξένησε και πέρυσι τέτοια εποχή και βάλατε στην τσέπη τα 550 εισιτήρια που κόψαμε, δεν μπορείτε την έχετε εντελώς χεσμένη... και γενικώς να τους έχετε όλους γραμμένους. 
Αυτή η "επιχείρηση", την σκεφτήκατε τι θα κάνει τελευταία στιγμή και δη μια ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ βράδυ, που περιμένει να κάνει μια είσπραξη, όλη την βδομάδα, για να επιβιώσει, η οποία θα μείνει άδεια σήμερα Παρασκευή βράδυ, επειδή εσείς τα πήρατε τάχαμου στο κρανίο, με τον διοργανωτή και το ΚΟΚΚΙΝΟ, ένα ραδιοφωνικό σταθμό που είναι απλά συν χορηγός και για άλλους καλλιτέχνες, που φιλοξενούμε. Τους εργαζόμενους του STAGE και το έκτακτο προσωπικό, που τους ακυρώνουμε και θα δεν μπορούν να βρουν άλλη δουλειά τελευταία στιγμή, τους ρωτήσατε; 
Ζούμε σε μία εποχή δύσκολή για όλους τους Έλληνες, και πρέπει να στηρίζουμε, ο ένας τον άλλο και όχι να κοιτάμε μόνο την πάρτι μας, εμείς βιώνουμε μια σκληρή πραγματικότητα, κάθε μέρα, με χιλιάδες έξοδα και από την δική μας τσέπη, για να στηρίζουμε, εσάς τους μεγάλους καλλιτέχνες που μπορεί να έρθετε για καμιά αρπαχτή με δύο ώρες τραγούδι, τα βίτσια σας… να τα εκδηλώνετε στα κρεβάτια σας και όχι στην πλάτη δεινοπαθούντων μουσικών σκηνών και των εργαζόμενων σε αυτές. Κοιτάξτε να προσγειωθείτε από την κοσμάρα σας, γιατί η αντίδραση φέρνει δράση και με μαθηματική ακρίβεια θα πέσετε πολύ απότομα και θα πληρώσετε πολύ ακριβά τα βίτσια σας. Με κάθε νόμιμη επιφύλαξη για την επιχείρηση και τους εργαζόμενους σε αυτή.



ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ στην σελίδα των Active Member:


Panos Diamantis Τελικά, ο ραδιοφωνικός σταθμός «στο κόκκινο 105,5 fm», είναι χορηγός επικοινωνίας αυτής της σειράς συναυλιών Ή διοργανωτής;http://stokokkino.gr/article/1146/Kalokairi-sto-Kokkino

Προσωπικά, έχω καταλάβει πως είναι διοργανωτής με εισιτήριο 8 ευρώ με σ
κοπό την οικονομική ενίσχυση του ραδιοφωνικού σταθμού. 

Κάπως έτσι πήγαν και γνωστοί/ές μου στο Χρήστο Θηβαίο και αφού πλήρωσαν 8 ευρώ όπως γνώριζαν άλλωστε από τις σχετικές ανακοινώσεις του ραδιοφωνικού σταθμού, όπου στη συνέχεια βρέθηκαν προ εκπλήξεως όταν από το Stage Musicafe (μέσω των εργαζομένων σερβιτόρων φυσικά) μάθαιναν πως υπάρχει ελάχιστη (υποχρεωτική προφανώς) κατανάλωση ποτού στα 7 ευρώ. Επομένως μιλάμε για εισιτήριο 15 ευρώ. Και τελικά πόσα πάνε στο ραδιοφωνικό σταθμό; Καθώς οι γνωστοί/ές μου πλήρωσαν νομίζοντας πως το εισιτήριο πάει στο ραδιόφωνο και πως στο μαγαζί το όποιο ποτό πάρουν. 

Τώρα φταίει το Κόκκινο φταίει το Stage Musicafe, πραγματικά δεν μπορώ να γνωρίζω. Ένα πράγμα όμως διαφαίνεται ως σίγουρο. Πως οι συν-διοργανωτές (ραδιόφωνο και μουσική σκηνή δηλαδή) μάλλον δεν τα έχουν μιλήσει όπως πρέπει τα πράγματα. 

Τα αναφέρω όλα αυτά για να αναδείξω πως προφανώς αυτή η ασυνεννοησία είναι που δημιουργεί όλα αυτά τα προβλήματα. Θα μπορούσα να κρίνω από τα δεδομένα που παρουσιάζουν οι Active Member (ότι δηλαδή είχαν επικοινωνήσει μόνο με τη μουσική σκηνή) συν τη μετέπειτα έκπληξη του ραδιοφώνου, πως μάλλον ο υπεύθυνος του Stage Musicafe δεν τα λέει και πολύ σόι τα πράγματα. Η λογική εξήγηση (περιμένοντας φυσικά εξήγηση πραγματική από την ίδια μουσική σκηνή, αν το θέλει) είναι πως η μουσική σκηνή έκλεισε live με Active Member χωρίς να πει πως διοργανωτής αυτής της σειράς συναυλιών είναι το ραδιόφωνο ΚΟΚΚΙΝΟ (που φυσικά και θα έπρεπε να το κάνει, από τη στιγμή που το ραδιόφωνο και ιδεολογία φέρει αλλά και το κόστος του εισιτηρίου ή μέρους αυτού πηγαίνει για ανάγκες του ραδιοφώνου) και παράλληλα η μουσική σκηνή ενημέρωσε το ραδιόφωνο που θα παίξουν οι Active Member χωρίς φυσικά να κάνει γνωστό ότι οι Active Member αγνοούσαν κάτω από ποιού τη σκέπη θα παίξουν-συνδράμουν. 

Επομένως, θεωρώ άσκοπη την επίθεση ((την ουσία της, επί άλλων θεμάτων περί ιδεολογίας κτλ, δεν έχω σκοπό εδώ να τη συζητήσω, απλά συλλέγω τα συμπεράσματά μου για τους δημιουργού (και τον εαυτό μου εννοείται) και έχοντας πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου πως άλλο το Έργο και άλλο ο δημιουργός του)) στο ραδιοφωνικό σταθμό από τους Active Member. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί ο ραδιοφωνικός σταθμός δεν χρησιμοποίησε στην απάντηση-ανακοίνωσή του ενάντια στους Active Member, τα παραπάνω ή μερικά από τα παραπάνω δεδομένα-στοιχεία που αναφέρθηκαν, αλλά προτίμησε να απαντήσει όπως απάντησε. Επίσης, γιατί ανέφερε πως είναι χορηγός επικοινωνίας, ενώ στις ανακοινώσεις του παρουσιάζεται ως διοργανωτής. 

Τώρα για τα «πρέπει» και τα «δεν πρέπει» που διάβασα σε ένα σωρό σχόλια, δεν κατανοώ τη λογική τους. Ο καθένας και η καθεμιά τοποθετείται όπως γουστάρει σ' αυτή τη ζωή και κρίνεται γι αυτό. Αλλά πραγματικά, αντί οι μεν (active member και συμφωνούντες) και οι δε (ραδιόφωνο και συμφωνούντες) να την «πέσουν»-αναρωτηθούν προς Stage Musicafe μεριά, προτίμησαν να μπουν σε ένα τέτοιο διάλογο απωθημένων... Σε άλλη περίπτωση θα έριχνα χωρίς καν να ρωτήσω, την ευθύνη στη μουσική σκηνή για παιχνίδι σε διπλό (τριπλό αν βάλεις και το κοινό που έρχεται για την κάθε συναυλία και για ενίσχυση του ραδιοφωνικού σταθμού) ταμπλό. Αλλά έτσι όπως είδα να εξελίσσεται η κόντρα μεταξύ active member και ραδιοφωνικού σταθμού, μάλλον και τα τρία μέρη μου φαίνεται έχουν «θέμα», με λιγότερη ευθύνη (κι αυτή λόγω της άσκοπης, για μένα, αντίδρασής τους στο ραδιοφωνικό σταθμό. Ειδάλλως καμία ευθύνη δεν φέρουν), κατά τη γνώμη μου, στους active member οι οποίοι δεν είναι συνδιοργανωτές αυτών των συναυλιών στη συγκεκριμένη μουσική σκηνή. 

υ.γ. Ποτέ μου δεν είχα απαιτήσεις ((πόσο μάλλον παραπάνω απαιτήσεις από αυτές που μπορεί να έχω (που δεν έχω, παρά μόνο ελπίδες) από τον κάθε άνθρωπο μέσα στον πλανήτη μας)) από τους δημιουργούς. Από τα έργα τους έχω και από τον εαυτό μου και μόνο. Άσκοπο και ανούσιο ν' απαιτείς εκτός εαυτού. 

http://www.youtube.com/watch?v=6Q0TnTVzELQ



ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ:


απο οτι καταλαβαμε,εχει γινει καποια παρανοηση-παρεξηγηση κ απο τα 3 μερη(Α.Μ,stage,kokkino), για αυτη την συναυλια.Απο αυτο, μεχρι να βριζεις χυδαια, ενα σταθμο,που σε εχει φιλοξενησει κατα καιρους, κ εχει προωθησει την δουλεια σου,απεχει παρασαγκας...Με αυτην την αντιενωτική συμπεριφορα,απεναντι στα "αδερφια σου",δεν θα πας ΜΑΚΡΥΑ.Γιατι η ΠΑΡΑΚΜΗ σου, εχει ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ!Γιαυτο αν θελεις να παραμεινεις ο ΠΑΛΙΟΣ(ΝΕΟΣ) ΜΙΧΑΛΗΣ,αναγνωρισε το ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ,(ΟΛΟΙ κανουμε ΛΑΘΗ), κ παμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΠΑΡΑΚΑΤΩ.. 

πηγή και : kentrinews.gr

εδώ απαντούν σε κριτικη που τους εγινε οταν ακυρωσαν τις Σκουριές :




Σχόλιο του  Giorgos Koym

Θαυμαστε λογο,χαρακτηρισμους και επιχειρηματα καλλιτεχνη,που δεν αντεχει την κριτικη οταν κανει την κοτα,τοσο μαρκετινκ για να φιαξει το ιματζ του επαναστατη και οι αντι να τον δοξαζουν τον κρινουν τα αχαριστα πελατακια...Εκτως απο κοτες και καβαλημενοι, ο τροπος που χειριζονται την κριτικη και το λεξιλογιο τους θυμιζουν κι αλλα πραγματα....
Υ.Γ Ολα αυτα σε ενα ποστ στο οποιο κανενα σχολιο δεν ηταν υβριστικο, εκτως απο αυτα τoυ "αρχιδατου low bap συγκροτηματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)