Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Πύρινο μέτωπο τριών ημερών για την κυβέρνηση

Πύρινο μέτωπο τριών ημερών για την κυβέρνηση
Από έναν πύρινο κλοιό τριών ημερών θα περάσει η πολιτική ζωή, με εντάσεις, καθοριστικές αποφάσεις και ενδεχομένως ανατροπές. Αύριο, Πέμπτη, το απόγευμα ή διαφορετικά την Παρασκευή θα συναντηθούν ξανά οι πολιτικοί αρχηγοί με τον πρωθυπουργό κ. Λ. Παπαδήμο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και στη συνάντηση αυτή θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις. Την Πέμπτη συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠαΣοΚ, και μολονότι η κοινή δήλωση των κ.κ.Ευ. Βενιζέλου και Α. Λοβέρδου έχει αλλάξει τα δεδομένα, η ηρεμία (για το κόμμα αλλά και για την κυβέρνηση) δεν μπορεί ακόμα να θεωρείται δεδομένη.

Εχει εξαντληθεί ο χρόνος για PSI, δανειακή σύμβαση - Δεν είναι βέβαιο ότι θα κατατεθεί το κείμενο της συμφωνίας στη Βουλή

Ο χρόνος για την ολοκλήρωση του PSI, τη δανειακή σύμβαση και το νέο πρόγραμμα έχει εξαντληθεί. Μέχρι την   
Κυριακή θα πρέπει να έχει επέλθει η συμφωνία με την τρόικα. Την ερχόμενη εβδομάδα είχε προγραμματιστεί να κατατεθεί το κείμενο της συμφωνίας αυτής στη Βουλή, ωστόσο δεν είναι βέβαιο ότι θα συμβεί αυτό καθώς υπάρχει ενδεχόμενο να κλείσει η διαπραγμάτευση μόνο με τη δέσμευση των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση.
Αν συμβεί αυτό η Βουλή θα κληθεί να ψηφίσει τα μέτρα που θα εξειδικεύουν τη συμφωνία.

http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=441387

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)