Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Διαμαρτυρία ΠΑΜΕ έξω από το Μαξίμου

Διαμαρτυρία ΠΑΜΕ έξω από το Μαξίμου

Συγκέντρωση έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου επρόκειτο να πραγματοποιηθεί η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, πραγματοποίησαν το μεσημέρι δυνάμεις του ΠΑΜΕ.
Τα μέλη του ΠΑΜΕ, που τα περισσότερα κατέβηκαν από δύο λεωφορεία που σταμάτησαν έξω από την είσοδο του Μεγάρου Μαξίμου και κάποια άλλα βγήκαν από τον εθνικό κήπο, κατέλαβαν το οδόστρωμα, άπλωσαν πανό και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα.
Μόλις ολοκλήρωσαν τη διαμαρτυρία τους αποχώρησαν, ενώ ήδη είχε αναβληθεί η σύσκεψη των αρχηγών των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση.
Σε ανακοίνωσή του, το ΠΑΜΕ καταδικάζει "τη συγκυβέρνηση του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ που θέλουν να καταργήσουν ό,τι έχει απομείνει σε εργατικό δικαίωμα".
"Βάζουν στο επίκεντρο το τσάκισμα των μισθών και των συλλογικών συμβάσεων. Οι πολιτικοί υπηρέτες της πλουτοκρατίας, ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑΟΣ δυναμώνουν την ιδεολογική τρομοκρατία, προκαλούν, απειλούν και εκβιάζουν. Να ματαιώσουμε τώρα το νέο έγκλημα. Να τους ανατρέψουμε. Όλοι στον αγώνα. Να γίνει καθολικό αίτημα του λαού: Να φύγει τώρα η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου. Να σταματήσει τώρα κάθε συζήτηση για νέα μέτρα. Όχι σε νέα δανειακή σύμβαση. Όχι σε νέα μνημόνια. Να πληρώσει η πλουτοκρατία" τονίζει το ΠΑΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)