Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Το ΑΚΕΛ σε κινητοποιήσεις,ο ΣΥΡΙΖΑ στην ΚΥΠΡΟ


Κάλεσμα στο λαό «να πυκνώσει τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας», που οργανώνονται το απόγευμα έξω από τη Βουλή, απευθύνει το ΑΚΕΛ.«Οι ώρες που περνά η Κύπρος είναι κρίσιμες», αναφέρει σε ανακοίνωση του το κόμμα, χαρακτηρίζοντας ως καταστροφική την κατ’ αρχήν συμφωνία της Κυβέρνησης με την Τρόικα.


Το ΑΚΕΛ αναφέρει πως δικαιολογημένα ο λαός αισθάνεται αγανάκτηση και αντιδρά και πως «η λαϊκή οργανωμένη αντίδραση είναι επιβεβλημένη προκειμένου να δοθεί το μήνυμα σε κάθε κατεύθυνση ότι δεν θα συναινέσουμε στην οικονομική καταστροφή της Κύπρου και την φτωχοποίηση του λαού μας».

Το ΑΚΕΛ καλεί το λαό «να πυκνώσει τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας που οργανώνονται το απόγευμα έξω από τη Βουλή και με πολιτισμένο αλλά αποφασιστικό τρόπο να απαιτήσει όπως η Βουλή των Αντιπροσώπων απορρίψει την συμφωνία με την Τρόικα και τις πολιτικές που επιχειρούν να μας επιβάλουν».

Πηγή: sigmalive.com

Επίσημη κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ θα μεταβεί αύριο το πρωί στην Κύπρο.
Η αντιπροσωπεία αποτελείται από τον αντιπρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Γ. Δραγασάκη, τη βουλευτή Ρένα Δούρου, υπεύθυνη ΕΕΚΕ Εξωτερικών της Κ.Ο., και τον Κ. Ήσυχο, υπέυθυνο του Τμήματος Εξωτ. Πολιτικής. 

left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)