Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Κόρινθος: Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό κακοποιών που σκότωσαν την 25χρονη


Κόρινθος: Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό κακοποιών που σκότωσαν την 25χρονη
Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία στην Αργολίδα, αναζητώντας τρεις επικίνδυνους και βαριά οπλισμένους κακοποιούς. Σε σφοδρή ανταλλαγή πυροβολισμών που προηγήθηκε, όταν αστυνομικοί προσπάθησαν να τους εξουδετερώσουν, τραυματίστηκε θανάσιμα από σφαίρα 25χρονη κοπέλα στα Ίσθμια της Κορινθίας.

Η κοπέλα που επέβαινε σε ΙΧ αυτοκίνητο και διέμενε στην Κόρινθο δέχθηκε, σύμφωνα με την αστυνομία, σφαίρα από καλάσνικοφ με το οποίο πυροβολούσαν οι κακοποιοί κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών με τις αστυνομικές δυνάμεις που τους καταδίωκαν και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου όπου υπέκυψε στις τρεις τα ξημερώματα.
Το θρίλερ που βρίσκεται σε εξέλιξη μέχρι αυτή την ώρα ξεκίνησε χθες το βράδυ, όταν οι τρεις αδίστακτοι κακοποιοί, που είναι Αλβανοί σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, έκαναν ληστεία σε ταβέρνα στη Μάνδρα Αττικής.
Ακολούθησε καταδίωξη μέχρι την παλαιά εθνική οδό Ισθμίων - Παλαιάς Επιδαύρου, όπου μία σφαίρα των δραστών εξοστρακίστηκε στο οδόστρωμα και τραυμάτισε θανάσιμα την άτυχη γυναίκα, η οποία οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα.
Το μαύρο τζιπ με το οποίο διέφυγαν οι επικίνδυνοι κακοποιοί.
Το μαύρο τζιπ με το οποίο διέφυγαν οι επικίνδυνοι κακοποιοί.
Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι έχουν να κάνουν με τρεις επικίνδυνους κακοποιούς οι οποίοι φαίνεται πως επιβαίνουν σε ένα αυτοκίνητο μαύρο, μοντέλο Subaru του 2004, με αριθμό κυκλοφορίας ΥΡΟ - 1394.
Το χρονικό της ληστείας
Λίγο πριν τις 22:00 χθες το βράδυ, οι τρεις δράστες εισέβαλλαν σε ταβέρνα που βρίσκεται στην παλιά εθνική οδό Αθηνών - Θηβών και ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας, την γυναίκα του, καθώς επίσης και έναν φίλο τους πελάτη που ήταν εκείνη την ώρα στο μέρος και αφού άρπαξαν όσο χρήματα βρήκαν στην ταμειακή μηχανή, έκλεψαν το πορτοφόλι του πελάτη, επιχείρησαν να τους κλείσουν στην τουαλέτα της ταβέρνας με τον ιδιοκτήτη όμως να προφασίζεται ότι αισθάνεται αδιαθεσία για να αποφύγουν αυτό το ενδεχόμενο.
Κόρινθος: Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό κακοποιών που σκότωσαν την 25χρονη
Τότε οι ληστές άρπαξαν τα κλειδιά των αυτοκινήτων και των δυο, πήραν το Subaru και τράπηκαν σε φυγή. Μάλιστα πριν φύγουν έσπασαν την συσκευή του τηλεφώνου που βρισκόταν στην ταβέρνα για να μην μπορέσουν τα θύματα να ειδοποιήσουν εγκαίρως την αστυνομία. Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης ενημέρωσε την αστυνομία και ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.
Η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει το Subaru στη νέα εθνική οδό στην διασταύρωση για Ίσθμια. Οι επιβαίνοντες έβγαλαν τα πιστόλια τους και άρχισαν να πυροβολούν εναντίον των αστυνομικών. Όπως μάλιστα κατέθεσαν οι αστυνομικοί, από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου, ο ένας δράστης έβγαλε το καλάσνικοφ και το έστρεψε εναντίον των αστυνομικών πυροβολώντας τους. Συνολικά ο συγκεκριμένος ληστής γάζωσε οκτώ περιπολικά που τους καταδίωκαν.
Στο λάθος σημείο, την λάθος στιγμή
Μια από τις σφαίρες του καλάσνικοφ εξοστρακίστηκε χτύπησε στο οδόστρωμα και εν συνεχεία στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου της κοπέλας, πέρασε μέσα στο αυτοκίνητο χτυπώντας το κάθισμα του οδηγού όπου και καθόταν η κοπέλα.
Αρχικά τραυματίστηκε στο συκώτι αλλά άφησε την τελευταία της πνοή μετά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο. Η άτυχη κοπέλα μπήκε αμέσως στο χειρουργείο και οι γιατροί - όπως είπε ο διοικητής του νοσοκομείου- έκαναν ο,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να την σώσουν ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό και λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα η κοπέλα κατέληξε. Η ιατροδικαστική γνωμάτευση θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα.
Την στιγμή, πάντως, που δέχθηκε την σφαίρα στο συκώτι μιλούσε στο κινητό με έναν φίλο της ο οποίος ειδοποίησε το ασθενοφορό το οποίο και έφθασε αμέσως στο σημείο της τραγωδίας.
Η κοπέλα εργαζόταν σε ένα ξενοδοχείο στην περιοχή των Ισθμίων στο Καλαμάκι και κατευθυνόταν προς το σπίτι τις στην Κόρινθο ενώ πρόλαβε και η ίδια να τηλεφωνήσει στην προϊσταμένη της λέγοντάς της ότι πυροβολήθηκε.
Εξετάζεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για κάποιους από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, στο περιστατικό της περασμένης εβδομάδας.
(πηγή: megatv)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)