Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Εύσημα από τον ΣΕΒ στη ΔΗΜΑΡ

Εύσημα στη Δημοκρατική Αριστερά απέδωσε ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του ΣΕΒ, Χάρης Κυριαζής, μιλώντας χθες το απόγευμα στον Βόλο, στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος.


Παρουσία του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Φ. Κουβέλη ο κ. Κυριαζής τόνισε ότι η Δημοκρατική Αριστερά, «επέλεξε έναν δρόμο ευθύνης, αγνοώντας το πολιτικό κόστος, με τη συμμετοχή της στη σημερινή κυβέρνηση συνεργασίας» και ζήτησε τη συμβολή του κόμματος για την αναβάθμιση του κοινωνικού διαλόγου και της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας «σε ένα πρότυπο κοινωνικό συμβόλαιο που θα εγγυάται τις κατακτήσεις των εργαζομένων θα εγγυάται και θα προωθεί τους όρους μιας νέας μορφής ανάπτυξης».

Ο κ. Κυριαζής επανέλαβε τις θέσεις του ΣΕΒ για τη Συλλογική Σύμβαση που υπεγράφη από τους λοιπούς κοινωνικούς εταίρους χαρακτηρίζοντάς την αδειανό πουκάμισο. «Ακόμα και ο τρόπος με τον οποίο θα καθορίζεται στο μέλλον ο κατώτατος μισθός είναι αντικείμενο κυβερνητικής πρωτοβουλίας, και η οποία θα δεσμεύει τους κοινωνικούς εταίρους» τόνισε.


Κουβέλης σε βιομήχανους: Η Ελλάδα μπορεί να ελπίζει

«Η Ελλάδα ξεπερνάει τις δυσοίωνες εκτιμήσεις και τις αρνητικές αξιολογήσεις. Επιχειρεί την οικονομική σταθεροποίηση, την αντιμετώπιση της ύφεσης και την ανάκαμψη. Και μπορεί πάλι να ελπίζει. Υπάρχει αισιοδοξία, υπάρχει για πρώτη φορά μετά από χρόνια η πεποίθηση πως μπορούμε να τα καταφέρουμε» υπογράμμισε το μεσημέρι του Σαββάτου ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, από το βήμα της ετήσιας γενικής συνέλευσης των βιομηχάνων της Θεσσαλίας.


Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)