Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Δίκτυο Αλληλεγγύης Ζωγράφου: Διάθεση προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες


Το Δίκτυο Αλληλεγγύης Ζωγράφου θα πραγματοποιήσει την Δεύτερη διάθεση προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες το Σάββατο 1 Ιουνίου στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου.
Οι εθελοντές του δικτύου μετά από πολυήμερες έρευνες εξασφάλισαν 51 είδη. Δέκα βασικές κατηγορίες περιλαμβάνονται στον κατάλογο. Ανάμεσά τους γαλακτοκομικά, λάδι, ελιές, αλεύρια, δημητριακά, παραδοσιακά ζυμαρικά , απορρυπαντικά... 

Για την αγορά τους- σε τιμές που έχουν συμφωνηθεί με τους παραγωγούς- θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να συμπληρώσουν ειδική φόρμα παραγγελίας και να λάβουν το κουπόνι παραλαβής.

Δελτίο παραγγελίας μπορείτε να βρείτε:
v  Στα γραφεία του Δικτύου στη Λ. Παπάγου 124 καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10 π.μ.-1μ.μ. και από 6μ.μ. έως 8 μ.μ.(τηλ.210 7755663)
v  Στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://diktioaz.blogspot.com/ όπου μπορείτε να κάνετε On-Line την παραγγελία σας.
v  Στο καφέ ποδήλατο Μαικήνα 69 και Ιάσωνος Μαράτου στα Ιλίσια


Οι παραγγελίες θα πρέπει να έχουν δοθεί έως την Παρασκευή 24 Μαίου και τα προϊόντα θα δοθούν από τους παραγωγούς  το Σάββατο 1 Ιουνίου στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου (είσοδος από Ούλωφ Πάλμε) από τις 9 το πρωί έως τις 2μ.μ.

 Το Δίκτυο Αλληλεγγύης Ζωγράφου στα δύο χρόνια λειτουργίας του αναπτύσσει δραστηριότητες κοινωνικής αλληλεγγύης απέναντι στις βάρβαρες πολιτικές των μνημονίων και υπερασπίζεται το δικαίωμα των πολιτών στην αξιοπρεπή διαβίωση.

left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)