Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Φήμες πανικοβάλλουν το Λονδίνο

φωτ:@AirForce_Carl

Η καταγγελία ότι άνδρας που κρατά στο χέρι του ένα τσεκούρι βρίσκεται στο σιδηροδρομικό σταθμό London Bridge του Λονδίνου προκάλεσε πανικό στη βρετανική πρωτεύουσα μετά και το πρόσφατο συμβάν με τον αποκεφαλισμό στρατιώτη στο Γούλγουϊτς. 


Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι έκλεισε ο M6- ένας από τους πιο πολυσύχναστους αυτοκινητόδρομους - λόγω συμβάντος με «ύποπτο αυτοκίνητο» . Στο twitter γίνεται λόγος για «υστερική Παρασκευή» μετά και την έκτακτη προσγείωση αεροσκάφους, με την υποψία ότι δύο επιβάτες το έθεσαν σε κίνδυνο.
φωτ:@AirForce_CarlΤο πρόσφατο περιστατικό στο Λονδίνο με τον αποκεφαλισμό στρατιώτημπροστά στα μάτια περαστικών φαίνεται ότι έχει κάνει ιδιαίτερα ευαίσθητα τα αντανακλαστικά των κατοίκων της βρετανικής πρωτεύουσας.
Ένας από τους πλέον κεντρικούς σταθμούς της πόλης, ο London Bridge, έκλεισε μετά από την καταγγελία ότι άνδρας που κρατούσε τσεκούρι βρισκόταν μέσα στο σταθμό ή σύμφωνα με άλλες πληροφορίες σε τρένο. Η είδηση προκάλεσε πανικό, αναμεταδόθηκε μέσω twitter και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρα. Σύμφωνα πάντως με τις τελευταίες πληροφορίες, δεν επιβεβαιώνεται η ύπαρξη τέτοιου άνδρα.
Παράλληλα, ο αυτοκινητόδρομος M6, βασική οδική αρτηρία στο κέντρο της Αγγλίας έκλεισε και προς τις δύο κατευθύνσεις καθώς η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ερευνά περιστατικό στο οποίο εμπλέκεται ύποπτο όχημα το οποίο αρχικά ήταν σταθμευμένο στο σταθμό Corley, βορείως του Κόβεντρι.
Είχε προηγηθεί το συμβάν με αεροσκάφος των Πακιστανικών Διεθνών Αερογραμμών το οποίο συνόδευσαν βρετανικά μαχητικά αεροσκάφη στο αεροδρόμιο Στάνστεντ στα ανατολικά του Λονδίνου μετά την υποψία ότι δύο επιβάτες έθεσαν σε κίνδυνο το αεροσκάφος, που εκτελούσε την πτήση Λαχώρη - Μάντσεστερ. 
Δ.Κ
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)