Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Να ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΤΩΡΑ, ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ της Ν.ΜΑΚΡΗΣ!


Έφυγε και τυπικά σήμερα από τη ζωή η άτυχη Φαίη Μπάχλα που στις 5 Απριλίου έπεσε θύμα της πρωτοφανούς αγριότητας του 25χρονου άνδρα με τον οποίο διατηρούσε σχέσεις.
Ο οργανικός της θάνατος επήλθε σήμερα, Δευτέρα 29 Απριλίου, τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η άτυχη 23χρονη νοσηλευόταν από τις 7 Απριλίου στην εντατική μονάδα της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών, στην οποία διακομίστηκε δυόμισι εικοσιτετράωρα μετά, με βαρύτατες κρανιογκεφαλικές κακώσεις οι οποίες εξ αρχής δεν άφησαν το παραμικρό περιθώριο για οποιαδήποτε ελπίδα.

Στο πλάι της μέχρι την τελευταία στιγμή, οι βιοπαλαιστές γονείς της, που, μέσα στον άφατο πόνο τους, βρήκαν το κουράγιο να δωρίσουν τους δύο νεφρούς καθώς και το ήπαρ της τόσο άδικα χαμένης τους κόρης.
Αξίζει να σημειωθεί πως, ελεύθερος εξακολουθεί να κυκλοφορεί ο δολοφόνος-«φίλος» για τον οποίο η Ασφάλεια, παρότι φέρεται να τον αναζητεί, εν τούτοις, ένα μήνα σχεδόν από το έγκλημα, δεν έχει μεριμνήσει να δώσει στην δημοσιότητα ούτε το όνομά του ούτε και την φωτογραφία του, ενώ τα πλήρη στοιχεία του της ήταν γνωστά από την πρώτη κι όλας στιγμή...



Το χρονικό της τραγωδίας:

Στις 5 Απριλίου 2013 η Φαίη δέχεται ένα τηλέφωνο από τον 25χρονο με τον οποίο διατηρεί σχέσεις 3-4 μήνες. Κλείνουν το μοιραίο ραντεβού στην περιοχή της Νέας Μάκρης, λίγες εκατοντάδες μέτρα πιο πέρα από το σπίτι των δύο κοριτσιών. Στο ραντεβού αυτό όμως, όπως συχνά γινόταν, δεν πήγε μόνη της. Μαζί της πήγαν και η αδερφή της Μαρία καθώς και ο φίλος της. 

Για κάποιους λόγους και στην μέση του δρόμου, διαφωνούν και διαπληκτίζονται. Τότε ο 25χρονος της την ξυλοκοπεί με απίστευτη αγριότητα ενώ, τόσο η αδερφή της όσο και ο φίλος της οι οποίοι εξακολουθούν να είναι παρόντες, δεν παρεμβαίνουν. 

Ο 25χρονος, ο οποίος είναι χρυσαυγίτης και γνωστός στην Ασφάλεια από τραμπουκισμούς εις βάρος δημοτικού συμβούλου κατά την προεκλογική περίοδο, εξαφανίζεται και λίγες μέρες αργότερα επανεμφανίζεται στην περιοχή σχεδόν "δημόσια", απειλώντας πως «ακόμη δεν έχει τελειώσει».

Εις βάρος της αδερφής της Μαρίας και του φίλου της ασκήθηκε δίωξη για υπόθαλψη εγκληματία.

Η υπόθεση βρίσκεται ακόμα στα χέρια του 15ου τακτικού Ανακριτή.

Η Ασφάλεια αρνείται να δώσει οποιοδήποτε στοιχείο ή φωτογραφία για την ταυτότητα του δράστη, ενώ την ίδια στιγμή λέει πως τον αναζητεί.

Σήμερα Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου 2013, ο ταλαιπωρημένος οργανισμός της Φαίης δεν άντεξε και υπέκυψε.

«Γνώριμος» της ΕΛΑΣ ο φίλος της Φαίης

Σύμφωνα με πηγές της κρατικής Ασφάλειας, παλιός «γνώριμος» της Αστυνομίας φαίνεται πως είναι ο 25χρονος «φίλος» της Φαίης Μπάχλα, που χτυπώντας την ανελέητα, την έφερε στο χείλος του θανάτου.

Το συγκεκριμένο άτομο, κάτοικος Παλλήνης, είχε απασχολήσει για ανάλογο αδίκημα τις Αρχές, όταν κατά την προεκλογική περίοδο, κρατώντας ένα σκύλο ράτσας πιτ-μπουλ και παρέα με άλλους χρυσαυγίτες, είχαν ξυλοκοπήσει δημοτικό σύμβουλο στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες τoυ zougla.gr, η 23χρονη Φαίη Μπάχλα εργαζόταν ως σερβιτόρος στην καφετέρια «Χώρος» η οποία βρίσκεται σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από το σπίτι της. Σε αυτήν γνωρίστηκε και με τον φερόμενο ως δράστη. 

Το βράδυ της Παρασκευής 5 Απριλίου η Φαίη δέχτηκε τηλεφώνημα από τον 25χρονο και έκλεισε το μοιραίο ραντεβού μαζί του. Ωστόσο το ραντεβού αυτό, δεν αφορούσε μόνο τους δύο. Μαζί της πήγε και η αδερφή της Μαρία, (εκπαιδεύτρια σκύλων στο επάγγελμα) καθώς και ο φίλος της αδερφής της. 

Σε μικρή σχετικά απόσταση από το σπίτι των δύο γυναικών και γύρω στα μεσάνυχτα (ξημερώματα Σαββάτου), έγινε το συμβάν. Ξεκίνησε έντονος καυγάς και λίγο αργότερα ο δολοφονικός ξυλοδαρμός. 

Επισημαίνεται πως, τόσο η αδερφή της Μαρία όσο και ο φίλος της, ήταν παρόντες από την αρχή μέχρι το τέλος του ξυλοδαρμού, ωστόσο, σύμφωνα με μαρτυρία, δεν τόλμησαν καν να αντιδράσουν καθώς «φοβήθηκαν», και λόγω σωματικής διάπλασης του δράστη αλλά και λόγω της συνολικής του ...«προσωπικότητας».

Αυτό ακριβώς οδήγησε και τις διωκτικές αρχές να ασκήσουν δίωξη τόσο στη Μαρία Μπάχλα όσο και στον φίλο της, «για ψευδορκία και υπόθαλψη εγκληματία».

Το τι ακριβώς διαδραματίστηκε μετά τα δολοφονικά χτυπήματα του 25χρονου και πώς και από ποιόν τελικά η Φαίη διακομίστηκε στον Ερυθρό Σταυρό, μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι πολύ περίεργο το πέπλο σιωπής που καλύπτει την όλη υπόθεση καθώς, εύκολα διαπιστώνει κάποιος πως «πολλοί» γνωρίζουν «πολλά» και για «πολλούς» ωστόσο για «κάποιους» λόγους δεν θέλουν να μιλήσουν.
Είναι πραγματικά εξαιρετικά περίεργο το πώς όλοι -ή έστω... σχεδόν όλοι- στη μικρή κοινωνία της Νέας Μάκρης φαίνεται πως γνωρίζουν σχεδόν τα πάντα, πλην φυσικά της Αστυνομίας, η οποία ενδεχομένως, αν έβγαινε να ρωτήσει έναν τυχαίο περαστικό, θα μάθαινε κι εκείνη «τα πάντα», χωρίς να χρειάζεται να καταβάλει και κάποιον ιδιαίτερο κόπο.



Κάτοικοι της περιοχής κυριολεκτικά φοβούνται να πουν το όνομά τους, αν όμως είχαν κάποια -έστω στοιχειώδη- εμπιστοσύνη σε -έστω στοιχειωδώς- αξιόπιστες Αρχές, θα αποφάσιζαν να το κάνουν, καθώς η ζωή τους εδώ και χρόνια δείχνει να έχει γίνει κυριολεκτικά αβίωτη, από ομάδες οι οποίες λυμαίνονται -με κάθε τρόπο- την περιοχή.

Παρ' όλα αυτά, όμως, οι «Αρχές» της Νέας Μάκρης ακόμη απλώς ...«αναζητούν τον δράστη»!

Και τον αναζητούν με τόση ζέση και με τόση ...λαχτάρα να τον συλλάβουν, που οκτώ εικοσιτετράωρα μετά, και ενώ το 23χρονο θύμα του είναι εγκεφαλικά νεκρό, δεν έχουν δώσει όχι φωτογραφία του, όχι το όνομά του, αλλά ούτε καν ...τα αρχικά του ονόματός του!

Είναι γνωστό πως σε αυτή τη χώρα πάρα πολλά πράγματα απαιτούν χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες, από την άλλη μεριά όμως κι άλλο τόσο γνωστό είναι πως, πολύ συχνά, το περισσότερο ή λιγότερο «χρονοβόρο» μπορεί και να αποτελεί απλώς «θέμα επιλογής».

Κυκλοφορεί ανενόχλητος


Και εκεί ακριβώς εστιάζονται τα «ερωτηματικά», τα οποία όμως, συνδυαζόμενα με τα στοιχεία τα οποία φτάνουν βροχηδόν στα δημοσιογραφικά γραφεία, αρχίζουν να παύουν να αποτελούν απλά «ερωτηματικά» και λίγα-λίγα μετατρέπονται σε μικρά κομματάκια που γεμίζουν το παζλ, προϊδεάζοντάς μας για τη συνολική εικόνα. Μια «εικόνα» όχι και τόσο άγνωστη στην ελληνική πραγματικότητα.



Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zougla.gr, ο 25χρονος Β.Σ., τον οποίο οι Αρχές «αναζητούν», το βράδυ της Παρασκευής προς μεσάνυχτα Σαββάτου βρέθηκε σε απολύτως συγκεκριμένη περιοχή της Νέας Μάκρης, μερικές εκατοντάδες μέτρα από το «στρατηγείο» όσων τον αναζητούν. 

Στο σημείο έφτασε ως συνοδηγός μαύρου Smart φίλου του που τον «φιλοξενεί» σε γειτονική με τη Νέα Μάκρη περιοχή. Δεν κρύβεται -ποιος ξέρει άραγε γιατί;- ή τέλος πάντων δεν κρύβεται όσο λογικά θα 'πρεπε να κρύβεται κάποιος που ξέρει τι αδίκημα τον βαρύνει.

Το έγκλημα του Β.Σ. δεν είχε «ερωτικά κίνητρα», όπως η ροζ δημοσιογραφία ονειρεύεται... Το έγκλημα του συγκεκριμένου ανθρώπου -και κάθε ανθρώπου με το βίο και την πολιτεία του συγκεκριμένου- δεν θα μπορούσε ποτέ να έχει πραγματικά «ερωτικά κίνητρα». Διότι, πολύ απλά, αυτού του τύπου οι «άνθρωποι» δεν ερωτεύονται. Μόνο κατέχουν. Και όταν αντιληφθούν πως έχουν πάψει να «κατέχουν», τότε θυμώνουν. Θυμώνουν πολύ. Και τότε μπορούν ακόμη και να σκοτώσουν. Και πολύ συχνά το κάνουν.

Ο Β.Σ. κατάφερε τα θανατηφόρα χτυπήματα στην άτυχη κοπέλα όταν συνειδητοποίησε ότι έπαψε πλέον να την κατέχει. Και αυτό ήταν κάτι το οποίο δεν θα μπορούσε να το αντέξει ούτε ο περίσσιος του «ανδρισμός» ούτε και οι «πολιτιστικές» του καταβολές, οι οποίες κινούνται μεταξύ «νύχτας» και Χρυσής Αυγής. Άλλωστε, δεν πέρασε πολύς καιρός από την επίθεση σε υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής.

Ο Β.Σ., τον οποίο οι αρχές αναζητούν, είναι «εδώ», κόβει βόλτες ανενόχλητος, θα μπορούσε κάποιος ακόμη και να σκοντάψει κατά λάθος επάνω του! 

Ο Β.Σ δεν τελείωσε τη «δουλειά» του. Έτσι τουλάχιστον φέρεται να δηλώνει ο ίδιος! Θα την «τελειώσει» όταν κλείσει ο κύκλος των -μέσα στο αρρωστημένο μυαλό του- ενόχων. Γιατί ο Β.Σ. και κάθε ένας σαν κι αυτόν, δικαστής κι αστυνόμος ο ίδιος, έτσι έχει μάθει να κλείνει τις δουλειές του.

Αυτά που ο Β.Σ. λέει, χωρίς ίχνος φόβου ή κάποιας άλλης ανθρώπινης αναστολής, δεν αποτελεί απειλή. Δήλωση προθέσεων αποτελεί, και μάλιστα «ειλικρινέστατη». Η οποία συνοδεύτηκε και από κάτι ψελλίσματα περί αυτοχειρίας δικής του μετά τη δικαιοσύνη που έχει σκοπό να απονείμει, αλλά αυτό ίσως είναι προσωπικό του θέμα... 

Τα όσα όμως δηλώνει (ημι)δημόσια πως έχει σκοπό να πράξει δεν είναι καθόλου προσωπικό του θέμα. Είναι θέμα όλων όσων «αναζητούν» τον «φερόμενο» ως δράστη. 

(Ή μάλλον όσων «φέρονται» να τον αναζητούν...)
ΠΗΓΗ:
Παύλος Κιρκασίδης
.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)