Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!:Τι κρύβουν οι επιθέσεις στην Βοστώνη!!

ΣΙΣΠΑ- Cyber Intelligence Sharing and Protection Act (CISPA)  . Ο νἐος νὀμος ηλεκτρονικἠς  παρακολούθησης.

Στις 18 Απριλἰου 2013 και ενὠ η Αμερικανικἠ κοινωνία ἠταν συγκλονισμἐνη με τις επιθἐσεις στη Βοστὠνη, ἐνας νἐος αντιτρομοκρατικὀς νὀμοςπἐρασε απο το Κονγκρἐσσο, το Σἰσπα- CISPA. 

Σὐμφωνα με το νὀμο αυτὀ- που ψηφἰστηκε με 288 υπἐρ ἐναντι 127 κατἀ (92 δημοκρατικοἰ ψἠφισαν υπἐρ), κἀθε εταιρεἰα θα μπορεἰ να δἰνει τα προσωπικἀ δεδομἐνα χρηστὠν του ἰντερνετ και στην κυβἐρνηση αλλἀ και στην Υπηρεσία Ασφαλεἰας της Αμερικἠς ( αντιτρομοκρατικἠ), ὀπως και σε στρατιωτικἐς υπηρεσίες. 
Οι εταιρεἰες μἐχρι τὠρα δεν μποροὐσαν να...
το κἀνουν αυτὀ, μιας που οι χρἠστες μποροὐσαν να κἀνουν μὐνηση.
Ο νἐος νὀμος προβλἐπει ὀτι κανεἰς χρἠστης δεν θα μπορεἰ να κἀνει μὐνηση στις εταιρεἰες για παραχὠρηση προσὠπικων δεδομἐνων, μιας που θα εἰναι πια νὀμιμο να γἰνεται.
Ο νὀμος απἐτυχε να περάσει το Κονγκρεσσο πἐρσι.  
Συμφωνα με πληροφορἰες τα λὀμπυ που χρηματοδὀτουν τον συγκεκριμἐνο νὀμο, ἐχουν ξοδἐψει $605εκ . απὀ το 2011 ως  3o  τρἰμηνο  του 2012, 140 φορἐς περισσὀτερα απο αυτοὐς που αντιτιθἐνται στο νὀμο.
Σὐμφωνα με το πρακτορεἰο  Reuters, η ΙΒΜ εἰναι υπἐρ του νὀμου ενὠ η MicrosoftFacebook , Reddit και  Craiglist εἰναι κατἀ με τις δὐο τελευταἰες να ἐχουν κἀνει ψἠφισμα που ἐχει συγκεντρὠσει 300,000 υπογραφἐς. 
Ἠδη , ακτιβιστἰκα γκροὐπ ἐχουν προσκαλἐσει κὀσμο και ηλεκτρονικἀ sites για "συμβολικὀ μπλακἀουτ τη Δευτἐρα".

( σύνταξη κειμένου Γιάννα Τ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)