Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Η λατρεία του χρυσαυγίτη Παππά για τα Eς-Ες (φωτογραφίες) - Δήλωση του Μ. Γλέζου

Μπορεί ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς να αρνήθηκε το ναζισμό, κατά τη διάρκεια της απολογίας του, όπως άλλωστε έκανε και ο Νίκος Μιχαλολιάκος και ο Ηλίας Κασιδιάρης, ωστόσο τα ντοκουμέντα τους διαψεύδουν.






"Πολιτικά, δεν μπορώ να έχω τις ίδιες πεποιθήσεις με ξένους εχθρούς που έβλαψαν την πατρίδα μου", είπε στην απολογία του.
Ανατριχιαστικά πορτρέτα βρέθηκαν στο σπίτι του Χρήστου Παππά στην Ανατολή Ιωαννίνων. Σε αυτά, απεικονίζεται με στολή ναζί, και χαιρετά ναζιστικά με φόντο τον αγκυλωτό σταυρό, την ώρα που στην απολογία του αποκήρυξε με πάθος τον εθνικοσοσιαλισμό.



Στην πρώτη φωτογραφία, φορά την αυθεντική στολή των Ταγμάτων Θανάτου (Βάφεν Ες Ες). Στη δεύτερη φορά στρατιωτική στολή με περιβραχιόνιο με τον αγκυλωτό σταυρό.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Έθνος", ο Χρήστος Παππάς είχε μεγάλη αγάπη στα συγκεκριμένα πορτρέτα και τα είχε κρεμασμένα στους τοίχους του σπιτιού του ως παράσημα.




Στο σπίτι του, εκτός από τα πορτρέτα, βρέθηκαν δυο πιστόλια, φωτογραφίες του Χίτλερ, ένας όρκος της Χρυσής Αυγής από το 1983 με αναφορές στον Εθνικοσοσιαλισμό και γερμανικά κράνη από τον πόλεμο του 40'.
Μετά από όλα αυτά, αποδεικνύεται ότι ο κ. Παππάς δεν είχε καμία σχέση με τους ναζί και τον εθνικοσοσιαλισμό και τον έχει μόνο ακουστά, όπως και οι Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης.
Πηγή: news247.gr



Ο ναζιστικός όρκος της Χρυσής Αυγής


Χειρόγραφο κείμενο με τον τίτλο «Όρκος Χρυσή Αυγή» και ημερομηνία 30-6-1983, το οποίο βρέθηκε στο σπίτι του Χρήστου Παππά στα Γιάννενα και καταρρίπτει όλους τους ισχυρισμούς των προφυλακισθέντων της Χρυσής Αυγής ότι δεν έχουν καμία σχέση με τους Ναζί και τον Χίτλερ, αποκάλυψε το Mega.

«Ορκίζομαι να φυλάττω πίστιν εις το Μεγαλείο της Εθνικοσοσιαλιστικής Κοσμοθεωρίας, να αγωνισθώ με όλας μου τας δυνάμεις και αν χρειασθή να θυσιάσω ακόμη και τη ζωή μου μαχόμενος υπέρ των ιερών συμβόλων της φυλετικής Ιδέας. Ορκίζομαι ότι θα αγωνισθώ με όλας μου τας δυνάμεις διά την Νίκη του Εθνικοσοσιαλισμού, του οποίου Εθνικοσοσιαλισμού δι' εμέ φορεύς είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, εις τας γραμμάς του οποίου ορκίζομαι να είμαι ένας γενναίος, πειθαρχικός και πιστός Στρατιώτης.

Ορκίζομαι ότι θα αγωνισθώ με φανατισμό και αποφασιστικότητα διά την εξόντωσι του βδελυρού, μισερού και αηδιαστικού εχθρού της φυλής, του παντοτεινού ενόχου της ιστορίας, του μοναδικού υπεύθυνου διά την παρακμήν της ράτσας μου και διά τον εκφυλισμό του πολιτισμού.

Ορκίζομαι ότι θα αγωνισθώ με όλες μου τις δυνάμεις διά την οριστική συντριβή του Εβραίου υπανθρώπου. Εάν ποτέ προδόσω αυτόν τον όρκο, εύχομαι οι Συναγωνιστές μου να με τιμωρήσουν με τον πλέον σκληρό και απάνθρωπο τρόπο. Μάρτυρές μου ας είναι οι θεοί, οι θεοί των Ελλήνων που μου έδωσαν την ευτυχία να γεννηθώ σ' αυτήν την ιερή Γη. Ζήτω η νίκη, Ζήτω ο Εθνικοσοσιαλισμός»






Μανώλης Γλέζος: Η λατρεία του Χρ. Παππά στα Eς-Ες δείχνει την ποιότητα της ψυχής του




Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς και της εθνικής αντίστασης, Μανώλης Γλέζος, χαρακτηρίζει ντροπιαστικό να υπάρχουν υμνητές των ταγμάτων ασφαλείας του Χίτλερ, μιλώντας στην «Ελευθεροτυπία», με αφορμή τις φωτογραφίες-ντοκουμέντα που απεικονίζουν τον υπαρχηγό της Χ.Α Χρήστο Παππά ντυμένο με τη στολή των Ες-Ες να χαιρετά ναζιστικά.

Ο κ. Γλέζος αναφέρει ότι τα Waffen SS του Χρήστου Παππά ήταν οι εκτελεστές στο Δίστομο, ενώ περιγράφει πως ακριβώς στελεχώνονταν από κρατούμενους και δωσίλογους κατά την περίοδο της κατοχής.

Εξιστορώντας την περίοδο που ήταν φυλακισμένος στη φυλακή Συγγρού το 1943, σημειώνει: «Συχνότατα Έλληνες δωσίλογοι, έρχονταν στη φυλακή και ζητούσαν εθελοντές για τους γερμανοτσολιάδες, αλλά και τα Waffen SS προσφέροντας αποφυλάκιση σε όσους φορούσαν τη μισητή στολή».

Οι «γενίτσαροι», αυτοί συμμετείχαν μαζί με τα ναζιστικά στρατεύματα στη σφαγή και την καταστροφή του Διστόμου τον Ιούνιο του 1944, αναφέρεται επίσης στο δημοσίευμα.

«Ήταν στυγνοί εγκληματίες, που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στον εχθρό εξολοθρεύοντας Έλληνες πατριώτες. Γι' αυτό και η λατρεία του Χρήστου Παππά προς τα Waffen SS, δείχνει και την ποιότητα της ψυχής του», τονίζει ο κ. Γλέζος.



Διαβάστε επίσης:

Ναζιστικό μουσείο το σπίτι του χρυσαβγίτη Παππά




left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)