Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Υπό την προστασία των ΜΑΤ μπήκαν τώρα εργαζόμενοι της ΔΤ στο Ραδιομέγαρο

Η είσοδος των εργαζομένων της ΔΤ έγινε χωρίς να έχει προηγηθεί καμιά παράδοση-παραλαβή των μηχανημάτων και του πολύτιμου αρχείου της ΕΡΤ.
Φωτ. αρχείου  μετά την εισβολή των ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο
Ανησυχίες των εργαζομένων και καταγγελίες από το ertopen
Περιέργα πράγματα συμβαίνουν από το πρωί στο Ραδιομέγαρο. Χωρίς να έχει γίνει παράδοση και παραλαβή του κτιρίου και του  υλικού της ΕΡΤ ΑΕ, με τη συνοδεία των ΜΑΤ στο κτίριο εισήλθε δύο εργαζόμενοι της “Δ.Τ.”, τα στοιχεία των οποίων είναι στη διάθεση της εφημερίδας.  


Ο ένας ήταν αναπληρωματικός με χαμηλή βαθμολογία στο σχετικό διαγωνισμό, όμως καθώς αποτελεί συνεργάτη στελέχους του γραφείου  που έχει τον έλεγχο της “Δ.Τ.” στο υπουργείο οικονομικών, όχι μόνο βρήκε θέση, αλλά τώρα είναι και εντός του κτιρίου, χωρίς να γνωρίζει κανείς τι κάνει. Τα δύο πρόσωπα αυτά βρίσκονται στο master, δηλαδή στον κεντρικό της ΕΡΤ ΑΕ, υπό τη συνοδεία των αστυνομικών.
Οι δυνάμεις των ΜΑΤ έσπασαν τα τζάμια του και την κλειδαριά για να μπουν στο φυλάκιο στην πύλη της οδου Μεσογείων και με παρέμβαση των εργαζομένων, οι οποίοι  τους έδωσαν τα κλειδιά, δεν κατέστρεψαν την πόρτα!
Νωρίς το πρωί συνεργείο της ΕΥΔΑΠ, άλλαξε το ρολόι της παροχής  του νερού,  με το επιχείρημα πως το κτίριο ανήκει στην ΝΕΡΙΤ ΑΕ, ενώ πρόκειται για περιουσία της ΕΡΤ ΑΕ, υπό καθεστώς μεταβίβασης στο υπουργείο Οικονομικών.
left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)