Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Αλ. Τσίπρας: Στις ευρωεκλογές του 2014 θα σβήσουν τα φώτα για τη μνημονιακή συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου

Οι δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κατά την υποδοχή της Γκάμπι Τσίμερ

Τη βεβαιότητα ότι οι ευρωεκλογές του προσεχούς Μαΐου θα αποτελέσουν ορόσημο και θα σηματοδοτήσουν μια ελπιδοφόρα αλλαγή και στην Ελλάδα και ενδεχομένως για την Ευρώπη, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, υποδεχόμενος την Γκάμπι Τσίμερ, επικεφαλής της ευρωομάδας της Αριστεράς, σε ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης 


(δείτε αναλυτικά τη δήλωση της Γκ. Τσίμερ για τη διαστρέβλωση χθεσινών της δηλώσεων από τα «Νέα» και το «Έθνος», εδώ).
Με την τοποθέτηση αυτή, αλλά και με τις γενικότερες τοποθετήσεις του για την ελληνική προεδρία και τις ευρωεκλογές, ο Aλ. Τσίπρας εγκαινίασε την άτυπη έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας.
«Το θέμα δεν είναι να φύγει αυτή η κυβέρνηση, αλλά πως θα φύγει, δηλαδή, ποιά θα είναι η έκταση της ήττας» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ζήτησε την στήριξη του λαού για μια μεγάλη πλειοψηφία στη Βουλή προκειμένου να αναχαιτιστεί η ανθρωπιστική κρίση στη χώρα.
Η Γκ. Τσίμερ στην τοποθέτησή της εξέφρασε την πλήρη αντίθεσή της στην πολιτική που ακολουθείται στην Ελλάδα μέσω των Μνημονίων τονίζοντας ότι η ευρωπαϊκή αριστερά συνολικά δίνει μάχη εναντίον αυτής της πολιτικής και διεκδικεί μια άλλη προοπτική, ενώ τάχθηκε υπέρ του «κουρέματος» του ελληνικού χρέους. Επίσης δήλωσε ότι την κρίση στην Ελλάδα πρέπει να την πληρώσουν αυτοί που την προκάλεσαν και όχι οι πολίτες.
left.gr
Δείτε το βίντεο από το Mega:

tsip27noev.pngl

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)