Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ..συνεχίζεται η συνεργασία ΜΑΤ-παρακρατικών

Το ΚΚΕ καλεί σε Αντισυγκέντρωση - απάντηση στη συγκέντρωση της Χ.Α. την Πέμπτη 19/9 στη Νίκαια*Το ΚΚΕ καλεί σε Αντισυγκέντρωση - απάντηση στη συγκέντρωση της Χ.Α. την Πέμπτη 19/9 στη Νίκαια

*Η στιγμή της δολοφονίας του Π. Φύσσα (video – ντοκουμέντο) 

*Συνεργασία αστυνομίας με συμμορία στην αντιφασιστική συγκέντρωση



«Τα συνδικάτα και οι μαζικοί φορείς του Πειραιά καλούν τους εργαζόμενους και όλον το λαό του Πειραιά αύριο σε συγκέντρωση για να καταδικαστεί η πρόκληση της Χρυσής Αυγής, που τολμάει να διοργανώσει συγκέντρωση στη Νίκαια.»


«Το εργατικό κίνημα θα κόψει το χέρι των φασιστοειδών της Χρυσής Αυγής, που είναι το τσιράκι των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. Οι εργάτες, οι εργάτριες, ο λαός να διώξουν τους φασίστες από όλες τις γειτονιές.
Η συγκέντρωση των συνδικάτων και των μαζικών φορέων του Πειραιά θα πραγματοποιηθεί αύριοΠέμπτη 19 Σεπτέμβρη στις 6.30 το απόγευμα στην πλατεία Δαβάκη στο Περιβολάκι της Νίκαιας.
ΕΞΩ οι φασίστες από τον Πειραιά και από κάθε λαϊκή γειτονιά.»

Τα σωματεία που διοργανώνουν τη συγκέντρωση είναι τα εξής: 
Συνδικάτο Μετάλλου Πειραιά, Πανελλήνια Ένωση Αμμοβολιστών-Καθαριστών, Σωματείο Ηλεκτρολόγων Πλοίων, Σωματείο Ναυπηγοξυλουργών, Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού, Πανελλήνια Ένωση Κατωτέρων Πληρωμάτων Μηχανής Ε.Ν «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», Πανελλήνια Επαγγελματική Ένωση Μαγείρων Εμπορικού Ναυτικού, Πανελλήνια Ένωση Ρυμουλκών – Ναυαγοσωστικών, Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων ΝΑΤ, Πανελλαδική Ένωση Ελαιοργοσαπουνοποιών, Συνδικάτο Οικοδόμων Πειραιά, Σωματείο Λογιστών Πειραιά, Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Πειραιά, Σωματείο Καθαριστών – Καθαριστριών Πειραιά, Σωματείο Ιδιωτικής Υγείας Πειραιά, Παράρτημα Πειραιά Συνδικάτου Επισιτισμού - Τουρισμού, Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Πειραιά, Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πειραιά, Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Νίκαιας – Κορυδαλλού, Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Νίκαιας – Κορυδαλλού, Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Σαλαμίνας.
ertopen.com

Συνεργασία αστυνομίας με συμμορία στην αντιφασιστική συγκέντρωση

Συνεργασία αστυνομίας με συμμορία στην αντιφασιστική συγκέντρωση
Διμοιρίες των ΜΑΤ παρακολουθούσαν χωρίς να παρεμβαίνουν τη δράση ομάδας αγνώστων εναντίον αντιφασιστών.
Με την κάλυψη της αστυνομίας ομάδες ατόμων με πολιτικά πραγματοποιούσαν επιθέσεις με πέτρες εναντίον αντιφασιστών που συμμετείχαν στη μεγαλειώδη συγκέντρωση για τη δολοφονία του Πάυλου Φύσσα από μέλος της Χρυσής Αυγής.
Οι διμοιρίες των ΜΑΤ δεν φάνηκε να ενοχλούνται από τις οργανωμένες ομάδες, οι οποίες σε αρκετές περιπτώσεις βρήκαν καταφύγιο πίσω από τις δυνάμεις της αστυνομίας.
Αμέσως μετά άνδρες των ΜΑΤ εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό εναντίον των διαδηλωτών με εκτεταμένη χρήση χημικών σε πυκνοκατοικημένη περιοχή.
Επικεφαλής διμοιρίας ακούστηκε να φωνάζει «πιάστε κόσμο» ενώ μέλη των ΜΑΤ άρχισαν να χτυπούν ανεξέλεγκτα ακόμη και περαστικούς και τμήματα της πορείας που προσπαθούσαν να ανασυγκροτηθούν σε γύρω στενά.
ertopen.com

Δείτε το βίντεο


Πηγή: Infowar
Η στιγμή της δολοφονίας του Π. Φύσσα (video – ντοκουμέντο) 

Στη δημοσιότητα δόθηκε το βίντεο- ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα τα ξημερώματα της Τετάρτης στο Κερατσίνι. Πρόκειται για το υλικό από το κλειστό κύκλωμα παρακείμενου καταστήματος. Σε αυτό φαίνεται η ομάδα νεαρών που καταδίωκε τον άτυχο 34χρονο και την παρέα του, που τρέχει για να ξεφύγει έπειτα από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. 
ΤΟ VIDEO

«Παραστρατιωτικοί οι Έλληνες νεοναζί»

Στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα αναφέρονται εκτενώς τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, με τον πρωτοσέλιδο τίτλο της Süddeutsche Zeitung του Μονάχου να είναι: «Πολιτική δολοφονία συνταράσσει την Αθήνα».
Το ρεπορτάζ αναφέρεται στη δολοφονία του 34χρονου Φύσσα από οπαδό του νεοναζιστικού κόμματος Χρυσή Αυγή και στο τι επακολούθησε, ενώ περιλαμβάνει δηλώσεις του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Δένδια και το ενδεχόμενο απαγόρευσης της Χρυσής Αυγής.
Παράλληλα, στην ίδια εφημερίδα δημοσιεύεται σχόλιο της Κριστιάνε Σλέτσερ, όπου τονίζεται ότι «οι Έλληνες νεοναζί συμπεριφέρονται ως παραστρατιωτικοί» και ότι «χτυπούν αριστερούς πολιτικούς και εκείνους τους οποίους θεωρούν τέτοιους», καθώς «εμφανίζονται σε μεγάλες ομάδες και προξενούν φόβο».
Η κ. Σλέτσερ αναφέρεται και στις σχέσεις της Ελληνικής Αστυνομίας με τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής, λέγοντας ότι «μέχρι τώρα φοβάται η αστυνομία τους φουσκωτούς με τις μηχανές. Ωστόσο ένα μέρος των σωμάτων ασφαλείας αντιμετωπίζει με συμπάθεια τους μελανοχιτώνες. Μετά από 4 χρόνια δημοσιονομικής κρίσης, και οι αστυνομικοί είναι σε απόγνωση, καθώς δεν μπορούν να θέσουν υπό έλεγχο την καθημερινή βία».
Το θέμα της Süddeutsche Zeitung αναφέρεται και στην αντίδραση της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, υπογραμμίζοντας ότι «για πολύ καιρό η πολιτική παρακολουθούσε αυτές τις δραστηριότητες. Και εκείνη φοβόταν. Με τρόμο παρακολουθούσε η συντηρητική Νέα Δημοκρατία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά τις δημοσκοπήσεις που καταδεικνύουν την άνοδο των Νεοναζί. Η Νέα Δημοκρατία ήλπιζε για καιρό ότι θα μπορούσε να ξανακερδίσει τους ψηφοφόρους που στράφηκαν δεξιά εάν δεν αντιμετώπιζε με σκληρότητα την νεοναζιστική Χρυσή Αυγή. Μετά τη δολοφονία του 34χρονου μουσικού Παύλου Φύσσα ο Σαμαράς και η κυβέρνηση του δεν μπορούν πια να χώσουν το κεφάλι τους στην άμμο».
«Ο δράστης είχε στενές σχέσεις με τους νεοναζί. Ο αρχηγός τους Νίκος Μιχαλολιάκος, μέλος του κοινοβουλίου προανήγγειλε συγκέντρωση των οπαδών του στον τόπο της αιματοχυσίας. Πιο προκλητικά δεν γίνεται», καταλήγει το σχόλιο.
efsyn.gr
Αυτό είναι το προφίλ στο facebook του δολοφόνου του Παύλου Φύσσα

Αυτό είναι το προφίλ στο facebook του δολοφόνου του Παύλου Φύσσα

Αποκαλυπτικό είναι το προφίλ που έχει στο facebook ο δολοφόνος του Κερατσινίου Γιώργος Ρουπακιάς για τη σχέση του με τη Χρυσή Αύγη. Με το όνομα Giwrgos Rpk (συντομογραφία του Ρουπακιάς) έμπαινε στο facebook και αναρτούσε στο προφίλ του φωτογραφίες από εκδηλώσεις του ακροδεξιού κόμματος στη Νίκαια και δείχνει μια ιδιαίτερη συμπάθεια προς τον Ηλία Κασιδιάρη.
Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ εξακριβώθηκε και η ιδιαίτερη πατρίδα του την οποία έχει δηλώσει στο facebook αλλά και το όνομα της αδερφής του.
Το πιο αγριευτικό ωστόσο, είναι οι φωτογραφίες από πιστόλι που έχει αναρτήσει με την επιγραφή Μολών Λαβέ, καθώς και το ότι σε εκδήλωση «μόνο για Ελληνες» της Χρυσής Αυγής, έχει ντυθεί Αγιος Βασίλης και μοιράζει δώρα σε ανήλικα παιδιά.

Εικόνες από το προφίλ στο facebook του Γιώργου Ρουπακιά:



Πηγή:iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)