Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Επίθεση στο Ν. Μπίστη από φασιστοειδή καταγγέλλει η ΔΗΜΑΡ

ΕΠΙΘΕΣΗ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΩΝ,ΜΠΙΣΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ,ΔΗΜΑΡ,epithesi fasistoeidon,bisti katangellei,dimar


Για «απροκάλυπτη επίθεση ακροδεξιών τραμπούκων» κάνει λόγο η ΔΗΜΑΡ, καταγγέλλοντας ότι «φασιστοειδή» επιχείρησαν να προπηλακίσουν το προβεβλημένο στέλεχος του κόμματος, Νίκο Μπίστη.
Του Γιώργου Μελιγγώνη


«Κάθε μέρα που περνάει γινόμαστε μάρτυρες απροκάλυπτων επιθέσεων από βουλευτές της Χρυσής Αυγής και ακροδεξιούς τραμπούκους κατά δημοκρατικών πολιτών», σημειώνει σε ανακοίνωσή του το κόμμα του Φώτη Κουβέλη, αναφέροντας ότι αφού οι εν λόγω προπηλάκισαν και απείλησαν τον Νίκο Μπίστη,εκείνος αντέδρασε και ειδοποίησε την Αστυνομία, με αποτέλεσμα να εξαφανιστούν οι δράστες.
«Τους λέμε ότι η δική μας δημοκρατία δεν φοβάται. Θα δώσει απαντήσεις, όπως έδινε πάντα σε εποχές που οι νοσταλγοί του φασισμού, έκαναν κάθε τι για να την υπονομεύσουν», τονίζεται στην ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ, η οποία, μάλιστα, υπενθυμίζει ότι ο κ. Μπίστης «είχε υπερασπιστεί με σθένος το δικαίωμα στην ελευθερία της έκφρασης και της δημιουργίας, μόλις πριν λίγες μέρες στο θέατρο “Χυτήριο” και είχε επικρίνει έντονα τις ακραίες ενέργειες των βουλευτών της Χρυσής Αυγής».
«Φαίνεται πως η δράση του αυτή ενόχλησε αυτούς που επιθυμούν ένα καθεστώς με τους δικούς τους κανόνες, χωρίς ελευθερίες και δικαιώματα», επισημαίνει στην ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Μπίστης δέχθηκε επίθεση στην Μαρίνα Φλοίσβου, όταν καθόταν σε καφετέρια και συζητούσε με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρο Τατσόπουλο.
Νωρίτερα, ενώ περπατούσε στην παραλία του Φαλήρου, ένας άγνωστος τον είχε πλησιάσει και είχε επιχειρήσει να χειροδικήσει σε βάρος του, «στο όνομα της Χρυσής Αυγής», όπως τού είπε. Αφού ο κ. Μπίστης κάθισε στην καφετέρια, τότε ο άγνωστος εμφανίστηκε ξανά, πάνω σε ποδήλατο, μαζί με έναν ακόμη άνδρα. Κόλλησαν τα ποδήλατά τους στο τζάμι του καταστήματος και φώναζαν απειλητικά: «Έλα έξω ή θα μπούμε εμείς μέσα να σε γ…….».
Τότε, το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ τηλεφώνησε στην Αστυνομία και κατέφθασαν στην καφετέρια τέσσερις αστυνομικοί μοτοσυκλετιστές, αλλά οι… ποδηλάτες είχαν προλάβει να διαφύγουν.
inews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)