Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Θρίλερ στην Κηφισιά, και μια ακόμα αυτοκτονία!

Φωτογραφία για ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ 15ΧΡΟΝΗ ΑΦΟΥ ΑΦΗΣΕ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, κατέληξε 14χρονη κόρη γνωστού καθηγητή του Πανεπιστημίου. Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε λιπόθυμη στις 5 η ώρα το απόγευμα της Δευτέρας, μέσα σε ντουλάπα στη σοφίτα του σπιτιού της, στην Κηφισιά, έχοντας δίπλα της δύο μπουκαλάκια από υδρόθειο! Όπως έγινε γνωστό, είχε κλειστεί στη σοφίτα και ζητούσε από τους γονείς της να μην εισέλθουν, διότι θα εισπνεύσουν θανατηφόρα αέρια.  

Οι πυροσβέστες οι οποίοι εκλήθησαν την έβγαλαν από το δωμάτιο. Φέρεται να είχε αφήσει σημείωμα, αλλά τα αίτια της αυτοκτονίας παραμένουν άγνωστα, ενώ όπως πιθανολογείται είχε προειδοποιήσει και στο παρελθόν πως θα αυτοκτονούσε..  
                tragiko.gr... 




Στο Παίδων Πεντέλης μεταφέρουν αυτή την ώρα, το κοριτσάκι που απεγκλώβισαν άνδρες της Πυροσβεστικής πριν ελάχιστα λεπτά, από το διαμέρισμά του στην Κηφισιά.






Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομική διεύθυνση Αττικής και στην Πυροσβεστική όταν γονείς ενημέρωσαν στο τηλεφωνικό κέντρο για την πρόθεση της κόρης τους (πιθανότατα ανήλικης) να δώσει τέλος στη ζωή της.


Αστυνομία και πυροσβεστική κινήθηκαν προς το διαμέρισμα που βρίσκεται στα Βόρεια προάστια. Η Πυροσβεστική επιχείρησε με 4 οχήματα και 12 πυροσβέστες για «τον απεγκλωβισμό του μικρού κοριτσιού», που σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες είχε απομονωθεί στο διαμέρισμα ή σε χώρο του διαμερίσματος.
Οι αξιωματούχοι που κατάφεραν σε σύντομο χρονικό διάστημα από την άφιξή τους στο σημείο να φτάσουν στον χώρο που βρισκόταν το παιδί. Ήταν χωρίς αισθήσεις. Δίπλα βρέθηκαν μπουκαλάκια από φαρμακευτικό σκεύασμα. Αυτή την ώρα μεταφέρεται σε νοσοκομείο για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. 
enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)