Τρίτη, 26 Αυγούστου 2014

Ξάνθη: Συλλήψεις αντιφασιστών για συνθήματα

4 άτομα συνολικά έχουν οδηγηθεί στο αυτόφωρο ενώ άγνωστο παραμένει αν στοιχειοθετήθηκε η κατηγορία για φθορά ξένης περιουσίας για τα συνθήματα που κατηγορήθηκαν ότι έγραψαν 
Ένα ασυνήθιστο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στους Τοξότες Ξάνθης και απασχολεί τις αρχές. Νεαροί αντιφασίστες συνελήφθησαν το βράδυ λίγο μετά τις 10 από άνδρες της Αστυνομίας σε δύο ΙΧ στην πόλη της Ξάνθης . 


Νωρίτερα υπήρξαν καταγγελίες στο τηλεφωνικό κέντρο σε βάρος τους ότι έγραψαν αντιφασιστικά συνθήματα με σπρέι στο χωριό των Τοξοτών και στον έλεγχο που έγινε βρέθηκαν στην κατοχή τους από ένα μαχαίρι με αποτέλεσμα κάποιοι από αυτούς να συλληφθούν και να οδηγηθούν στην Αστυνομία.
Λίγη ώρα αργότερα προσήλθε στην Αστυνομία, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, η υποψήφια της Χρυσής Αυγής στις Περιφερειακές Εκλογές Ειρήνη Δεληορίδου και υπέβαλε μήνυση σε βάρος των νεαρών, ισχυριζόμενη ότι την εξύβρισαν και την απείλησαν, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στο αυτόφωρο με ένα επιπλέον αδίκημα εκτός από αυτό της οπλοκατοχής. 4 άτομα συνολικά έχουν οδηγηθεί στο αυτόφωρο ενώ άγνωστο παραμένει αν στοιχειοθετήθηκε η κατηγορία για φθορά ξένης περιουσίας για τα συνθήματα που κατηγορήθηκαν ότι έγραψαν.
Η καταγγελία σε βάρος τους και η μήνυση που υποβλήθηκε αργότερα από την Χρυσαυγίτισσα υποψήφια, απασχολεί έντονα τους εμπλεκόμενους.
xanthipress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου