Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Περιστατικό παρενόχλησης εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ

Περιστατικό παρενόχλησης της τοπικής εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ Κουκακίου για τη δημόσια εκπαίδευση, σημειώθηκε στις 10 το βράδυ της 1ης Οκτωβρίου, και καθώς βρισκόταν προς το τέλος της. Η εκδήλωση γινόταν σε ανοιχτό χώρο, στο παρκάκι Γιωργάκη Ολυμπίου και Συγγρού.




Δύο νέοι άνδρες έβγαλαν την πρίζα του ηλεκτρικού ρεύματος, αφήνοντας την εκδήλωση στο σκοτάδι, και άρχισαν να τρέχουν για να απομακρυνθούν. Δεκάδες μέλη της τοπικής οργάνωσης τους κυνήγησαν, τους περικύκλωσαν και φώναξαν την αστυνομία, η οποία ήρθε και τους προσήγαγε. Τα μέλη της τοπικής οργάνωσης καθώς και ο βουλευτής Νίκος Βούτσης που ήταν ένας εκ των ομιλητών, ζήτησαν από την αστυνομία να καταγράψει το περιστατικό και τα ονόματά τους, και να μην τους συλλάβει. Οι αστυνομικοί δήλωσαν ότι θα δώσουν στην οργάνωση το δελτίο συμβάντος τις επόμενες ημέρες.

Από τη συζήτηση που έγινε με τα δύο πρόσωπα στη διάρκεια της αναμονής των αστυνομικών, φάνηκε ότι η ενέργεια ήταν σκοπούμενη και καθόλου τυχαία και μάλλον εντάσσεται στο κλίμα επιθέσεων ενάντια σε οργανώσεις και κινήματα και τρομοκράτησης που επικρατεί αυτή την εποχή, αν και ήταν ενέργεια χαμηλής έντασης.

Τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είχαν την ετοιμότητα να περιφρουρήσουν αυτή την εκδήλωση όπως έχει γίνει και σε πολλές άλλες περιπτώσεις, και διαμηνύουν ότι η τρομοκρατία δεν περνάει, και ότι όσοι πραγματοποιούν τέτοιες ενέργειες ή εκτελούν εντολές άλλων, κάτι πολύ πιθανό στην προκείμενη ενέργεια, θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των πράξεών τους.

left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)