Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Παράνομη εκπομπή σήματος της ΝΕΡΙΤ στη συχνότητα της ΝΕΤ

Σε δυο ψηφιακές συχνότητες της Digea (της ΕΤ1 και της ΝΕΤ μέχρι την προηγούμενη Τρίτη) εκπέμπεται σήμα με ψηφιακές μπάρες και αναφέρεται ως ονομασία του "καναλιού" το ΝΕΡΙΤ - Για «πράξη τηλεπειρατείας» από το Σαμαρά μιλάει ο ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ



Οπως τονίζουν οι εργαζόμενοι, ενώ ακόμα δεν εχει κυρωθεί η πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, ενώ δεν έχει πάει στη Βουλή κανένα σχετικό νομοσχέδιο, εκπέμπεται παράνομα σήμα στις συχνότητες αυτές.

Σϋμφωνα, επίσης, με φήμες που διακινούνται ευρέως και φαίνεται να διαψεύδονται, ο πρωθυπουργός σκέφτεται να εξαγγείλει διάγγελμα πριν τη συνάντηση με τους δυο κυβερνητικούς εταίρους (έχει οριστεί για τις 7.30 μ.μ. η συνάντηση) και να μεταδοθεί μέσω της... ΝΕΡΙΤ.

Για «πράξη τηλεπειρατείας εκ μέρους του Σαμαρά» κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ σε σχετική ανακοίνωση. «Τώρα πια όλοι συνειδητοποιούν πως το πραγματικό δίλημμα είναι δημοκρατία ή μνημόνιο. Την απάντηση θα την δώσει ο λαός μας» καταλήγει η ανακοίνωση, στην οποία επισημαίνεται πως η εκπομπή του σήματος αποτελεί πρωτοφανή παραβίαση της νομιμότητας από μια κυβέρνηση που έχει επιλέξει το δρόμο του αυταρχισμού.

Στη 2η φωτογραφία, το  "σήμα" της ΝΕΡΙΤ όπως το έδειξαν οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ στην εκπομπή τους
left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)