Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ:Πυροβολισμοί στα Εξάρχεια με έναν νεκρό!(24/11/13)





Έρευνα του Best ON
Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του από πυρά στις 19:45 στη διασταύρωση των οδών Θεμιστοκλέους και Κωλέττη, στα Εξάρχεια. Το θύμα δέχθηκε επίθεση από δύο αγνώστους, που έφεραν καλάσνικοφ και μαχαίρι.
Αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για έναν άνδρα, ο οποίος οπλισμένος με καλάσνικοφ εμφανίστηκε στην πλατεία Εξαρχείων και φάνηκε να αναζητά κάποιους.



Κατά τις ίδιες πηγές, όταν ο ένοπλος εντόπισε την ομάδα των 4 - 5 ατόμων τους κυνήγησε και εν συνεχεία ακούστηκαν οι πυροβολισμοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ο ένοπλος άνοιξε πυρ κατά του θύματος, ενώ ο συνεργός του τον τραυμάτισε με το μαχαίρι.

Στο σημείο της συμπλοκής εντοπίστηκε το καλάσνικοφ και ένα πιστόλι που ανήκει στο θύμα.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Ελπίς, όπου κατέληξε.


Η αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Newsroom ΔΟΛ
Εποχούμενος σε μοτοσυκλέτα, ο άγνωστος δράστης πυροβόλησε το θύμα του έξι φορές στο στήθος με ένα καλάσνικοφ και εξαφανίστηκε αναπτύσσοντας ιλιγγιώδη ταχύτητα.


ethnos.gr
Το zougla.gr επικοινώνησε με τον ιατρό που παρέλαβε τον νεαρό, ο οποίος μας ενημέρωσε πως το θύμα δέχθηκε συνολικά οκτώ σφαίρες, ενώ πάνω του δεν βρέθηκε κάποιο έγγραφο για να γίνει η ταυτοποίηση. 

Αυτόπτης μάρτυρας, μιλώντας στο zougla.gr, εξήγησε πως ο δράστης είχε έναν συνεργό και περίμενε τον 35χρονο να περάσει από το σημείο με το μηχανάκι του. Στις 19.52 ανέκοψαν την πορεία του και τον πυροβόλησε ο ένας εκ των δύο. Εν συνεχεία επιβιβάστηκε σε μοτοσυκλέτα και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, εγκαταλείποντας αιμόφυρτο το θύμα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Στο σημείο βρέθηκε ένα ΑΚ-47, ενώ ο 35χρονος είχε στην κατοχή του ένα πιστόλι, ένα περίστροφο και σφαίρες. 
zougla.gr

Ενέδρα θανάτου είχαν στήσει οι δύο δράστες σε έναν άνδρα στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους & Κωλέττη. Μόλις αντίκρυσαν το θύμα τους ο ένας εκ των δύο τον πυροβόλησε έξι φορές, ενώ στη συνέχεια ο συνεργός του, του έδωσε μια μαχαιριά στην πλάτη.
Οι δύο δράστες διέφυγαν με μια μοτοσικλέτα, ενώ οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν ένα Καλάσνικοφ, που μάλλον ανήκει στους δράστες, αλλά και ένα πιστόλι που πιθανότατα είχε πάνω του το θύμα αλλά δεν πρόλαβε να χρησιμοποιήσει.
Το θύμα που είναι πιθανότατα αλβανικής καταγωγής, εξέπνευσε λίγα λεπτά αργότερα στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις φαίνεται πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.


megatv.com


Πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν τραυματία που επέβαινε σε μηχανάκι και ο οποίος, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, είχε επίσης όπλο. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο "Ελπίς" με ασθενοφόρο όπου, σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες, κατέληξε. Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε πως το θύμα ήταν επίσης οπλισμένος, φέρει δε τραύματα στην κοιλιακή χώρα και αλλού, ενώ όλα παραπέμπουν σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.  Από την Αστυνομία το έγκλημα αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών και διενεργείται προανάκριση από το τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής της Ασφάλειας Αττικής . Ταυτόχρονα γίνονται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

left.gr

Αντρας οπλισμένος με καλάσνικοφ πυροβόλησε έξι φορές το θύμα και ο συνεργός του τον μαχαίρωσε στην πλάτη 
Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδουν οι αρχές τη δολοφονία ενός άντρα το βράδυ του  Σαββάτου στα Εξάρχεια.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 19:52 στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Κωλέττη και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας άντρας οπλισμένος με καλάσνικοφ, πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά το θύμα έξι φορές, ενώ ο συνεργός του το μαχαίρωσε τουλάχιστον δύο φορές στην πλάτη.

Οι δύο τους διέφυγαν με μηχανή, ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Ελπίς» όπου και κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο άνδρας με το καλάσνικοφ εμφανίστηκε στην πλατεία Εξαρχείων και φάνηκε να αναζητά κάποιους. 

Στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκε ένα πολεμικό τυφέκιο τύπου καλάσνικοφ και στην κατοχή του θύματος ένα πιστόλι και ένα περίστροφο. 

Προανάκριση διενεργείται από το τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής της Ασφάλειας Αττικής, ενώ γίνονται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.





protothema.gr

Πέθανε πριν από λίγο στο νοσοκομείο «Ελπίς» το θύμα της ένοπλης επίθεσης που έγινε στις 19:52, το βράδυ της Κυριακής, στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Κωλέττη στα Εξάρχεια. Πυροβολισμούς επιβεβαίωσαν αυτήκοοι μάρτυρες στα Εξάρχεια. Το θύμα είχε μεταφερθεί νωρίτερα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Ελπίς».
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει, μέχρι στιγμής, γνωστά από την Αστυνομία το θύμα είναι αλλοδαπός, πιθανότατα αλβανικής υπηκοότητας και δέχθηκε επίθεση από ένα άγνωστο άτομο που επέβαινε σε δίκυκλο.
Ο δράστης πυροβόλησε με καλάσνικοφ το θύμα έξι φορές στο στήθος και διέφυγε. Στο σημείο της επίθεσης βρέθηκε ένα καλάσνικοφ που θεωρείται ότι είναι το όπλο του εγκλήματος ενώ το θύμα είχε πάνω του ένα πιστόλι και ένα περίστροφο που όμως δεν πρόλαβε να χρησιμοποιήσει .
Από την Αστυνομία το έγκλημα αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών και διενεργείται προανάκριση από το τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής της Ασφάλειας Αττικής . Ταυτόχρονα γίνονται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.
Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο ποινικού εγκλήματος, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί τίποτε ακόμη επισήμως. Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινισθεί κάτω από ποιές συνθήκες και μεταξύ ποίων υπήρξε η αιματηρή ένοπλη συμπλοκή . 
Στο τόπο του συμβάντος βρίσκονται αστυνομικοί της Ασφάλειας που ερευνούν την υπόθεση.
enet.gr

1 σχόλιο:

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)