Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

ΞΗΛΩΣΤΕ ΤΩΡΑ, τα ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ πλοκάμια του ΣΑΜΑΡΑ!

Διαλόγους – σοκ που υποστηρίζει ότι είχε με τον γ.γ. της κυβέρνησης, Παναγιώτη Μπαλτάκο, παρουσίασε στη Βουλή ο Η. Κασιδιάρης - Μεθόδους μαφίας χρησιμοποιεί η Χρυσή Αυγή - Παραιτήθηκε ο Μπαλτάκος - ΣΥΡΙΖΑ: Ένοχη η σιωπή της κυβέρνησης 



Απομαγνητοφωνημένη η συνομιλία του Γενικού Γραμματέα της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκου με τον βουλευτή της χρυσής Αυγής παρουσίασε ο ίδιος ο Κασιδιάρης στη Βουλή.
Το οπτικοακουστικό υλικό:
Όπως υποστηρίζει στα έγγραφα που παρουσίασε, ο γ.γ. της κυβέρνησης του περιέγραψε αναλυτικά τις αντιδράσεις του Αντώνη Σαμαρά όταν έμαθε ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης αφέθηκε ελεύθερος. Επίσης, φέρεται να του εξηγεί αναλυτικά ότι υπήρξαν παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη από τους υπουργούς Χαράλαμπο Αθανασίου και Νίκο Δένδια, με εντολή Σαμαρά, καθώς και ότι δεν υπήρχαν στοιχεία εναντίον του βουλευτή της ΧΑ. Aναφέρει ακόμη ότι οι διάλογοι με τον Παναγιώτη Μπαλτάκο είναι μαγνητοσκοπημένοι και έχουν κατατεθεί στη δικογραφία «κατά της κυβέρνησης Σαμαρά στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, στο Στρασβούργο».
Ο  Κασιδιάρης κάνει λόγο για «αδίκημα κατάχρησης εξουσίας σε βαθμό κακουργήματος, τουλάχιστον για τον υπουργό Δικαιοσύνης, και εντός των επόμενων ημερών θα καταθέσει πρόταση για παραπομπή του εν λόγω υπουργού στην προανακριτική επιτροπή.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημ. Παπαδημούλης, δήλωσε κατά τη συζήτηση για την άρση ασυλίας των χρυσαυγιτών: «Όσα καταγγέλθηκαν από τον Κασιδιάρη, εύχομαι και ελπίζω να μην είναι αλήθεια. Αν αληθεύουν, συνιστούν σοβαρό πολιτικό, ηθικό και δημοκρατικό θέμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ επιφυλάσσεται να ενημερωθεί και να αξιολογήσει. Πρέπει να ασχοληθεί και η Βουλή με το θέμα».
Ο Δημ. Παπαδημούλης σχολίασε επίσης στο twitter: Μπαλτάκος-Κασιδιάρης μιλάνε σαν "αδέλφια".

«Θα αποτελεί μείζoν πολιτικό θέμα αν και εφόσον το υλικό που διαρρέει ο Η. Κασιδιάρης είναι πραγματικό» δήλωσε πριν από λίγο στο Κόκκινο ο γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης.  
Στο μεταξύ,  νέα βίντεο που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, απεικονίζονται μέλη της Χ.Α, αναμέσά τους και ο πυρηνάρχης Νίκαιας Γιώργος Πατέλης, να πυροβολούν από μπαλκόνια σπιτιών, μπροστά σε παιδιά.

Δείτε αναλυτικά τους διαλόγους που παρουσίασε ο Ηλίας Κασιδιάρης:

left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)