Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

ΤΩΡΑ: Αστυνομικοί ακινητοποίησαν τον επιχειρηματία που απειλούσε να τα κάψει όλα



Με χειρουργικές κινήσεις οι αστυνομικοί που διαπραγματευόντουσαν με τον 77χρονο επιχειρηματία κατάφεραν να τον χαλαρώσουν και στη συνέχεια να τον ακινητοποιήσουν.


Αίσιο τέλος είχε, όπως όλα δείχνουν, το περιστατικό με τον 77χρονο επιχειρηματία από την Πέλλα, ο οποίος λίγο μετά τις 9 εισέβαλλε στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων στην Καρόλου Ντηλ και απειλούσε να αυτοπυρποληθεί. Αυτή την ώρα οι αστυνομικοί τον έχουν ακινητοποιήσει με τη χρήση αφρού. Μέχρι στιγμής δεν έχουν βγει από το κτίριο.

Πηγή: thestival
-------------------------------------------------------------------

Θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Γνωστός επιχειρηματίας στον Νομό Πέλλας, ο οποίος είχε εμπλακεί στην υπόθεση «φρουτάκια» που είχε αποκαλυφθεί στην τηλεοπτική εκπομπή «Ζούγκλα», φέρεται να είναι ο άνθρωπος που απειλεί αυτήν την ώρα να αυτοπυρποληθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Ο άνδρας κρατά όμηρο τη διευθύντρια του Ταμείου, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει περιλούσει με βενζίνη το γραφείο της, απειλώντας να βάλει φωτιά.

Ο επιχειρηματίας είχε μία τεράστια περιουσία στον Νομό Πέλλας. Καφετέριες, σινεμά, οικοδομικές επιχειρήσεις.
Τα φρουτάκια και οι γνωριμίες με τον υπουργό Μακεδονίας-Θράκης, το 2002.

Το 2002, η «Ζούγκλα» είχε αποκαλύψει τη δράση του ,στον παράνομο ηλεκτρονικό τζόγο. Θεωρείται, άλλωστε, ο πρωτεργάτης του παράνομου «στοιχήματος» στην Πέλλα.

Σοκ είχε προκαλέσει η φωτογραφία-ντοκουμέντο της «Ζούγκλας» που τον παρουσίαζε  να κάθεται με άνεση στο γραφείο του τότε υπουργού Μακεδονίας - Θράκης,  και να κουβεντιάζουν.

Το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αστυνομίας και την Ασφάλεια Γιαννιτσών, μπήκε στον χώρο διενέργειας του παράνομου «στοιχήματος», όπου βρήκε μέσα σε εντοιχισμένο χρηματοκιβώτιο μετρητά ύψους 1 εκατ. ευρώ, δηλαδή 340.750.000 δραχμές, και οκτώ τραπεζικές επιταγές συνολικής αξίας 700.000 ευρώ και 164.000 δολ. ΗΠΑ. Επίσης βρήκε 16.000 μετοχές ιδιωτικής εταιρείας , δύο «χρυσές κάρτες» απεριόριστης πίστωσης, 12 βιβλιάρια καταθέσεων συνολικού ποσού 600.000 μάρκων και 86.000 δολαρίων, ένα πιστόλι 22 χιλιοστών μάρκας «Μπερέτα» και 27 σφαίρες ιδίου διαμετρήματος, καθώς και ένα όπλο εκτόξευσης αναισθητικού αερίου.

Μέσα από τα ηλεκτρονικά αρχεία του  - δρούσε ως «πράκτορας» ξένων εταιρειών - που κατέσχεσε το ΣΔΟΕ, σε ένα από τα καταστήματά του εντοπίστηκαν ονόματα παικτών παράνομων στοιχημάτων από την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Βρετανία, τον Καναδά και τις ΗΠΑ.



(οδός Ερμού και Κάρολου Ντηλ)

 



Σε λίγο περισσότερα...

Πηγή φωτό-video:thestival

ΠΗΓΗ:zougla.gr
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των ειδικών της Ελληνικής Αστυνομίας και του 62χρονου (και όχι 72χρονου, όπως έλεγαν οι πρώτες πληροφορίες) άνδρα, που εισέβαλε το πρωί, στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, απειλώντας να βάλει φωτιά.



   Μέσα στα γραφεία του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, στην οδό Ερμού με Καρόλου Ντηλ, βρίσκεται ο 62χρονος, ο οποίος φέρεται να έχει οικονομικές διαφορές με το Ταμείο, η διευθύντρια της υπηρεσίας, διαπραγματευτές της αστυνομίας και πυροσβέστες.

   Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 62χρονος είναι επιχειρηματίας από την περιοχή των Γιαννιτσών, ο οποίος είχε κατηγορηθεί κατά το παρελθόν για υπόθεση που σχετίζεται με παράνομο στοίχημα και «φρουτάκια».

express.gr
----------------------------------------------------------------------------
 τα βίντεο απο την t.v

Ηλικιωμένος άνδρας εισέβαλε με ένα μπετόνι βενζίνη και πιστόλι εκτόξευσης φωτοβολίδων στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, και απειλεί να βάλει φωτιά, ενώ κρατάει όμηρο τη διευθύντρια του Ταμείου.



Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, αντιμετωπίζει οικονομικές διαφορές με την υπηρεσία.





real.gr
REAL.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)