Σάββατο 12 Μαΐου 2012

διαλυεται το ΠΑΣΟΚ..


Βενιζέλος: Τίποτα δεν αλλάζει αν επαναληφθούν οι εκλογές
Τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ με τη σημερινή του μορφή ετοιμάζει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, όπως φάνηκε την Παρασκευή στην τελευταία, όπως εξελίχθηκε, συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου.
Μετά την εκλογική καταβαράθρωση, ο κ. Βενιζέλος -που θεωρεί πως η μακρόχρονη συμμετοχή του κόμματος στην κυβέρνηση είχε ως αποτέλεσμα να αποκτήσει καθεστωτικά χαρακτηριστικά και να μην είναι καθόλου ελκυστικό για τους πολίτες- επιχειρεί να αλλάξει εκ θεμελίων το Κίνημα, παύοντας άμεσα τη λειτουργία όλων των οργάνων του, ενώ προαναγγέλλει σαρωτικές αλλαγές εν όψει του συνεδρίου που προγραμματίζεται για τις 3 Σεπτεμβρίου.
Κατά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου, ο κ. Βενιζέλος ζήτησε τις παραιτήσεις όλων των μελών του και παράλληλα ανακοίνωσε ότι καταργούνται και όλα τα όργανα του ΠΑΣΟΚ σε νομαρχιακό και περιφερειακό επίπεδο. "Πρέπει να κοπεί ο ομφάλιος λώρος του κυβερνητισμού που σάπισε το ΠΑΣΟΚ" φέρεται να είπε ο κ. Βενιζέλος.
Παράλληλα κάλεσε στους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ που μετέχουν στην κυβέρνηση να παραιτηθούν. "Είπα στους υπουργούς του κυρίου Παπαδήμου ότι δεν θα μετέχουμε στην κυβέρνηση. Θα παραιτηθούν και θα πάμε σε υπηρεσιακή κυβέρνηση" ανέφερε.
Ο κ. Βενιζέλος πήγε ένα βήμα παρά πέρα, λέγοντας ότι η παράταξη θα ξαναφτιαχτεί εκ βάθρων, στέλνοντας μήνυμα στα λεγόμενα κορυφαία στελέχη ότι οι επετηρίδες στην Ιπποκράτους είναι παρελθόν.
"Το ΠΑΣΟΚ του 13% έχει τελειώσει. Έχει πεθάνει από τον κυβερνητισμό, τον παρασιτισμό και τον κρατισμό. Δεν υπάρχουν πολλοί που μπορούν να μιλήσουν ιδεολογικά. Αποτελεί μεγάλο στοίχημα η αναγέννηση της παράταξης και δεν έχουν νόημα οι επετηρίδες, γιατί ο επόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα είναι 30 ετών" ανέφερε.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παραδέχθηκε ότι η υπόθεση Τσοχατζόπουλου έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο εκλογικό αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής, ενώ δεν απέκλεισε ότι στο μέλλον μπορεί να αποκαλυφθούν κι άλλες περιπτώσεις πρώην στελεχών που μπορεί να εμπλέκονται σε ανάλογες υποθέσεις.
"Την ώρα που στις 18 Μαρτίου προσπαθούσαμε να ανανήψουμε, η ιστορία του Άκη μάς αποτελείωσε. Άνοιξε το καπάκι της ηθικής, το ΠΑΣΟΚ θα εξακολουθήσει να ταλαιπωρείται, γιατί μπορεί να ακολουθήσουν και άλλες υποθέσεις οι οποίες θα μας πλήξουν" επισήμανε.
megatv.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)