Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ Σκληρή απάντηση των ιδιωτικών εκπαιδευτικών

Σκληρή απάντηση των ιδιωτικών εκπαιδευτικών


Επιμένει στις σκληρές δηλώσεις η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών, κατά του υπουργείου Παιδείας, όσον αφορά τη μισθολογική και βαθμολογική εξομοίωση των ιδιωτικών εκπαιδευτικών με τους συναδέλφους τους στο δημόσιο.
Με νέα ανακοίνωση της η Ομοσπονδία, απαντά σε όσα ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας, ότι με την εν λόγω γνωμοδότηση εξομοίωσης προστατεύονται οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί από τον κίνδυνο της υπαγωγής τους σε ατομικές συμβάσεις εργασίας.
«Ο υπουργός Παιδείας», επισημαίνεται στην ανακοίνωση, «απάντησε προκλητικά πως η πράξη του αυτή γίνεται για το καλό των ιδιωτικών εκπαιδευτικών».
«Το θράσος περισσεύει από τους εκπροσώπους της παρασιτικής πολιτικής τάξης που, λίγο πριν καταρρεύσει υπό το βάρος της λαϊκής οργής, επιχειρεί να κάνει τα τελευταία πλουσιοπάροχα δώρα στις πανίσχυρες οικονομικές ολιγαρχίες που το στήριζαν» αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί και ζητούν από τον υπουργό Παιδείας απαντήσεις στα ερωτήματα τους για την ακριβή ημερομηνία της έκδοσης της γνωμοδότησης, τον αριθμό πρωτοκόλλου της, και τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου που υπέγραψαν τη γνωμοδότηση.
Οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί επαναλαμβάνουν ότι η Ομοσπονδία θα καταθέσει την Πέμπτη, 9/5, μηνυτήρια αναφορά εναντίον του υπουργού Παιδείας για παράβαση καθήκοντος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)