Τρίτη, 2 Σεπτεμβρίου 2014

Αποδοκιμασίες κατά Βενιζέλου στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στο Ζάππειο

Αποδοκιμασίες από συγκεντρωμένους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ δέχθηκε ο Βαγγέλης Βενιζέλοςτην ώρα που μιλούσε στην εκδήλωση στο Ζάππειο στο πλαίσιο των εγκαινίων της έκθεσης-αφιερώματος στον Ανδρέα Παπανδρέου με τίτλο «Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή».
Ο κόσμος που συγκεντρώθηκε φώναξε συνθήμαρα « Παπανδρέου – Παπανδρέου», «Γιώργο γερά να πέσει η Δεξιά και «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ με τον Γιώργο αρχηγό».


Η εκδήλωση ξεκίνησε παρουσία στελεχών του ΠΑΣΟΚ, ανάμεσά τους ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος και ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Βασικός ομιλητής της συγκέντρωσης - η οποία ανοίγει τη σειρά επετειακών εκδηλώσεων για τα 40 χρόνια του ΠΑΣΟΚ - ήταν ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. 

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος απυήθυνε χαιρετισμό. «Άκουσα το σύνθημα για να πέσει η δεξιά. Την Τετάρτη θα μιλήσουμε για το πότε και πώς φτάσαμε στη συνεργασία με τη ΝΔ και το ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη» είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος προκαλώντας αποδοκιμασίες. Καθ'όλη όλη τη διάρκεια της ομιλίας του προέδρου του ΠΑΣΟΚ οι διακοπές από συνθήματα όπως «Παπανδρέου-Παπανδρέου» ήταν συχνές με αποτέλεσμα να υποχρεωθεί να διακόψει την ομιλία του πολλές φορές.


Το παρών έδωσαν ο γραμματέας της κεντρικής επιτροπής της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος και ο Νίκος Τσουκάλης από τη ΔΗΜΑΡ.

Την Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου, θα γίνει δεύτερη εκδήλωση στο Ζάππειο με ομιλητή αυτή τη φορά τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλο. Σε αυτήν θα είναι παρών ο Κώστας Σημίτης, όχι όμως και ο Γιώργος Παπανδρέου.
Πληροφορίες από τα ΝΕΑ
left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου