Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

50 άνδρες της αντιτρομοκρατικής στη βίλα του Αναστάσιου Πάλλη!

Τουλάχιστον 50 αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής υπο την συνοδεία τριών εισαγγελέων κάνουν αυτή την ώρα φύλλο και φτερό την βίλα του καταζητούμενου "εφοπλιστή" Αναστάσιου Πάλλη στην οδο Θεσσαλίας στο Πανόραμα της Βούλας. Η περιοχή έχει αποκλειστεί απο πάνοπλους άνδρες της αντιτρομοκρατικής και της κρατικής ασφάλειας και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η κολοσσιαία επιχείρηση γίνεται για τυχόν διασυνδέσεις του επιχειρηματία με τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και τον οπλισμό της..


.
πηγή: athensvoice
Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας έχει οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη και στο πρόσφατο παρελθόν για παράνομη κατοχή όπλων, ενώ έχει κατηγορηθεί και για οικονομικές ατασθαλίες.





Έρευνα από τις δικαστικές Αρχές με τη συνδρομή της Αστυνομίας είναι σε εξέλιξη στη βίλα του εφοπλιστή Αναστάσιου Πάλλη, στο Πανόραμα της Βούλας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η έρευνα σχετίζεται με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και πραγματοποιείται έπειτα από καταγγελίες για την ύπαρξη όπλων, σχετικών με την οργάνωση.

Υπενθυμίζεται ότι ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας έχει οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη και στο πρόσφατο παρελθόν για παράνομη κατοχή όπλων, ενώ έχει κατηγορηθεί και για οικονομικές ατασθαλίες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί:

“Επτά πυροβόλα όπλα, για τα οποία υφίσταται άδεια κατοχής κυνηγετικών όπλων, χωρίς όμως να εμπίπτουν στην κατηγορία αυτή. Όπλο ιδίου τύπου βρέθηκε σε παράλληλη έρευνα σε οικία του στο Παλαιό Φάληρο, 13 πυροβόλα όπλα, για τα οποία υφίσταται μεν άδεια κατοχής κυνηγετικών όπλων, πλην όμως εξετάζεται αν εμπίπτουν στην κατηγορία αυτή, 60 μαχαίρια διαφόρων τύπων –πεταλούδες – στιλέτα, 10 διόπτρες κατεύθυνσης στόχων laser και δύο 2 συσκευές ηλεκτρικής εκκένωσης taser”.


Πηγή: efsyn.gr

Όπως σημειώνει το Κουτί της Πανδώρας:

Τα πυροβόλα που εντοπίστηκαν είναι κυνηγετικά όπλα, τα οποία έχουν υποστεί μετατροπές, όπως κόψιμο της κάνης ή αφαίρεση των μειωτήρων, που τα καθιστούν με βάση το Ν 2168/1993 άρθρο 1, πολεμικά όπλα. Ως σημαντικό εύρημα αξιολογούνται από τις Αρχές και οι διόπτρες καθώς θεωρούνται πολεμικό υλικό και απαγορεύεται η χρήση τους.

Τα 60 μαχαίρια που εντοπίστηκαν είχαν υποδειχθεί από τον άγγλο μάρτυρα, όπως είχε αποκαλύψει το HOT DOC, από την πρώτη του κατάθεση, αλλά μέχρι τώρα οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ δεν είχαν καταφέρει να τα εντοπίσουν.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, μάρτυρας που έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα προστασίας για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, κατέθεσε ότι δύο εφοπλιστές χρηματοδοτούν την οργάνωση, καθώς επίσης και σχέσεις της οργάνωσης με διακίνηση όπλων αλλά και με κυκλώματα της νύχτας.

Μάλιστα σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, η οργάνωση φέρεται να έχει στη διάθεση της οπλισμό ο οποίος και θα χρησιμοποιούνταν “εν καιρώ”. Και όλα αυτά εν γνώσει της κεντρικής ηγετικής ομάδα.

Πηγή: Κουτί της Πανδώρας

* * *

ΥΓ.:  Ο Αν. Πάλλης συμμετέχει από το 2011 με 40% στο μετοχικό κεφάλαιο της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» (δείτε και το σχετικό σχόλιο του συνεκδότη του, Θέμου Αναστασιάδη, τότε), η οποία φυσικά τον επαινούσε  μετά για την εθνική του προσφορά.

Δείτε ακόμα:

Χρυσή Αυγή, ο πολύτιμος «συνεργάτης» των εφοπλιστών
left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)