Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Στάση εργασίας και πορεία προς την Βουλή πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι του ΤΤ

Κλειστές Αμαλίας και Βασ. Σοφίας λόγω πορείας

Κλειστές είναι αυτή την ώρα η Αμαλίας από Ξενοφώντος και η Βασ. Σοφίας από Σέκερη λόγω πορείας που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι σε Αγροτική Τράπεζα και Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.
εθνος






χάος στο κέντρο,λόγω των 2 πορειών,ατε κ ττ.


Ο σύλλογος εργαζομένων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη σχεδιαζόμενη ιδιωτικοποίηση του ΤΤ, πραγματοποιεί σήμερα τετράωρη πανελλαδική στάση εργασίας από τις 11:00 μέχρι τις 15:00.

Οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν πορεία προς την τράπεζα της Ελλάδος και εν συνεχεία στη Βουλή εκεί όπου βρίσκονται και οι εργαζόμενοι της Αγροτικής. Οι εργαζόμενοι ζητούν την ανακεφαλαιοποίηση του ΤΤ και είναι αντίθετοι στο ξεπούλημα του, καθώς όπως αναφέρουν στα 110 χρόνια ιστορίας του από το δημόσιο δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ, ενώ αντιθέτως μόνο την τελευταία πενταετία έχει δώσει 3 δισ. 

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ζητά άμεση συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών και με το διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας προκειμένου να ενημερωθεί υπεύθυνα για τις θέσεις τους στο θέμα της ανακεφαλαιοποίησης του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

«Οι εργαζόμενοι θα παλέψουμε με όλα τα μέσα για να αποτρέψουμε το ξεπούλημα της πρώτης Τράπεζας στην Ελλάδα και της τρίτης στην Ευρώπη σε κεφαλαιακή επάρκεια. Το σκάνδαλο αυτό δεν πρέπει ο ελληνικός λαός να το επιτρέψει» αναφέρουν στην ανακοίνωση τους.

Οι υπάλληλοι του ΤΤ θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους με τρίωρη πανελλαδική στάση εργασίας τη Δευτέρα 6 Αυγούστου (12:00 – 15:00) και 24ωρη πανελλαδική απεργία την Τετάρτη 8 Αυγούστου.
πρωτο θεμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)