Κυριακή 29 Απριλίου 2012

"Φοβούνται μια κυβέρνηση της Αριστεράς"

Φωτογραφία για ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

Για προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας, αριστερών και οικολογικών δυνάμεων, μίλησε μεταξύ άλλων στη διακαναλική του συνέντευξη, ο Αλέξης Τσίπρας.
Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο σχηματισμού κυβέρνησης των δυνάμεων της Αριστεράς, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές ένα φάντασμα πλανάται πάνω από την πολιτική ζωή της Ελλάδας, το φάντασμα της κυβέρνησης της Αριστεράς. Όλες οι δυνάμεις της γερασμένης Ελλάδας ενώθηκαν σε μια ιερή συμμαχία απέναντι σε αυτό το φάντασμα. Το καταρρέον πολιτικό σύστημα, η εγχώρια διακοπή, συντονίζουν τις δυνάμεις, συκοφαντούν, διαστρεβλώνουν, λοιδορούν και κάνουν ότι μπορούν, προκειμένου αυτό το όνειρο για το λαό -αλλά εφιάλτης για τους ίδιους- να μη γίνει πραγματικότητα".
"Εμείς, όχι, δεν θα επιστρέψουμε τη διερευνητική εντολή, διότι αν καταφέρουμε να μας δοθεί, αυτό θα είναι γιατί θα μας τη δώσει ο λαός. Δεν θα μας τη δώσει ο πρόεδρος της Δημοκρατίας επειδή μας συμπαθεί, θα είναι υποχρεωμένος να το κάνει με βάση το Σύνταγμα και την ψήφο του λαού. Αν ο λαός λοιπόν μας δώσει ένα τέτοιο όπλο, εμείς τα όπλα του λαού δεν θα τα παραδώσουμε", τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.
Αναφερόμενος στους κκ. Σαμαρά - Βενιζέλο και στα "πανικόβλητα μέσα της διαπλοκής" που τους στηρίζουν -όπως είπε- γιατί "φοβούνται ότι θα χάσουν την εξουσία τους που είχαν επί 35 συναπτά χρόνια- τόνισε "δεν χρειάζεται κανείς να δώσει λαβές, τις λαβές τις βρίσκουν από μόνοι τους".
Και πρόσθεσε: "Ξέρετε όμως κάτι; Ακόμη κι όταν προσπαθούν να δυσφημίσουν, να διαστρεβλώσουν, να διαμορφώσουν ψευδή εικόνα, τους γυρίζει 'μπούμερανγκ', διότι δεν πείθουν πια. Σημασία έχει και ποιός είναι αυτός που προσπαθεί να σε δυσφημίσει, να σε διαστρεβλώσει. Και για κακή τους τύχη, τα ΜΜΕ που τους στηρίζουν, έχουν ευλογήσει όλες τις ιστορικές πολιτικές κωλοτούμπες που έκαναν τα τελευταία 2 χρόνια προκειμένου να στηρίξουν κυβερνήσεις των συμφερόντων και της διαπλοκής των δανειστών".
megatv.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)