Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Το Φάντασμα της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ,Πλανιέται Πάνω απο την Ελλάδα!




Να ξεκινήσω από τη μικρή πολιτική εισαγωγή με μια παράφραση μιας ιστορικής ρήσης: Μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές κι ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από την πολιτική ζωή της Ελλάδας. Το φάντασμα της Κυβέρνησης της Αριστεράς. Όλες οι δυνάμεις της γερασμένης Ελλάδας, ενώθηκαν σε μια ιερή συμμαχία, απέναντι σε αυτό το φάντασμα.

Το καταρρέον πολιτικό σύστημα, η εγχώρια διαπλοκή, συντονίζουν τις δυνάμεις τους. Συκοφαντούν, διαστρεβλώνουν, λοιδορούν, κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου αυτό το όνειρο για το λαό αλλά εφιάλτης για τους ίδιους, να μην γίνει πραγματικά.

Δεν τα καταφέρουν όμως. Διότι πλέον τα μηνύματα που παίρνουμε από παντού, από όπου κι αν βρεθούμε σε κάθε γεωγραφικό μήκος και πλάτος της χώρας, τα μηνύματα που παίρνουμε είναι ότι αυτή η ιδέα είναι πια πλειοψηφική, εναλλακτική δυνατότητα στη συνείδηση του λαού μας και γι' αυτό τρομοκρατούνται.
Εμείς καλωσορίζουμε αυτή την εξέλιξη, όχι την τρομοκρατία τους, αλλά το γεγονός ότι ο λαός μας έχει πια στη συνείδησή του την εναλλακτική αυτή προοπτική. Επιδιώξαμε αυτή την εξέλιξη και είμαστε ευτυχείς που καταφέραμε να φέρουμε στο επίκεντρο της προεκλογικής αντιπαράθεσης στο επίκεντρο του προεκλογικού διαλόγου, την εναλλακτική πρόταση συγκρότησης Κυβέρνησης Αριστεράς.
απο την διακαναλική...περισσότερα ...εδώ...<------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)