Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Υπάλληλος των ΕΛΤΑ δολοφόνησε εν ψυχρώ γυναίκα συνάδελφό του

Σκότωσε εν ψυχρώ γυναίκα συνάδελφό του
Νεκρή από τα πυρά συναδέλφου της έπεσε μία υπάλληλος των Ελληνικών Ταχυδρομείων, μέσα στο υποκατάστημα στην συμβολή των οδών Φίλωνος και Τσαμαδού στον Πειραιά.
Λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωί μπήκε στο κατάστημα ένας συνάδελφός της, ταχυδρομικός διανομέας, έβγαλε πιστόλι και την πυροβόλησε, τραυματίζοντάς την θανάσιμα.
Στην συνέχεια παρέμεινε εντός του καταστήματος, όπου και συνελήφθη, ενώ στην περιοχή βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
www.ethnos.gr

Εγκλημα πάθους Σκότωσε εν ψυχρώ 30χρονη στα ΕΛΤΑ Πειραιά

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΛΙΑ ΝΕΣΦΥΓΕ

Αποφασισμένοςνα εκδικηθεί τη 40χρονη συνάδελφό του, διαζευγμένη μητέρα δύο παιδιών, επειδή αποφάσισε να διακόψει τη σχέση που είχε μαζί του, ήταν ο 35χρονος υπάλληλος των ΕΛΤΑ, δράστης τής εν ψυχρώ δολοφονίας που συγκλόνισε χθες το πρωί υπαλλήλους και συναλλασσόμενους στα κεντρικά γραφεία των ΕΛΤΑ στον Πειραιά.
Η άτυχη γυναίκα τον τελευταίο καιρό προσπαθούσε με κάθε τρόπο να τον αποφύγει. Αναγκάσθηκε να ζητήσει μετάθεση από το γραφείο των ΕΛΤΑ στο Κερατσίνι και έκανε και ασφαλιστικά μέτρα εις βάρος του. Τίποτα όμως δεν την προστάτευσε χθες, πρώτη ημέρα που πήγε στη νέα της υπηρεσία.
Ο 35χρονος δράστης, διανομέας στα ΕΛΤΑ Κερατσινίου, οπλισμένος με ένα πιστόλι, την αναζήτησε στη νέα της υπηρεσία. «Μου κατέστρεψες το σπίτι, μου κατέστρεψες τη ζωή» της είπε, σύμφωνα με μαρτυρίες, και στη συνέχεια έστρεψε το πιστόλι εναντίον της και πυροβόλησε πέντε φορές στο πρόσωπο και στο στήθος.
Μετά το έγκλημα, ο δράστης επικοινώνησε ο ίδιος με την Αστυνομία και περίμενε να συλληφθεί.
«Την απειλούσε συνέχεια» είπε συγκλονισμένος ένας συγγενής του, ο οποίος πιστεύει ότι ο 35χρόνος είναι κατά πάσα πιθανότητα ο δράστης του εμπρησμού στο αυτοκίνητο του θύματος που είχε γίνει πριν από δύο ημέρες.
Η εν ψυχρώ δολοφονία έγινε λίγο μετά τις 10 το πρωί μπροστά στα έντρομα μάτια, τουλάχιστον δέκα υπάλληλων που βρίσκονταν στο τμήμα ταξινόμησης στον δεύτερο όροφο των κεντρικών γραφείων των ΕΛΤΑ του Πειραιά, στη διασταύρωση των οδών Τσαμαδού και Φίλωνος.
Ο δράστης την έψαχνε στο νέο της γραφείο και για αρκετή ώρα ανεβοκατέβαινε τους ορόφους. Μόλις εντόπισε τον χώρο, πλησίασε στο γραφείο της και αφού διαπληκτίστηκε για λίγο μαζί της έβγαλε το όπλο.
Στους άλλους υπάλληλους που πάγωσαν στη θέα του πιστολιού, είπε: «Δεν κινδυνεύει κανείς. Δεν έχω τίποτα με σας» και στη συνέχεια πυροβόλησε.
Πατέρας δύο παιδιών και σε διάσταση με τη σύζυγό του, γνωρίστηκε με την 40χρονη η οποία είχε χωρίσει από τον σύζυγό της στα ΕΛΤΑ Κερατσινίου όπου εργάζονταν. Η ζωή της άτυχης γυναίκας έγινε μαρτυρική, όταν αποφάσισε να βάλει τέλος στη σχέση. Από τις πιέσεις αναγκάσθηκε να ζητήσει μετάθεση και να προβεί σε ασφαλιστικά μέτρα. Υστερα από μια ολιγοήμερη άδεια, σύμφωνα με πληροφορίες, χθες είχε πάει στο νέο της πόστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)