Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

συνεχιζονται οι αυτοκτονιες, κ οι απονοημενες πραξεις


Γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός ο άντρας που αυτοκτόνησε στο λιμάνι του Πειραιά!

Ο διάσημος συγγραφέας, ερμηνευτής και σκηνοθέτης του θεάτρου, Χρήστος Χαρμπάτσης είναι ο άνθρωπος που σήμερα το πρωί έκανε βουτιά θανάτου με το αυτοκίνητό του στο λιμάνι του Πειραιά.

Κανείς δεν ξέρει ακόμη τους λόγους που ώθησαν τον σκηνοθέτη να φύγει από τη ζωή με αυτό τον τρόπο.  Αυτόπτες μάρτυρες τον άκουσαν να λέει "άντε γεια" πριν κάνει το σάλτο μορτάλε από το λιμάνι του Πειραιά.

Η δημοφιλής ηθοποιός και στενή φίλη του εκλιπόντος, Έφη Παπαθεοδώρου δήλωσε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου συγκλονισμένη από το γεγονός:
"Προχτές μιλήσαμε, ξέρω βέβαια οτι είχε προβλήματα αλλά του είπα Χρήστο μου έλα να με δεις σε μια δουλειά που ετοιμάζω και μου λέει θα έρθω. Τι λες παιδί μου, πάρα πολύ στεναχωρήθηκα. Συνεργαζόμαστε πάρα πολλά χρόνια με τον Χρήστο, πρόκειται περί μεγάλου ταλέντου. Τώρα αυτό που μου λέτε με έχει τρελάνει, πάρα πολύ στεναχωρήθηκα. Θα πάρω τώρα την οικογένεια του. Ήταν πολύ διακριτικός άνθρωπος, δεν έλεγε, δε σου μετέφερε τα προβλήματά του. Ήταν πάντα χαρούμενος, γενναιόδωρος, γελαστός. Τι κρίμα θεέ μου!" είπε  η κυρία Παπαθεοδώρου.
www.difernews.gr

Πυροβολισμοί μέσα στην εφορία Αγίας Παρασκευής!

Οπλισμένος σαν να πήγαινε σε... στρατιωτική επιχείρηση ήταν ο 70χρονος...«Ράμπο» που αναστάτωσε σήμερα το πρωί την Εφορία Αγίας Παρασκευής, στην οδό Γούναρη 38. Κρατούσε μία κυνηγετική καραμπίνα με κομμένη την κάνη, φορούσε φόρμα παραλλαγής, μπερέ των ειδικών δυνάμεων, ενώ σε μία τσάντα έφερε διαφόρων ειδών... πολεμοφόδια, από βόμβες μολότοφ, γκαζάκια και φυσίγγια. Όπως είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν χωρίς να τραυματιστεί κανείς, εισέβαλε στο κτίριο της ΔΟΥ προκειμένου να «αποδόσει δικαιοσύνη», ενώ ανέφερε ότι δεν θ΄ αφήσει να του «κατάσχουν το σπίτι»
.Ο ...«Ράμπο» εμφανίστηκε ως αυτόκλητος υπερασπιστής του δικαίου και αναστάτωσε υπαλλήλους και συναλλασσόμενους, αφού για περισσότερο από 1,5 ώρα, σκόρπισε τον τρόμο και τον πανικό.
 Φωνάζοντας ότι πήγε «να αποδώσει δικαιοσύνη» και βρίζοντας τους πάντες και τα πάντα γιατί του «κατάσχουν το σπίτι», πυροβόλησε στο ταβάνι των γραφείων, χωρίς ευτυχώς κανείς να τραυματιστεί από τα σκάγια, τα οποία σκορπίστηκαν στους γύρω χώρους.
Η εμφάνισή του, σε συνδυασμό με διάφορα που έλεγε, επέτειναν στους παρευρισκόμενους στο κτίριο της ΔΟΥ τον πανικό, αφού συνειδητοποίησαν ότι είχαν να κάνουν με έναν απρόβλεπτο εισβολέα...

Υπάλληλοι και συναλλασσόμενοι πολίτες κατέφυγαν αναστατωμένοι στην ταράτσα, ενώ άλλοι έτρεξαν και καλύφθηκαν πίσω από γραφεία.
Τελικά ο ...«Ράμπο» πείστηκε από τον ειδικό διαπραγματευτή της ΕΛΑΣ να σταματήσει τις απειλές και λίγο μετά παραδόθηκε στους αστυνομικούς που πήγαν στη ΔΟΥ μόλις ενημερώθηκαν για την ...εισβολή. 
Η ...επιχείρηση του «Ράμπο» στο κτίριο της ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής, άρχισε στις 10.30 το πρωί.Αρχικά, όπως είπαν οι υπάλληλοι της Εφορίας, πήγε στον 2ο και τον 3ο όροφο και άρχισε να λέει «δεν θα μου τα πάρετε όλα», ενώ αναζητούσε έντυπα για να τα συμπληρώσει. Στη συνέχεια έβγαλε το κυνηγετικό όπλο και άρχισε να πυροβολεί προς το ταβάνι.

Έπειτα ζήτησε να βγουν όλοι οι συναλλασσόμενοι πολίτες από τα γραφεία και αφού κράτησε μέσα μόνο τους υπαλλήλους, άρχισε να σχεδιάζει την ...άμυνά του απέναντι στους αστυνομικούς που είχαν αρχίσει να καταφθάνουν στο κτίριο.

Κάποιοι από τους υπαλλήλους, όπως είπαν συνάδελφοί τους, καθώς και πελάτες τη ΔΟΥ, φοβήθηκαν τόσο πολύ από τον εισβολέα, που κατέφυγαν στην ταράτσα. Για να μην τους βρει ο οπλοφόρος στο... καταφύγιο, ασφάλισαν την πόρτα, τοποθετώντας πίσω της έπιπλα!!!

Στη ΔΟΥ πήγε ειδικός διαπραγματευτής της ΕΛΑΣ, ο οποίος τον ηρέμησε και στη συνέχεια τον έπεισε να σταματήσει την... επιχείρηση.

Κατά τη συζήτησή τους, ο «Ράμπο» του είπε πως είχε μαζί του μία χειροβομβίδα, αλλά, όπως αποδείχτηκε, έλεγε ψέματα.Τελικά παραδόθηκε σε αστυνομικό που του επέτρεψε να μπει στο κτίριο και μέσα σε μία τσάντα που είχε μαζί του βρέθηκαν γκαζάκια, βόμβες μολότοφ και φυσίγγια.
Σπύρος A. Κουντούρης
Skountouris@pegasus.gr
http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)