Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Σορος,λεσχες,ΓΑΠ,Παπακωνσταντινου,..κ χρεωκοπια

Το φόρουμ φιλοξενήθηκε στο αριστοκρατικό ξενοδοχείο Villa d’ Este, ένα αναγεννησιακό παλάτι που βρίσκεται πάνω στη λίμνη Κόμο και χαρακτηρίζεται ως η «Εδέμ Της Μεσογείου»
Συναντήσεις σε Ιταλία και Αθήνα με τους «γκουρού» των αγορών
Επαφές με κορυφαίους παράγοντες των διεθνών αγορών όπως ο Τζορτζ Σόρος και οΝουριέλ Ρουμπίνι είχε τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου. 
Το μεσημέρι της Δευτέρας ο κ. Παπακωνσταντίνου συμμετείχε στη συνάντηση του Πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου με τον μεγαλοεπενδυτή και γκορού των διεθνών αγορών κ. Σόρος στην Αθήνα. Το υπουργείο Οικονομικών δεν ανακοίνωσε το αντικείμενο της συνάντησης. 
Είχε ωστόσο προηγηθεί -την Κυριακή- ένα δείπνο στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, το οποίο δεν ανακοινώθηκε στα ΜΜΕ. Σε αυτό μετείχαν προσωπικότητες της οικονομικής και πολιτικής ζωής και ειπώθηκαν πολλά και ενδιαφέροντα. Στο δείπνο παρακάθισαν μεταξύ άλλων ο κ. Παπακωνσταντίνου (δίπλα στον κ. Σόρος), ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠαΣοΚ και πρόεδρος της ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΑΣΕ κ. Π. Ευθυμίου, ο πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Δ. Δασκαλόπουλος και ο πρώην υπουργός Οικονομικων κ. Σ. Μάνος.
Επαφές με Ρουμπίνι - Ακερμαν - Σμάγκι στην «Εδέμ Της Μεσογείου»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)