Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού
Σταδιακή επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα μας από σήμερα Δευτέρα, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης τΕιδικότερα, τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι η περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας και ο παγετός, ιδιατέρως στα ηπειρωτικά, ο οποίος στα βόρεια θα είναι τοπικά ολικός.
Οι άνεμοι θα πνέουν θυελλώδεις στα ανατολικά πελάγη που θα φτάνουν τα 8 και τοπικά τα 9 μποφόρ με εξασθένηση το πρωί της Τετάρτης.ου καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική υπηρεσία.

Παράλληλα, χιόνια θα πέσουν στις ανατολικές όχι μόνο ηπειρωτικές, αλλά και νησιωτικές περιοχές, οι οποίες κατά κανόνα θα είναι ασθενείς, εκτός από τη βόρεια Εύβοια, την κεντρική Στερεά και τη Μαγνησία όπου πρόσκαιρα θα είναι εντονότερες.
Από το απόγευμα της Τετάρτη έντονες χιονοπτώσεις προβλέπονται στη δυτική Ελλάδα, οι οποίες σταδιακά και μέχρι τις πρωινές ώρες της Πέμπτης (2-2-12) θα επηρεάσουν και τις υπόλοιπες κυρίως κεντρικές και βόρειες ηπειρωτικές περιοχές.
Στην Αττική αναμένονται ασθενείς γενικά χιονοπτώσεις, οι οποίες θα σημειωθούν κατά περιόδους κυρίως στις βόρειες και ανατολικές περιοχές.
Χώροι φιλοξενίας αστέγων
Στην Αθήνα σε πρώτη φάση, από το μεσημέρι της Πέμπτης 26 Ιανουαρίου θα παραμείνουν ανοιχτοί οι ακόλουθοι χώροι:
  • Πολιτιστικός Χώρος 4ης Δημοτικής Κοινότητας, Λένορμαν και Αλεξανδρείας
  • Λέσχη Φιλίας Αγίου Μελετίου και Ξεναγόρα 6
  • Λέσχη Φιλίας Κίου 5, Κυψέλη
  • Κλειστό Γυμναστήριο Ρουφ, Πειραιώς και Εχελιδών 69
  • http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63609321

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)