Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Ν.Δ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΗ ΝΑΞΟ

Μετά την δήλωση των προθέσεών μας για την υποδοχή του πρώην υπουργού Στυλιανίδη και των άλλων δεξιών παρατρεχάμενων όλα τα προγράμματα που είχαν ανακοινωθεί για την επίσκεψη άλλαξαν. Η ανακοινωμένη για αύριο Σάββατο συνάντηση με τον δήμαρχο έγινε αιφνιδιαστικά σήμερα το μεσημέρι στις 2.00 αλλά η ετοιμότητα κάποιων κατοίκων του νησιού έδωσε έναν τόνο της παραδοσιακής κυκλαδίτικης φιλοξενίας.
Άγριο κράξιμο και πολιορκία του δημαρχείου επί 2 ώρες ανάγκασαν τους μπάτσους να καταστρώνουν διάφορα σχέδια για την φυγάδευση των "επισκεπτών" προς άγνωστη κατεύθυνση αφού, δυστυχώς, το δημαρχείο έχει πέντε!!! εξόδους (προφανώς έχουν προνοήσει πώς να την... κάνουν).
Το τελευταίο διάστημα βουλευτές και στελέχη της νδ περιδιαβαίνουν τα νησιά. Οι δημόσιες εμφανίσεις τους γίνονται προφανώς λόγω των επικείμενων εκλογών όποτε γίνουν αυτές. Αυτό που δεν φαίνεται να έχουν καταλάβει ακόμα τα στελέχη της νδ είναι ότι η οργή και η αγανάκτηση του κόσμου δεν απευθύνεται μόνο στους συναδέλφους τους του πασόκ αλλά στρέφονται ενάντια σε όλο το πολιτικό κατεστημένο, πόσο μάλλον τώρα που με τη συγκυβέρνηση οι μάσκες έπεσαν για τα καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)