Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

«Έως το τέλος του χρόνου» το πρώτο γεωτρύπανο για πετρέλαιο στην Ελλάδα

Την Τετάρτη θα ακολουθήσει νέα σύσκεψη στο ΥΠΕΞ με τη συμμετοχή των πολιτικών ηγεσιών των υπουργείων Εξωτερικών και Περιβάλλοντος

Την Τετάρτη θα ακολουθήσει νέα σύσκεψη στο ΥΠΕΞ με τη συμμετοχή των πολιτικών ηγεσιών των υπουργείων Εξωτερικών και Περιβάλλοντος   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )

Την πεποίθησή του ότι στο τέλος του 2012 θα έχει εγκατασταθεί το πρώτο γεωτρύπανο για την εξόρυξη πετρελαίου στα τρία οικόπεδα, Γιάννενα, Πατραϊκός, Κατάκολο, εξέφρασε ο υφυπουργός ΠΕΚΑ Γιάννης Μανιάτης μετά την ενημέρωση που παρείχε στον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο για τις εξελίξεις στα ενεργειακά.
Ο κ. Μανιάτης δήλωσε πως ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για τις έρευνες γύρω από το πετρέλαιο που θα γίνουν στην Ελλάδα, για τις διαδικασίες σχετικά με τις σεισμικές έρευνες στο Ιόνιο και στη νότια Κρήτη, όπου αναμένονται προσφορές μέχρι το Μάρτη, καθώς και για τον διεθνή διαγωνισμό που προκηρύχθηκε τη Δευτέρα για την εξόρυξη πετρελαίου στις τρεις προαναφερθείσες περιοχές.Επίσης, ο κ. Μανιάτης ενημέρωσε τον κ. Παπαδήμο για την διαδικασία στελέχωσης του φορέα που θα συντονίζει τις έρευνες υδρογονανθράκων στην Ελλάδα.
http://oikonomytod.blogspot.com/2012/01/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)