Πέμπτη, 3 Ιουλίου 2014

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ Επίθεση κατά του καθηγητή Ν. Μαραντζίδη!

Επίθεση από τρεις νεαρούς δέχτηκε χθες το βράδυ ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και στέλεχος του Ποταμιού, Νίκος Μαραντζίδης, την ώρα που καθόταν σε καφέ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μαζί με φοιτητή του. 
Οι τρεις νεαροί, πλησίασαν στο τραπέζι και ρώτησαν τον κ. Μαραντζίδη  αν είναι εκείνος που γράφει άρθρα κατά της αριστεράς.

Όπως μεταδίδει το voria επικαλούμενο μαρτυρία του καθηγητή, οι νεαροί, επέμειναν, με αποτέλεσμα ο καθηγητής να ρωτήσει: «Μιλάω με ανακριτές;». Η αφορμή είχε δοθεί. «Μας ειρωνεύεσαι;», ήταν το τελευταίο που πρόλαβε να ακούσει, αφού αμέσως μετά δέχτηκε (καθισμένος ο ίδιος, όρθιοι οι άγνωστοι) μια μπουνιά και δυο κλωτσιές στο κεφάλι του και έχασε την επαφή με το περιβάλλον. Αμέσως μετά οι τρεις νεαροί εξαφανίστηκαν.

«Ήταν βαλτοί και λειτούργησαν σαν εκτελεστές. Κάποιος τους υπέδειξε ότι ο Μαραντζίδης είναι εκεί κι αυτοί ήρθαν για να δείρουν. Ούτε καν με γνώριζαν. Μάλιστα, στη διάρκεια της συνομιλίας τους με τον φοιτητή μου κάποιος ήρθε και τους είπε ποιος είναι ο Μαραντζίδης, αλλά δεν έδωσα σημασία. Πρόκειται για ηλίθια – επικίνδυνα άτομα, ενεργούμενα, στο βαθμό που μπορούν ακόμη και να σκοτώσουν έναν άνθρωπο. Η λογική της κοινοτοπίας του κακού… Δεν ήξεραν τίποτα για τον Μαραντζίδη. Απλώς κάποιος τους είπε ότι εγώ είμαι ο… κακός, ότι τάχα λέω κακά πράγματα για την Αριστερά. Και λίγο μετά είχε μια συγκέντρωση αριστεριστών στην Καμάρα…», είπε στη Voria.gr o καθηγητής.

Ο κ. Μαραντζίδης δε χρειάστηκε νοσηλεία, όμως υπέστη μιας μορφής διάσειση και του έμεινε ο ισχυρός πονοκέφαλος.

πηγή: Ποντίκι

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ 

«Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας και την καταδίκη μας για τη βίαιη επίθεση που δέxθηκε ο καθηγητής Ν. Μαραντζίδης.»

left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου