Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

"Η Ελλάδα δεν είναι αποικία"!

Αποτέλεσμα εικόνας για "Η Ελλάδα δεν είναι αποικία"!«Τα νομοσχέδια που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση είναι αδιαπραγμάτευτα και θα κατατεθούν στη Βουλή άμεσα, τονίζει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας «Έθνος» προσθέτοντας, μεταξύ άλλων, ότι «έχουμε ενημερώσει τους θεσμούς, είμαστε ανοιχτοί στις προτάσεις τους, αλλά στην Ελλάδα ο ελληνικός λαός ψήφισε, εξέλεξε κυβέρνηση να κυβερνά». 


Ο πρωθυπουργός εκτιμά ότι έχει βρεθεί ήδη κοινός τόπος συνεννόησης με τους εταίρους για τις μεταρρυθμίσεις και διαμηνύει προς πάσα κατεύθυνση, εντός και εκτός των τειχών, ότι «η Ελλάδα δεν είναι αποικία» και ότι «δρόμος επιστροφής στο Μνημόνιο για την Ελλάδα δεν υπάρχει».
«Αν νομίζουν ότι η νέα κυβέρνηση θα εφαρμόσει αυτά που άφησε η κυβέρνηση Σαμαρά, λυπάμαι αλλά θα τους απογοητεύσουμε»
 «Η συμφωνία του Eurogroup της 20ής Φεβρουαρίου ήταν ξεκάθαρη και οι συμφωνίες είναι για να τηρούνται. Εμείς την τηρούμε και περιμένουμε να τηρηθεί και από την άλλη πλευρά».

Ο πρωθυπουργός επαναλαμβάνει ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για μισθούς, συντάξεις και καταθέσεις, ενώ διαψεύδει τα σενάρια αντικατάστασης του Γιάνη Βαρουφάκη. «Μην μπερδεύετε τις επιθυμίες των οπαδών της λιτότητας με την πραγματικότητα».
Συμπλήρωσε, ο ελληνικός λαός πρέπει να παραμείνει ψύχραιμος, υποστηρίζοντας με νόημα ότι κάποιες δυνάμεις έχουν υπαρξιακή ταύτιση με τη λιτότητα
«Το πρόβλημα για όσους σχεδιάζουν τη φθορά ή την πτώση της κυβέρνησης είναι ότι λογαριάζουν χωρίς τον ελληνικό λαό. Ό,τι και να κάνουν πάλι μπροστά τους θα μας βρουν».

«Στην Ελλάδα, πρόσθεσε, έγιναν εκλογές και η κυβέρνηση Σαμαρά έπεσε από την ψήφο του λαού, καταρρίπτοντας κάθε σενάριο νέων εκλογών ή δημοψηφίσματος».
left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)