Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

«Η Ν.Δ. επιμένει να μιλά τη γλώσσα των δανειστών»

Αποτέλεσμα εικόνας για «Η Ν.Δ. επιμένει να μιλά τη γλώσσα των δανειστών»«Η ελληνική κοινωνία έχει πειστεί πως υπάρχει και άλλος δρόμος εκτός από αυτόν της ακραίας λιτότητας», τόνισε η νέα εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κα Ράνια Σβίγκου, στον Κώστα Σαββόπουλο και το κυριακάτικο Μαγκαζίνο του Κόκκινου. 
«Το επόμενο τετράμηνο θα βρισκόμαστε σε μια διαρκή διαδικασία διαπραγμάτευσης, με στόχο ένα νέο συμβόλαιο με τους εταίρους. Αυτό δηλαδή που δεν κατάφερε η προηγούμενη κυβέρνηση.


 Μια νέα συμφωνία που θα στηρίζει την ανάπτυξη και την ανασυγκρότηση της ελληνικής οικονομίας και θα καταστήσει βιώσιμο το χρέος», είπε στον Κώστα Σαββόπουλο η κα Σβίγκου. 
Παρουσιάζοντας μάλιστα τις διεθνείς επαφές του Πρωθυπουργού το επόμενο διάστημα, τόνισε: «Όσοι επένδυαν στην καταστροφολογία, όσοι μίλαγαν για απομόνωση της Ελλάδας σε περίπτωση που ο Σύριζα συγκροτούσε κυβέρνηση, διαψεύδονται μέρα με τη μέρα».
«Από την άλλη, διαψεύδονται επίσης όσοι υποστήριζαν ότι η νέα κυβέρνηση θα έβαζε νερό στο κρασί της, θα υπέγραφε νέο μνημόνιο και δε θα προχωρούσε σε μέτρα ανακούφισης των ασθενέστερων». 
«Η κυβέρνηση θα κριθεί από την υλοποίηση του κυβερνητικού έργου σε μια σειρά από τομείς που αναγγείλαμε στις προγραμματικές μας δηλώσεις και από την πορεία της διαπραγμάτευσης».
«Δε μπορούμε να χάσουμε την επαφή μας με την κοινωνία, όπως έκαναν τα προηγούμενα κόμματα που ήταν στην κυβέρνηση, αλλά μόνο με το να είμαστε οργανικό της κομμάτι, διευρύνοντας τη σχέση με τη νεολαία, με τους εργαζόμενους, με τις γυναίκες, μπορούμε να είμαστε αποτελεσματικοί», σημείωσε η κα Σβίγκου, σχολιάζοντας το νέο ρόλο του κόμματος σε σχέση με την κυβέρνηση και την κοινωνία και συμπλήρωσε: «Η ελληνική κοινωνία έχει πειστεί ότι υπάρχει κι άλλος δρόμος εκτός από αυτόν της ακραίας λιτότητας που έριξε τη χώρα στα βράχια επί ημερών Σαμαρά και γι' αυτό στέκεται δίπλα στην ελληνική κυβέρνηση, ενώ η ΝΔ και ο κ. Σαμαράς επιμένουν να μιλούν τη γλώσσα των δανειστών».
left.gr

πηγή: στο Κόκκινο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, για το σχόλιό σας!

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε
με το mail του OPENwind NETwork
(openwind13@gmail.com)